Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, אתמול, בשעה טובה, קבלתי את הרכב החדש. הרכב הגיע עם הכנה לדיבורית BT.

אני רוצה להתקין דיבורית BT ויש לי כמה דילמות:

1. היכן במרכז יש מרכיבים מקצועיים שלא עלולים לגרום לבעיות במערכת החשמל ברכב?

2. במידה וחלילה נגרמת בעיה במערכת החשמל, האחריות על הרכב מוסרת מיידית?

3. האם קיימת דיבורית שלא דורשת קידוחים ברכב?

4. בהסתמך על העובדה שיש לי הכנה לדיבורית, עדיין נדרשים משחקים עם מערכת החשמל ברכב?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

1. אם זה רכב חדש ולא מוכר (מה שלא כתבת באיזה רכב מדובר) אז קיים יותר מסיכוי שכל המתקינים הפרטיים יגרמו נזק.

2. התשלום עבור תיקון הנזק יחול עלייך, לאחר מכן נסה לתבוע את המתקין.

3. דיבורית בלוטוס לא מחייבת שום קידוח ברכב אתה פשוט לא חייב להתקין סטאנד.

4. אם יש לך הכנה אין כל בעיה אז אני לא מבין מדוע שאלת את שאלות 1.2 :wink:

פורסם

1. מדובר במאזדה 2

2. שאלתי, אם במידה ויהיו בעיות, זה מסיר את האחריות (המקורית- של דלק מוטורס) לגמרי על הרכב?

3. היכן יעמוד הרמקול אם לא מחוזק לדפנת הרכב?

4. מפני שאינני יודע אם ה"שקע" שיש לי בתא הכפפות, וצידו השני שיש לי מחוץ לתא הכפפות, מספיקים.

אשמח לקבל תגובות.

פורסם
1. מדובר במאזדה 2

2. שאלתי, אם במידה ויהיו בעיות, זה מסיר את האחריות (המקורית- של דלק מוטורס) לגמרי על הרכב?

3. היכן יעמוד הרמקול אם לא מחוזק לדפנת הרכב?

4. מפני שאינני יודע אם ה"שקע" שיש לי בתא הכפפות, וצידו השני שיש לי מחוץ לתא הכפפות, מספיקים.

אשמח לקבל תגובות.

ברכבים שיוצאים מאצלנו יש למתקינים את השקע מוכן כל ילד בן 4 יכול להתקין דיבורית ללא טעויות לרכב אין בעיה אם הוא יתחבר לשקע שמוכן לו לא תיהיה לך בעיה עם האחריות ולא אמור לקרות כלום רק לעשות זאת כמו שצריך.

לא חייב לקדוח את הרמקול יש מקום מספיק תחת ידית ההילוכים שלך לקבע את הרמקול כך שהוא גם לא יראה בכלל ועם דבק דו צדדי להדביק לדופן הפנימית של הפלסטיק על מנת שלא ירעיש בנסיעה.

שים לב אני מזהיר אותך שאם לא התקנת אזעקה אצלנו אלא בחוץ והתקינו לך מרים שמשות המתקינים בחוץ עושים טעות כלשהי שגורמת לשריפת המנועים החשמליים של הרמת החלונות וזה לא יהיה כרוך האחריות במידה ותראה התעסקות כלשהי עם צמת החוטים בדלת הנהג.

(עלות של כמה אלפי שקלים)

פורסם

כיום כבר יש דיבוריות קטנות יותר וממש חזקות שאפשר לשין אותם בסוכך שמש או שהם נדבקות לשמשה והם ממש טובות. תבדוק.

• תוכן חדש...