Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-1500 ש"מ הרכב עבר טיפול וגם החליפו נורה של האור דרך מאחורה בצד הנוסע.

כנראה שמאז נורת ערפל האחורית דולקת כל עוד האורות של האוטו דולקים ובעצם הנורת ערפל לא מגיבה לכפתור שמדליק ומכבה אותה.

1. איך זה הגיוני?

2. מה הפיתרון לדבר הזה מבלי להיכנס למוסך?

אני מנסה להימנע מכניסה למוסך כי המוסך הזה די רחוק ממני ועל כל דבר קטן שם הרכב עומד יום שלם עד שמטפלים בו ובשביל נורה אין לי כוונה לשרוף יום שלם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחלק מהרכבים אותה נורה משמשת כאור חניה/אור ברקס/אור ערפל אחורי.

ז"א שלנורה יש 2 מגעים בבסיסה.

יתכן והרכיבו לך את הנורה הפוך (למרות שזה די קשה!) או הנורה פגומה או שלא הורכבה הנורה הנכונה.

רוב הסיכויים שחשמלאי רכב או כל מי שיש לו ידים יפתור תוך 3 דקות.

אגב לדעתי חשמלאי לא יקח לך יותר מ 30 ש"ח על החלפת נורה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הגיוני מצב כזה שהרכבה הפוכה של נורה תגרום לבעיה בנורה אחרת?

ממה שאני רואה בספר רכב יש מאחורה נורה שלוחצים אותה ומסובבים כדי להכניס\להוציא אותה מהבית שלה, מהכרות שלי עם נורות כאלה אין אפשרות להרכיב אותה בכלל הפוך.

עוד דבר שנזכרתי בו, הפגוש האחורי שבתוכו נמצאת נורת הערפל פורק לפני כחודש ועבר צביעה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תבדוק הארקה למנורה.

אצלי צירי הדלת החמישית היו חלודים ולא הייתה הארקה לגוף הרכב, כשניקיתי את החלודה עבד כמו שצריך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...