Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע אני נוסע ברכב - ברלינגו שנ' 2000,

ולפתע קפצה נורת המצבר, באותו הזמן האיוורור + המזגן + המאוורר של המנוע הפסיקו לפעול.

הלכתי עם זה ל 2 מוסכים ולא הייתה טעינה למצבר, אמרו לי להחליף אלטרנטור,

למחרת חזרתי למוסך וכן הייתה טעינה למצבר, אבל הנורה עדיין פועלת, והמזגן וכו' לא!

עכשיו המצב זה ש 3 מוסכים אומרים לי להחליף אלטרנטור, ורק אחד אומר שהבעיה היא בבית פיוזים.

אז הוא נגע עם טסטר באחד הפיוזים ואז הוסיף עוד נגיע עם מתכת והאיוורור כן פעל כל עוד הוא נגע. (יכול להיות שהטסטר היה עם סוללה? :|)

האם זה הגיוני שיש טעינה למצבר אבל נדלקה נורת האלטרנטור?

תודה לעוזרים!

פורסם

גם אצל חבר יש את אותה בעיה.

המנורה הייתה דלוקה במשך כמה חודשים והואוטו הניע כרגיל ,יום אחד אחרי שהוא היה אצלי הוא בא להניע ואין שום דבר המצבר ריק ,אמרתי שזה האלטרנטור והטענתי לו עם כבלים איזה כמה דקות את המצבר והוא נסע הבייתה.

יום אחרי זה שוב לא הניע לו הוא הלך לחשמלאי והוא אמר לו שזה מצבר אז הוא החליף למגה וואט חדש.

המנוע מניע שוב כרגיל כבר שבוע .

המנורה נדלקת מדי פעם והוא אמר שאם הוא מניע והיא דלוקה אז היא תשאר דלוקה ואם הוא מכבה ומניע היא לא נדלקת.

אז בדקתי טעינה והיא תקינה 14.10 ואמרתי לו שזה בעיית מגעים אולי ושזה בסדר.

אולי גם אצלך זה ככה אם האוטו מניע.

אגב- מדובר על פיאסטה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...