Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אין שום קשר בין 2 הרכבים, בתור אחד שמכיר את שניהם כמו את הכף יד שלו אני יכול להגיד לך האיביזה זה עולם אחר לעומת הפונטו.

היא חזקה משמעותית מהפונטו, נוקשה יותר וגם מהירה הרבה יותר על כל מסלול. זה שיש לא מעט אנשים שעולים מפונטו לאיביזה לסיבוב, נכנסים לפניה עם פול גז כי הם רגילים למנוע חלש במקום למנן מצערת ומקבלים תת היגוי כי הם לא יודעים לנהוג על האיביזה זה לא מקור לאינדיקציה.

יש לך את הכסף לקנייה ולאחזקה? רוץ ותחליף מהר! כח מי שאומר שאין איביזות שמורות פשוט מז**ן את השכל, אני מכיר לפחות 2 ששמורות בפדנטיות :wink:

אין לך את הכסף? אם ככה יש לך ביד אחלה ספורטיבית לייט עם עלות אחזקה מזערית ותישמור עליה.

פורסם

תודה fish, אני ממש לא יודע מה לעשות לגבי הרכב יש כסף, פשוט קניתי את הפיאט בגלל צריכת דלק נמוכה יחסית לתמורה של ספורטיבית לייט יום יומית ועכשיו לא ממש מספיק לי הכוח. חשבתי על המון פרויקטים בפיאט וזה ממש לא משתלם להשקיע.

mk.jpg

פורסם
את ה-HGT שלי החלפתי בקליאו ספורט.

כנ"ל לפני שנתיים וחצי.

בדקתי גם איביזה לפני הרכישה, לא היה שום שיפור בהתנהגות לעומת הפונטו ולכן היא ירדה מהפרק מייד.

פורסם
לדעתי אין שום קשר בין 2 הרכבים, בתור אחד שמכיר את שניהם כמו את הכף יד שלו אני יכול להגיד לך האיביזה זה עולם אחר לעומת הפונטו.

היא חזקה משמעותית מהפונטו, נוקשה יותר וגם מהירה הרבה יותר על כל מסלול. זה שיש לא מעט אנשים שעולים מפונטו לאיביזה לסיבוב, נכנסים לפניה עם פול גז כי הם רגילים למנוע חלש במקום למנן מצערת ומקבלים תת היגוי כי הם לא יודעים לנהוג על האיביזה זה לא מקור לאינדיקציה.

יש לך את הכסף לקנייה ולאחזקה? רוץ ותחליף מהר! כח מי שאומר שאין איביזות שמורות פשוט מז**ן את השכל, אני מכיר לפחות 2 ששמורות בפדנטיות :wink:

אין לך את הכסף? אם ככה יש לך ביד אחלה ספורטיבית לייט עם עלות אחזקה מזערית ותישמור עליה.

יפה אמרת.

זה לא שהיא מתנהגת כזה טוב, אבל באמת הבעיה המרכזית היא שאנשים שעולים על האוטו הזה, עולים אליו ממשהו שהוא underpowered ולא מבינים (בהתחלה) שאי אפשר להכנס לסיבוב ואז לפתוח מצערת מלאה, צריך להיות מדוייק עם האוטו הזה בשביל להוציא אותו כמו שצריך מסיבוב.

ובגדול, עם כמה שאני לא מת על האיביזה טורבו, היא יכולה להוציא ממך כל כך הרבה חיוכים טיפשים... אתה רק יכול לחלום על זה עם הפונטו.

לגבי אקסמפלר שמור - המפתח הוא סבלנות.

-----

פורסם

ובגדול, עם כמה שאני לא מת על האיביזה טורבו, היא יכולה להוציא ממך כל כך הרבה חיוכים טיפשים...

1+

כמה שכל אחד מהמשפטים האילו אמת ונכון!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
יפה אמרת.

זה לא שהיא מתנהגת כזה טוב, אבל באמת הבעיה המרכזית היא שאנשים שעולים על האוטו הזה, עולים אליו ממשהו שהוא underpowered ולא מבינים (בהתחלה) שאי אפשר להכנס לסיבוב ואז לפתוח מצערת מלאה, צריך להיות מדוייק עם האוטו הזה בשביל להוציא אותו כמו שצריך מסיבוב.

ובגדול, עם כמה שאני לא מת על האיביזה טורבו, היא יכולה להוציא ממך כל כך הרבה חיוכים טיפשים... אתה רק יכול לחלום על זה עם הפונטו.

אני לא מסכים עם מה שאמרתם.

קודם כל מבחינת כוח, איביזה סטנדרטית אולי מתרחקת מהפונטו ברכב אחד. ככה שיתרון הכוח שלה לא גדול לכן מה שאמרת לגבי הרחבת קו הפניה תלוי באוטו שפשוט מכוייל ככה, על הצד הבטוח (והמשעמם) לתת היגוי. ככה שזה לא רק סגנון נהיגה אלה פשוט האוטו הוא כזה.

בקליאו לשם השוואה יש יותר כוח מאשר באיביזה סטנדרטית והיא מתנהגת טוב יותר בעשרות מונים מהאיביזה בתחום הזה למרות הכוח, ככה שההסבר שלכם ממש לא נכון.

פורסם

קודם כל מבחינת כוח, איביזה סטנדרטית אולי מתרחקת מהפונטו ברכב אחד. ככה שיתרון הכוח שלה לא גדול לכן מה שאמרת לגבי הרחבת קו הפניה תלוי באוטו שפשוט מכוייל ככה, על הצד הבטוח (והמשעמם) לתת היגוי. ככה שזה לא רק סגנון נהיגה אלה פשוט האוטו הוא כזה.

בקליאו לשם השוואה יש יותר כוח מאשר באיביזה סטנדרטית והיא מתנהגת טוב יותר בעשרות מונים מהאיביזה בתחום הזה למרות הכוח, ככה שההסבר שלכם ממש לא נכון.

כ"ס במספרים לא אומר הרבה. בלי לדבר על העובדה רגע שצ'יפ קטן ומסכן עושה את האיביזה לאוטו אחר לגמרי (והרבה לפני הקליאו).

נכון שהקליאו מכויילת הרבה יותר טוב, בזה אין ספק לרגע, אבל מה שגורם לאיביזה לתת היגוי כזה רציני זה ה מומנט.

אצלך אתה יכול לדחוף את הרגל גם עד הרדיאטור ולהכנס לסיבוב, כל עוד האוטו לא בטורים שבו הוא נושם (מעל 5000 סל"ד לא?) אין סיכוי שיהיה משהו שגרום לגלגלים להרחיב את קו הפניה....

באיביזה בראשון אי אפשר כמעט ללחוץ על הדוושא בלי שהאוטו יחפור עד המנתק. ובאיביזה בריאה המצב בהילוך שני גם לא כזה רחוק, אומנם חופר פחות אבל חופר.

ככה שמה שמשחק פה זה המומנט, כבר ב 2000 סלד יש לך מומנט מהטורבו, ככה שלא משנה באיזה הילוך הוא יהיה במהירות של עד 80 קמ"ש בעיקול, אם הוא לא יהיה מדוייק על דוושת הגז הוא ישמע "טטטררררר" מעגיל של צמיגים קידמיים.

-----

פורסם

פיליפ היקר אתה טועה, איביזה סטאנדרטית שמורכב לה רק פילטר פתוח עם גלגל אחד קידמי "בייגלה" היתרחקה 4 רכבים ועוד חפרה עד סוף שלישי מפונטו ואם אני לא טועה אתה הייתי עד לכך ביציאה מאשדוד. אמנם האיביזה מכויילת לתת היגוי אבל זה לא אומר שהיא לא מתנהגת טוב, פשוט סיגנון הנהיגה בא הוא שונה מבקליאו. בכל אופן כמות האיביזות (01-02)שנוסעות על תוכנה מקורית כיום הוא כל כך אפסי שזה כבר לא רלוונטי.

הקליאו מתנהגת שונה לגמרי מהאיביזה זה נכון. ההיתנהגות שלה "פרועה" הרבה יותר ומכויילת לזנב שובב משמעותית.

מתנהגת יותר טוב? תלוי מה אתה מגדיר יותר טוב: במסלול (וכן, כמעט בכל מסלול שהוא) האיביזה תוציא זמנים טובים יותר.

בדרך הביתה בכביש נטוש? הקליאו לוקחת ובגדול. דרך אגב, במחיר של פולי מנוע בקליאו אתה משפר שילדה ומתלים ועוד נשאר עם המון עודף באיביזה ואז חוץ מההגה פחות מתקשר (אבל עדיין מדויק) האיביזה תיתנהג דומה לקליאו.

שים לב שעד עכשיו לא היתערבתי בכל הדיונים המפגרים של קליאו מול איביזה כי בעלי הקליאו תופסים ממנה על גבי הפורום מינימום פרארי ובונים אחלה שוק מכירה עתידי למרות חסרונות מהותיים וכבדי משקל שיש לקליאו שאותם הם מנסים למזער ולהעלים וכל מה שהם מזכירים זה "אויי איזה היתנהגות חלום יש לקליאו שלי, ברור שאני אבחר אותה על פני כל רכב אחר כולל בוקסטר וחברותיה כי אין על הקליאו המושלמת שלי" ולמי שבאמת מכיר את הקליאו לעומק זה גורם בחילה ועד עכשיו גם ממש לא היה אכפת לי אבל זה כבר מוגזם. נשבר לי שאתם מדברים שטויות ובניגוד לרוב בעלי האיביזות פה אתם גם לא אובייקטיבים.

יש לך ניסיון רב על איביזה ואתה עדיין טוען שיש לה חרא של היתנהגות ורק תת היגוי אפשר להוציא ממנה? אתה לא יודע לנהוג. (ואתה כן יודע בגלל זה מה שרשמת מעצבן אותי כי ממך הייתי מצפה ליותר)

מדהים איך גם בשירשור של איביזה ופונטו נדחפתם בכח!

פיליפ היקר, בוא נשים דברים על השולחן: עקב זה שאני מכיר את הקליאו מצויין, אולי אפילו יותר טוב מכמה "סוגדי" קליאו פה בפורום בוא אני ארשום חסרונות מובהקים שמגובים במסמכים ועובדות בשטח של הקליאו ואתה מוזמן להכחיש או לנסות למזער אותם עד מחר ולצאת טונה או להודות בפה מלא ובכך בפעם הראשונה בעל קליאו יירשום פה באמת על הרכב ולא יודה בזה רק בשיחות בארבע עיניים!

קליאו:

תנוחת נהיגה חרא: כל כך לא נוחה ברמה כזו שבילתי אפשרי לנסוע עם הרכב כולה עד אילת ללא הספקות מרובות עקב כאבי גב.

הגה שממוקם מוזר ועוד נחזור אליו.

ג'אנטים מאיכות זבל: למה כל היום בעלי קליאו מיישרים ג'אנטים\מחליפים אותם? יש מפגשי קליאו סודיים במעלה חורשן שאני לא יודע עליהם?

עלות אחזקה אסטורונומית: הביטוח כבר ממש לא זול כמו פעם אלא אם כן יש לך קומבינות, עלות הטיפולים בשמיים, להוציא 9K על טיפול גדול זה פשוט שערוריה, וזה לא שטיפולים אחרים אצלכם כגון קלאצ' זולים) ולבוא ולטעון שזה פעם בחמש שנים במקום פעם ב4 באיביזה זה לא רלוונטי כי זאת עדיין הוצאה ענקית במכה ולרוב הקהל הטיבעי של הרכבים האלו זאת הוצאה ענקית במכה.

אמינות: אוההה, פה הגענו לנקודה רגישה מאוד. בניגוד לכל בעלי הקליאו פה בפורום שטוענים "שלוש שנים הרכב אצלי ובחיים לא ראה מוסך" אז בואו נשים את האמת על השולחן, הקליאו שלכם רואה מוסך ולא מעט. כולל כל מיני חברי פורום ששבוע לפני שהם כתבו את זה בכו על הספה בשאפט על מר גורל חשבון הבנק שלהם עקב אמינות הקליאו. ולצערי יש פה לא מעט כאלו פה.

איכות בניה והרכבה: אין מילה אחרת מלבד זבל עופות! ההגה מתקלף ומשאיר פירורים מגעילים על היידים אחרי כל נסיעה, כל הרכב מקרקש בצורה שיכולה להוציא כל אדם סביר מהדעת, פלסטיקים שנישברים על ימין ועל שמאל, ברגע שהוצאת חלק מסויים כדי לסדר אותו כי הוא קצת יצא מהמקום (ובקליאו זה קורה הרבה) נשבר לך תופסן עקב "עייפות חומר" ועוד.

בואו נמשיך רגע לאיכות הצבע ברשותכם: ניחא יהיה צבע מסויים בעייתי כמו הצהוב באיביזה אבל למה רוב הקליאו עברו צבע בגג ומכסה מנוע עקב דהייה ופיטריות? לא יכלו להשקיע עוד 5 שקל ולקנות צבע איכותי?

משם נמשיך בבקשה לחלודה, האגזוז האחורי (שגם הוא יקר בצורה מפחידה) מרקיב משום מה.

חשמל: אווו פה זה הופך להיות מעניין, כל מיני קצרים מעצבנים בכל הרכב, מערכת החשמל רגישה מאוד עד כדי כך שזכור לי בעל קליאו שאמר "אני סוגר את החלונות אחד אחד כדי לא להעמיס על מערכת החשמל". נו באמת...

פוצנציאל שיפורים: אפסי. עוד כח בצורה משמעותית אין אפשרות להוציא מהמנוע אלא אם כן שופכים 15K לעוד 10 סוסים מסכנים ובכל מקרה המנועים רגישים מאוד. ההשקעה עליה מבחינת התנהגות בעלויות היא על כמו כל רכב אחר ככה שגם פה אין משהו מיוחד.

מראה חיצוני: על טעם וריח, לטעמי היא מזעזעת.

כל זה היה על קצה המזלג, שיהיה לי זמן אני ארשום בפירוט גם את המחלות שלה מבחינה מכאנית.

פורסם
קח בחשבון שהפונטו מתנהגת יותר טוב ויותר אמינה.

אני אישית חושב שזהו לא שדרוג, ואם כן אז לא כזה גדול ששווה את הכאב ראש של למכור את הרכב שלך ולמצוא איביזה שמורה.

לא שדרוג??

הפונטו צעצוע ליד האיביזה. בטח ובטח בעיצוב הפנים וטיב החומרים.

26 כ"ס ושבלולון עושים את כל ההבדל ומיד.

למה מסתכלים על האיביזה כעל רכב שחובה לשפר. :?

כש2000 ש"ח קונים 40 סוסים אז חובה לשפר.

מצטרף "לקוף שלג" לדעתי אין פה בכלל שידרוג.

חבל על המאמץ יש לך רכב שאתה מכיר ויודע מה יש בו\לו. לעומת איביזה טורבו 01 שיהיה לך יחסית קשה למצוא ובטח במצב סביר.

המלצתי: עלה בשנים (אם זה אפשרי) או תשאר עם מה שיש.

בהצלחה

לדעתי יש המון הבדל בין הרכבים ומדובר בתחושה שרק בעיטה של טורבו בגב יכולה להמחיש.

אם זאת, מסכים עם הנחת עבודה ששדררוג אמיתי כולל עליה בשנתון.

לא יודע מה תקציבך אבל איביזה טורבו 05 ניתן למצוא בסביבות 65-70K תלוי במצבה.

יפה אמרת.

חזקקק! גם אם הייתי יושב כל הלילה לא הייתי מנסח זאת טוב יותר.

קודם כל מבחינת כוח, איביזה סטנדרטית אולי מתרחקת מהפונטו ברכב אחד. אולי האיביזה הספציפית היתה מקולקלת או עם בלם יד למעלה.בקליאו לשם השוואה(השוואה שאף אחד לא ביקש, פשוט שוב הקליאו נדחפה לשרשור) יש יותר כוח מאשר באיביזה סטנדרטית (והיא עדין תשאר מאחור)והיא מתנהגת טוב יותר בעשרות מונים מהאיביזה בתחום הזה למרות הכוח, ככה שההסבר שלכם ממש לא נכון.

לא נשאר כבר מה להסביר בקשר לאיביזה VS קלאו. עם השקעה של 10K האיביזה תהיה מהירה על כל מסלול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חזקקק! גם אם הייתי יושב כל הלילה לא הייתי מנסח זאת טוב יותר.

מה חזק?! תעזור לי למצוא מחליפה ראויה ללאון 8) (גם מונית כמו שלך באה בחשבון)

-----

פורסם
פיליפ היקר אתה טועה, איביזה סטאנדרטית שמורכב לה רק פילטר פתוח עם גלגל אחד קידמי "בייגלה" היתרחקה 4 רכבים ועוד חפרה עד סוף שלישי מפונטו ואם אני לא טועה אתה הייתי עד לכך ביציאה מאשדוד. אמנם האיביזה מכויילת לתת היגוי אבל זה לא אומר שהיא לא מתנהגת טוב, פשוט סיגנון הנהיגה בא הוא שונה מבקליאו. בכל אופן כמות האיביזות (01-02)שנוסעות על תוכנה מקורית כיום הוא כל כך אפסי שזה כבר לא רלוונטי.

הקליאו מתנהגת שונה לגמרי מהאיביזה זה נכון. ההיתנהגות שלה "פרועה" הרבה יותר ומכויילת לזנב שובב משמעותית.

מתנהגת יותר טוב? תלוי מה אתה מגדיר יותר טוב: במסלול (וכן, כמעט בכל מסלול שהוא) האיביזה תוציא זמנים טובים יותר.

בדרך הביתה בכביש נטוש? הקליאו לוקחת ובגדול. דרך אגב, במחיר של פולי מנוע בקליאו אתה משפר שילדה ומתלים ועוד נשאר עם המון עודף באיביזה ואז חוץ מההגה פחות מתקשר (אבל עדיין מדויק) האיביזה תיתנהג דומה לקליאו.

שים לב שעד עכשיו לא היתערבתי בכל הדיונים המפגרים של קליאו מול איביזה כי בעלי הקליאו תופסים ממנה על גבי הפורום מינימום פרארי ובונים אחלה שוק מכירה עתידי למרות חסרונות מהותיים וכבדי משקל שיש לקליאו שאותם הם מנסים למזער ולהעלים וכל מה שהם מזכירים זה "אויי איזה היתנהגות חלום יש לקליאו שלי, ברור שאני אבחר אותה על פני כל רכב אחר כולל בוקסטר וחברותיה כי אין על הקליאו המושלמת שלי" ולמי שבאמת מכיר את הקליאו לעומק זה גורם בחילה ועד עכשיו גם ממש לא היה אכפת לי אבל זה כבר מוגזם. נשבר לי שאתם מדברים שטויות ובניגוד לרוב בעלי האיביזות פה אתם גם לא אובייקטיבים.

יש לך ניסיון רב על איביזה ואתה עדיין טוען שיש לה חרא של היתנהגות ורק תת היגוי אפשר להוציא ממנה? אתה לא יודע לנהוג. (ואתה כן יודע בגלל זה מה שרשמת מעצבן אותי כי ממך הייתי מצפה ליותר)

מדהים איך גם בשירשור של איביזה ופונטו נדחפתם בכח!

פיליפ היקר, בוא נשים דברים על השולחן: עקב זה שאני מכיר את הקליאו מצויין, אולי אפילו יותר טוב מכמה "סוגדי" קליאו פה בפורום בוא אני ארשום חסרונות מובהקים שמגובים במסמכים ועובדות בשטח של הקליאו ואתה מוזמן להכחיש או לנסות למזער אותם עד מחר ולצאת טונה או להודות בפה מלא ובכך בפעם הראשונה בעל קליאו יירשום פה באמת על הרכב ולא יודה בזה רק בשיחות בארבע עיניים!

קליאו:

תנוחת נהיגה חרא: כל כך לא נוחה ברמה כזו שבילתי אפשרי לנסוע עם הרכב כולה עד אילת ללא הספקות מרובות עקב כאבי גב.

הגה שממוקם מוזר ועוד נחזור אליו.

ג'אנטים מאיכות זבל: למה כל היום בעלי קליאו מיישרים ג'אנטים\מחליפים אותם? יש מפגשי קליאו סודיים במעלה חורשן שאני לא יודע עליהם?

עלות אחזקה אסטורונומית: הביטוח כבר ממש לא זול כמו פעם אלא אם כן יש לך קומבינות, עלות הטיפולים בשמיים, להוציא 9K על טיפול גדול זה פשוט שערוריה, וזה לא שטיפולים אחרים אצלכם כגון קלאצ' זולים) ולבוא ולטעון שזה פעם בחמש שנים במקום פעם ב4 באיביזה זה לא רלוונטי כי זאת עדיין הוצאה ענקית במכה ולרוב הקהל הטיבעי של הרכבים האלו זאת הוצאה ענקית במכה.

אמינות: אוההה, פה הגענו לנקודה רגישה מאוד. בניגוד לכל בעלי הקליאו פה בפורום שטוענים "שלוש שנים הרכב אצלי ובחיים לא ראה מוסך" אז בואו נשים את האמת על השולחן, הקליאו שלכם רואה מוסך ולא מעט. כולל כל מיני חברי פורום ששבוע לפני שהם כתבו את זה בכו על הספה בשאפט על מר גורל חשבון הבנק שלהם עקב אמינות הקליאו. ולצערי יש פה לא מעט כאלו פה.

איכות בניה והרכבה: אין מילה אחרת מלבד זבל עופות! ההגה מתקלף ומשאיר פירורים מגעילים על היידים אחרי כל נסיעה, כל הרכב מקרקש בצורה שיכולה להוציא כל אדם סביר מהדעת, פלסטיקים שנישברים על ימין ועל שמאל, ברגע שהוצאת חלק מסויים כדי לסדר אותו כי הוא קצת יצא מהמקום (ובקליאו זה קורה הרבה) נשבר לך תופסן עקב "עייפות חומר" ועוד.

בואו נמשיך רגע לאיכות הצבע ברשותכם: ניחא יהיה צבע מסויים בעייתי כמו הצהוב באיביזה אבל למה רוב הקליאו עברו צבע בגג ומכסה מנוע עקב דהייה ופיטריות? לא יכלו להשקיע עוד 5 שקל ולקנות צבע איכותי?

משם נמשיך בבקשה לחלודה, האגזוז האחורי (שגם הוא יקר בצורה מפחידה) מרקיב משום מה.

חשמל: אווו פה זה הופך להיות מעניין, כל מיני קצרים מעצבנים בכל הרכב, מערכת החשמל רגישה מאוד עד כדי כך שזכור לי בעל קליאו שאמר "אני סוגר את החלונות אחד אחד כדי לא להעמיס על מערכת החשמל". נו באמת...

פוצנציאל שיפורים: אפסי. עוד כח בצורה משמעותית אין אפשרות להוציא מהמנוע אלא אם כן שופכים 15K לעוד 10 סוסים מסכנים ובכל מקרה המנועים רגישים מאוד. ההשקעה עליה מבחינת התנהגות בעלויות היא על כמו כל רכב אחר ככה שגם פה אין משהו מיוחד.

מראה חיצוני: על טעם וריח, לטעמי היא מזעזעת.

כל זה היה על קצה המזלג, שיהיה לי זמן אני ארשום בפירוט גם את המחלות שלה מבחינה מכאנית.

מסכים איתך, אני כבר מזמן התייאשתי מלהגיב בשרשורים כאלה ועושה רושם שגם רוב הבעלים של הקליאו בתהליכי יאוש מהרכב.

אם נסתכל על חצי הכוס המלאה למחפש הקליאו הטיפוסי : מדובר כעת בתקופה שטומנת בחובה אחלה הזדמנות לקנות קליאו כי כולם מוכרים עכשיו.

כולם מוכרים עקב הזדמנות יוצאת מן הכלל לרכב מעניין (טויוטה קורולה שתתן קצת שקט נפשי?) ומוכרים ב"כאב רב ".

כולם דורשים ולא מקבלים סכומים אסטרונומים ולא אסטרונומיים מעל המחירון.

לקט קצר מאלה שלא מחקו את ההודעה אחרי המכירה או אלה שלא מוכרים בסתר דרך יד 2 :

1.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=269531

2.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=268206

3.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=271767&highlight=%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95

4.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=262992&highlight=%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95

אה בעצם השאלה היתה פונטו HGT מול איביזה 01 ושוב בעלי הקליאו הסיטו את השרשור מהשאלה המקורית:

מה אני הייתי עושה? אין לי ספק שהאיביזה עדיפה על ה HGT, אבל לא הייתי מחליף פונטו 01 באיביזה 01,

אם כבר אז תחסוך עוד קצת ותתקדם לFR.

רוב האקזמפלרים של 01-02 לא במצב מזהיר (זה של פיש בעל נתונים יוצאים מן הכלל , יוצא דופן) עברו שיפורים וקומבינות כאלה ואחרות או התלבשו על עמוד כזה או אחר ולכן אני לא בטוח שיתנו שקט נפשי לבעליהם.

הבודדות שכן שמורות ברמה מטורפת (מה שלא מונע מהן להיות עם יד גבוהה וק"מ גבוה) , יידרש עליהן מחיר כה גבוה מהמחירון שיוצא את הכדאיות מכל הרכישה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אמנע מלפתוח פה עוד וויכוח על מה יותר טוב, קליאו או איביזה, אני רק אומר שלכל אחד דרישות וסדר עדיפויות שונה, לכל אחד רכב אחר מתאים.

אופק, שניפגש, נתווכח על זה :wink:

פורסם
י

מכיר את החיוך הזה, ללא ספק .

סיכמת את זה יפה מבחינת עניין הסבלנות.

אני מסכים שווה לעלות בשנתון אולי ל2002 או מעלה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...