Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פיאט פונטו שנת 95 דגם- HSD-75 גיר ידני 1242 סמ"ק עברה תאונה.הרדיאטור שנשבר הוחלף ברדיאטור ישן שכולו חיבורים והדבקות.אני רוצה לקנות רדיאטור חדש,אבל הבנתי שיש 3 סוגי רדיאטורים שמתאימים לפונטו:

1-מידה 44X32

2-מידה 58X32

3-מידה 27X76.

מה שעכשיו יש ברכב הינו מידה:58X32,אבל אני חושש שהמוסכניק ששם את הרדיאטור שם איזה רדיאטור שמתחשק לו.

צירפתי תמונות של הרדיאטור,ותמונות של דרגות המזגן ברכב.

P8071006.jpg

P8071007.jpg

P8071008.jpg

P8071009.jpg

פורסם

לדעתי,חייב להרכיב רדיאטור בעלות אותן מידות בדיוק,לא חושב שיש כאן מקום לשיקול דעת של בעל המקצוע,צריך להרכיב מה שמתאים.

אם אתה חושש,גש בעצמך לחנות לחלקי חילוף וקנה את הרדיאטור בעצמך-כך תקבל מה שאתה רוצה בדיוק וגם תחסוך פערי תיווך.

קח את הרדיאטור ובקש שירכיבו אותו בכל מוסך שתבחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמו כן בדוק שהטמבון שהוחלף באם הוחלף תואם לפונטו עם מזגן, אם לא הרכב יתחמם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בפונטו הזאת יש מזגן ישראלי כך שהפגוש הקדמי המקורי הנו זה בעל הפתחים הקטנים לחדירת אויר והוא לא היה מוחלף בזמן התקנת המזגן הישראלי.

רק בפונטו עם מזגן מקורי היה מותקן פגוש עם פתחי אויר גדולים יותר לקרור טוב יותר של מעבה המזגן ורדיאטור המנוע.

במקרה של החלפת פגוש, גם ברכב עם מזגן ישראלי, אני תמיד ממליץ להתקין פגוש של מזגן מקורי, שכאמור, הנו בעל פתחי אויר גדולים יותר.

• תוכן חדש...