Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אתה מאבד נוזל קירור (אני מקווה שאתה משתמש ב-G12+) ?

במידה והטמפ' של נוזל הקירור תגיע ל-115 מעלות צלזיוס מנורת אזהרה תדלוק בלוח השעונים.

בל נשכח לשעון החום יש טולרנס של +/- 5 מעלות וגם ליוניט יש סטייה מה שמביא אותנו למסקנה שהשעון אצלך תקין לחלוטיין.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ממש נזילה. יש לי הזעה מהפלאנז' העליון בראש מנוע. הוא הוחלף כבר פעמיים, אני חושב שהבעיה בהברגות שלו, שהן כבר שחוקות (יצאו משם כבר המון שביבי מתכת בפירוקים קודמים - יש צורך בהברזה מחדש) , וכן סגירה במומנט חלש מידי, עקב החשש מההברגות השחוקות.

היוניט מדליק את נורת האזהרה ב-120 מעלות.

ראה כאן, יוניט רביעי מלמעלה.

אצלי ברכב החלפתי לפני כמה חודשים את היוניט הזו , קניתי משהו איטלקי מתוצרת facet (כך נדמה לי, משום מה אני מתקשה למצוא כרגע את האתר שלהם).

ברכב אין G12 כרגע, מכיוון שפעם קודמת שמתי וכל הנוזל נשפך עקב קריסה של צינור פלסטיק עלוב, כרגע יש נוזל קירור "רגיל" (מים ירוקים, לא באיכות G12 אך גם לא מים מהברז). לאחר הברזה מחדש לפלאנז' אני אשים שוב G12

אני גם מאמין שהוא תקין, אבל אתה יודע איך זה (בעצם, אתה לא. אתה נוסע רק על גולפים חדשים!), מספיק אירוע התחממות אחד, גם אם היה לפני שנתיים, ומאבדים קצת אמון ברכב. זה כמו שבחורה בוגדת :wink:

עריכה: מצאתי את אתר היצרן : http://www.facet.it/ , אצלם היוניט מסומן כ- 7.3533 , הם בכלל מציינים שנורה תידלק ב125 מעלות צלזיוס.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ארז תנסה אולי לעשות בדיקת התנגדות לחישן הטמפ', נדמה לי שב80 מעלות צריך להופיע 325 אום.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
לא ממש נזילה. יש לי הזעה מהפלאנז' העליון בראש מנוע.

הזעה הזאת עלולה לגרום לכך שפלאנז' לאט לאט יתעכל, דפנות שלו יהיו דקות ובסוף עלולות לקרוס. שרשרת הזאת עלולה לגרום לאובדן נוזל קירור בנסיעה וכתוצאה התחממות ונזק לראש מנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אופיר: עשיתי בדיקת התנגדות לחיישן (הכחול) , התנגדות תקינה בטווח טמפ'.

צבי: פלאנז' מפלסטיק.

ד"א , ההזעה הזו "חוזרת" במידה מועטה אחת לכמה חודשים. רוב הזמן העסק שם יבש.

בכל מקרה , היא תטופל בהקדם האפשרי.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עם החיישן והשעון הראו את אותו המדד כנראה שהשעון תקין.

מתי החלפת משאבת מים?

פורסם

לפני כשנה וחצי.

כל המערכת עברה טיפול מהיסוד.

אני חושב שהחשש הוא פסיכולוגי (בי, לא באוטו :lol: ) , אבל it's better B on the safe side

פורסם

תראה אצלי באוטו שהוא פחות או יותר זהה לשלך, בכביש מהיר הטמפ' היא בערך 75 ויש לי טרמוסטת של 80 מעלות.

בתוך היער בפקקים 90 בול, בנסיעה רגילה בין 80-90

• תוכן חדש...