Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בינתיים הגוף היחידי שעדיין נושם זה IRDA - יש עוד גופים ביניהם אתה יודע ממ"י והוא לא רק נושם הוא גם מנשים
  2. הגוף השני ניזון מאינפורמציות של היועץ למשרד הספורט שגם הוא לפי רכילות אחרונה מיואש - שורה תחתונה מי ניזון איך לא משנה המערכת כולה צריכה אינפוזיה
  3. ברוך שליט מיואש - מיואש זה מילה גדולה "מתוסכל" יותר מתאים
  4. לכן שוב אני חוזר ואומר והפעם אני שואל,האם יש מישהו שמוכן להרתם לארגן פגישת עבודה מסודרת ללא חירטוטים?- מה זה פגישת עבודה? עם מי עובדים? איך עובדים? למה? בכדי לא לדרוך במקום.
  5. בכניסה נחלק אחד לשני כדורים נגד בחילות הדדיות:shock:,רק לשם מטרה אחת משותפת? אח"כ כל אחד לדרכו?- "כמה שאני נגעל ממך אני עדין לא חושב שאני צריך כדור נגד בחילה":-)
  6. המטרה הראשונה זה לארגן כסף עבור העו"ד,לבחור משלחת מצומצמת מאד ומשם לקרב? - אתה באמת חושב שכסף זה הדבר הראשון? המכנה המשותף לעשייה הוא הדבר הראשון, לאחריו לקבוע צוות שמקובל על כולם, לקבוע יעדים, לקמט אותם לכסף ואז לארגן כסף לכול מה שדרוש.
  7. ישנם עוד מספר תנאים אותם יש לעלות על סדר היום באותה ישיבה.
  8. נו ברוך? - מה אתה רוצה עניתי!:wink:

חולה עליכם, חולם עליכם בלילה, קם שטוף זיעה, קורה תהילים אולי משם יבוא עזרי חוזר לישון, הבנתם? מה הבנתם? לא הבנתם.

ברוך שליט

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אילו עדכונים או התקדמויות בנושא?

ראיתי שרשור נוסף שקורא לקחת את העניינים לידיים ולעשות משהו בנושא , כדאי לעדכן גם את התאחדות הכידונאים ולרשום בפורמים של אופנועים וטרקטורונים אם צריך לתרום כסף או כוח אדם למאבק !

הגיע הזמן להזיז את הדברים.

אל תחשוש ממה שאנשים אחרים חושבים אודותייך . הם עסוקים במחשבות על מה שאתה חושב עליהם :-P

באתי בלי צפיות ויצאתי מאוכזב :cool: , מה בעצם קרה? :p

פורסם

אהלן חברים.

כמו שכתבתי לפני, בת-דודה שלי היא העוזרת הפרלמנטרית של ראש וועדת החינוך והספורט זבולון אורלב.

במקרה השבת היא עשתה אצלינו, ו'חפרתי' לה בנושא. לפי מה שהבנתי ממנה הכנסת יוצאת לפגרה ממש בקרוב. השבוע הזה מאוד עמוס בדיוני תקציב והיא אמרה שתעשה מאמץ להעלות את הנושא לדיון בשבוע שאחריו.

רק בעיה קטנה הייתה. אני בעצמי, לא ידעתי לענות לה על כמה שאלות בסיסיות; איפה בדיוק עומד הנושא? הוגשה הצעת חוק? מתי? באיזה קריאה היא עברה? מה בדיוק מעכב את הנושא?

מה שסיכמתי איתה, לנסח בהקדם האפשרי מכתב שיכלול התייחסות לנק' הבאות:

1. היכן בדיוק עומד החוק, ומדוע עדיין אין מרוצים.

2. מה בעצם אנחנו רוצים? אם הקמת מסלול - מה העלות המשוערת של הקמת מסלול?

3. איך הנושא יתרום למדינה? (זה ברור; ספורט מוטורי מהווה מנוע כלכלי ויוצר מקומות עבודה והכנסות ממיסים בכל ארצות הניכר. על פיתוח הנגב לא דיברנו.

4. אלו אגודות קיימות שמטפלות בנושא? (מרוצי הראלי, דראג, עממי (ימי מסלול וג'ימקאנות) וכו').

עוד חשוב לציין במכתב - שמדובר באנשים רציניים, מבוגרים, בעלי מקצועות חופשיים. (להדגיש שלא מדובר בילדים, כדבריה).

כמו שאמרתי, היא תעשה מאמץ עילאי להעלות את הנושא לדיון וגם אנחנו נוכל להיות שם. הוועדה מתכנסת בימים שני, שלישי, רביעי בבוקר.

נ.ב לידע כללי (לא להתעצבן) - בימים אלו הם עוסקים בהסדרת מרוצי הסוסים. :evil: רק אותנו אף אחד לא סופר.

עזרתכם,

אביעד

פורסם
דני

מי יו"ר ועדת החינוך? מי עומד איתו בקשר? מי מעביר אותו לצידנו.

quote]

האם זבולון אורלב עדיין עומד בראש הוועדה? האם לדעתכם הוא יכול להזיז עניינים?

בת דודה שלי היא העוזרת הפרלמנטרית שלו.

איך אפשר להיעזר בה לדעתכם??

תוך שעתיים יש כבר שניים עם הכרות כזו או אחרת עם שני חברי ועדה. אחד מהם הוא יו"ר הועדה.

ודי לחכימא ברמיזא

.

אז ישה יקר

הבנתי שלהציג שני אנשים שמכירים את הבן דודה של והבן של ,ממש מקדמים את הנושא ואילו 6 שנים התרוצצויות בנושא מסתכמים אצלך ב:"שים לב לדבר אחד קטן , שהקטן אנוכי עשה , ואתה הגדול עם הקבלות לא עשה.

אתה יודע מה?

מניותיך בעיניי ירדו

ברוך

אם לא נוהגים, כותבים!!

בחסות המועצה למניעת מירוצים

:evil::-)

ברוך

תיפגש איתי בדרך לקטטר:lol::lol::lol::lol::lol: גם זלמן שם.

פונה אדם בשם אביעד אומר לנו יש לי קשר אם מי ? יו"ר הועדה שדנה , במלחמת איראן ישראל הצפוייה? לא , יו"ר וועדת החינוך שדנה בתקנות הרות גורל לספורט המוטורי.

וכל מה שהיה לחברים הרציניים לעשות זה לכתוב בדיחות ולנאץ איש את רעהו .

לכן תראו את התוצאה האומללה כפי שמופיעה בתגובה של אביעד האחרונה.

האם יו"ר הוועדה חשוב בכלל לתהליך.

אליבא דני לוי החשוב ביותר

יו"ר הוועדה צריך "לרדת" על משרדי הממשלה ולהכריח אותם לסיים את הפרשה בישיבה אחת כפי שאברהם פורז העמיד את כל הפקידים בדום מתוח וביום אחד העביר את ההצבעה לקריאה שלישית.

זה יכול להעשות רק שנציג הספורטאים יושב וקובל מול כולם עם עיתונאים,

בקיצור

רק יו"ר של הוועדה יכול לעזור ואגב הוועדות אינן בפגרה.

לכן אנו נראים כמו שאנו נראים והתקנות רחוקות שנות אור מאיתנו.

ואתם יודעים מה?

זה קרה היום בבוקר כמאמר המערכון, כך שכאן קשה למכור סיפורים ( לוקשים באידיש מדוברת ) לחדשים , כפי שניתן לעשות לגבי פעולות הזזת הרים שאירעו לפני שנים.

אה, אשמח להשתתף בישיבה ולו רק כדי להכיר את הנפשות הפועלות מאחורי המקלדת, ולא רק .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

מה בעצם אתה רוצה?

קל לך לתקוף את מי שעונה לך בסבלנות ופורש את משנתו?

יש יועץ במשרד הספורט,מקבל עבור זה כסף,הוא מגיע לוועדות,הוא זה שצריך (הוא נהג מירוצים אגב פעיל)לעשות כל דבר

על מנת לתת תשובות לכל מי ששואל. יחד עם המנכ"ל שלו ,הלא כן?

עכשיו אני שואל:

האם לדעתך יו"ר ועדת החינוך לא צריך בעצמו להכין שיעורי בית לפני דיון? לשחות בחומר? להזמין אליו את אותם נציגים שבעטיים מתכנסת הועדה? עוד לפני אני מתכוון.

האם זה לא תפקידו של משרד הספורט להכין את שיעורי הבית? האם זה לא תפקידם של נושאי המשרות במשרד הספורט יחד עם יועציהם להגיש נייר עבודה מסודר ליו"ר הועדה? ולחברי הועדה?

כשכתבתי את מה שכתבתי על פורז י בזמנו ישבתי לו על הוריד,יומם ולילה,הלעטנו את כל חברי הועדה בחומר עובדתי,טכני,כתבות חו"ל,מכתבים עלייה לרגל לכנסת (אני חייב להדגיש בפניך שוב ושוב ללא כסף!!!!,התנדבות ימים כלילות)

כולם היו מבושלים וידעו כל דבר ופסיק בנושא.

הגיעו אפילו חברי כנסת שלא שייכים לועדה על מנת לתמוך.(מתן וילנאי ישב לידינו בועדות ושאל אותנו שאלות הבהרה)

מר ישה היקר!

כיף לקרוא את הציטטות שלי ועוד מהמקלדת שלך.

הם רק מחזקים את הפתגם "מי שטורח בערב שבת אוכל בשבת"

חבל שדווקא אתה ממרומי גילך ונסיונך מפספס זאת. אתה גם מוציא דברים מהקשרם וחבל

ברוך

סליחה על ההשמטה של ממ"י קודם,היסח הדעת מקווה שתבין.

אביעד בהחלט יכול לפנות אלי כל אינפורמצייה שבידי תינתן.הבעייה ישה שאינני יודע ספציפית מה הוגש? מתי יוגש? טוב ליהודים? רע ליהודים? כפי שאמרתי לך ולכם כיום אני מחוץ לעניינים ולכן ההתמקדות שלי היא הדרך שלדעתי קלוקלת (פה אני משוכנע)

ולא היכן שהדברים עומדים ,

הרי אתה כמדומני ציטטת את אחד ה"מקורבים" (סוד כמוס?) שאמר לך שגם אחרי העברת התקנות שלא יהיה ספורט מוטורי בארץ

מעניין מדוע החיצים שלך מופנות דווקא אלי ? אע"פ ש "לכבוד הוא לי"

אני שוב מציע לך להכנס לפרוטוקולים של הועדות בכנסת ה16 לקרוא אותם ואז לראות כמה היינו מעורבים בכל פסיק ומשפט שם.

אני ספק אם זה עובד כך היום,

תורך

מירוצי מכוניות

פורסם

דני יקר

אינני חושף את שמו של האיש עימו דיברתי , כי זו התחייבות שקיבלתי על עצמי. ביכולתו של האיש לחשוף את עצמו . הפורום הזה לא זר לו.

קרא את כל הודעותי ותלמד מהם כי אני מעריך עד מאוד את מה שנעשה עד היום, על ידי כולם בעיניין זה כולל אותך דני.

אני חושב , ואתה מאשר את זאת בדבריך כי נעשו דברים בעבר ונתקבל החוק שעליו אפשר לאמר " לא לילד הזה פיללנו"

מי שלא עושה ,בד"כ לא עושה טעויות. אין כל ביקורת נגדך אישית, ואם אני מגיב לדבריך זה מן הטעם כי אתה מגיב ולא אחר.

אני מתנצל מראש אם נפגעת מכל מה שכתבתי או אכתוב . הכל מאהבה ומתוך רצון לקדם ולא לחבל. שום דבר לא על בסיס אישי.

אני חושב ואתה חושב כך גם כך, תקן אותי אם אני טועה , כי כיום הדברים לא נעשים כמו שצריך, ויש לעשות שינוי מהפכני בגישה , כדי שלא יבוא יום , הוא זמן הקטטר , ונבכה על מה שהוחמץ.

כאשר כתב יאשה מהפיצפוצים כי יש לו הכרות נוספת עם ח"כ תירוש כתבתי לו כאן יש לך תפקיד לך תשכנע את המשוכנעת.

כך יש לעשות גם עם יו"ר הוועדה דרך אביעד או בכל דרך אחרת. ומבלי לפגוע באביעד כלל , את תפקיד הלעטת החומר יש להטיל על מי ששוחה בחומר כמו דג במים.

קראתי את מה שכתבת , כיצד על יו"ר הוועדה / חברי הוועדה לפעול. כך עובדים במדינת אוטופיה. במדינה דמוקרטית:shock: בעלי העיניין / ישירות או באמצעות לוביסטים הם אלה שמלעיטים את המחוקקים בכפית, ולא פעם גם במעטפות. אני רוצה לקוות שלשלב השני לא נגיע לעולם.

לכן שאלתי הייתה , מי היום עושה זאת ? או בלשוני מי לוחש לו על אוזנו.

ועכשיו ננסה לרגע להיות מעשיים, לשם כך אני אנצל את ידיעותיך וניסיונך ברשותך.

אתה מציע , שוב תקן אותי אם אני טועה, אחד לצאת למלחמה , כאשר אחד הצעדים שיש לנקוט היא דרך הפעולה המשפטית ושניים כי יש להעמיד אותך בראש המערכה.

קרא את תגובותי בשני השרשורים ותראה כי לי אין בעיה ללכת בדרך זו על שני חלקיה , כל מה שביקשתי הוא שאכן תבהיר למה זו הדרך הנכונה, ולמה לדעתך זו הדרך היחידה לפעולה, ולמה דני הוא האיש המתאים לכך.

מכל מה שנכתב עד עתה ייתכן ויש דרכים נוספות לפעול שאולי יהיו יותר אפקטיביות וגם אולי יותר מהירות.

ואומר לך את דעתי האישית, שנובעת מניסיון של שנים במלחמות אמיתיות , אלה בהם אנשים נהרגים, נפצעים ונשארים נכים . אני

מעדיף שלום קר על מלחמה חמה.

עם היועצת הפרלמנטרית של יו"ר הוועדה לצידנו , יש להטיל עליה לארגן פגישה עימו בו נלמד את היו"ר את כל התורה מ א' ועד ת',

כך יש לעשות עם כל חבר ועדה אחר .

גם אם אדון היועץ בשכר עושה את עבודתו נאמנה, הדבר אינו צריך למנוע מאיתנו לפעול לצידו או במקביל אליו. ליועץ אין בלעדיות בנושא, גם אם הוא נהג פעיל עתיר זכויות, להיפך , ואני רוצה להניח כי עמדותיו, עמדותינו, כל סיוע שניתן לו במישרין או בעקיפין יפעל לטובתינו.

אם להערכתך , עקב תפקידו , הוא אינו יכול בהופעותיו בוועדה לדפוק על השולחן, איש מטעמינו שיעשה זאת, כך נקל על היועץ את מלאכתו.

במתכונת של החוקר הטוב - היועץ, החוקר הרע - אנחנו.

בתקווה שעמדתי כעת ברורה לך יותר.

עלייה לחצי גמר בגביע דייויס, אלוף עולם בקפיצה לגובה, מדליית כסף באוניברסיאדה - ולקינוח, זכייה בגביע העולם בג'ודו. זה ההספק המדהים של הספורט הישראלי בפחות מ-24 שעות, ולמנה האחרונה אחראית הג'ודאית הצעירה ירדן ג'רבי, שזכתה במדליית הזהב בתחרות גביע העולם בבלו הוריזונטה.

ומי קופץ לברך על ההישג בטניס

שרת הספורט, ח"כ לימור לבנת, אמרה אחרי ההישג: "זו תוצאה היסטורית. הייתה זו תרומה חשובה להתפתחות תרבות ספורט ראויה בישראל. יישר כוח ובהצלחה במשחקי חצי הגמר".

מתי אצלנו??

אצלי זמן הקטטר מתקרב .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

סוס קרבות ותיק אני,יש לי דרך ובה אני מאמין

אם יש דרכים אחרות,ואני מאמין שאולי ישנן ,כדבריך שלום קר עדיף (צ'מברלין,אני מזכיר לך)אני מאמין שכמוך ישנם עוד אנשים שחושבים כך.

אדרבא לכו על זה ,אעשה שקר בנפשי אם אצטרף (לעזור? אין בעיה לעמוד בראש מחנה כזה? צר לי התשובה היא לא רבתי)

במידה וכלו כל הקיצין והמגמה תשתנה ולאור הלקחים שהפקתי בקדנציה הקודמת שלי אני אבקש כתב אמנה בה חתומים כל הגורמים הרלונטיים,יבחר גוף מאד מצומצם ואני מבטיח לשנס מותניים ולצאת לקרב.

אני חוזר בעקשנות על מה שאמרתי שוב ושוב

היועץ אינו עושה עבודתו נאמנה לטעמי (לטעמי אני מדגיש זאת),מנכ"ל משרד הספורט אינו עושה את עבודתו כפי שני הייתי מצפה ממנו (לטעמי שוב).

אני יודע שישראל איננה מדינת אוטופיה וזאת בלשון המעטה,לכן כפי שעבדנו אז עם לוביסט ויחצ"נית,אני איתך, זאת הדרך

לכן לכך צריך כסף, קודם כל כסף כי בלי זה כ ו ל ם ימשיכו לברבר ולהתברבר במקלדת.

"אירדא" שלקחה על עצמה לשלם אז עבור העברת החוק אינה צריכה להמשיך ולשאת בנטל הכספי בעוד השאר ישובים על הגדר וממתינים

אם זה ב"רחל ביתם הקטנה" של כל שוחרי הספורט המוטורי אזי כולם צריכים להכניס יד לכיס.

מקווה שעניתי לך

מירוצי מכוניות

פורסם

חברים.

אני רק צריך לדעת איפה הנושא מתעכב, איזה חוק הוגש ומתי ובאיזו קריאה הוא עבר.

הצעת לי לפנות אליך, הנה אני פונה. צריך לנסח מכתב כזה ביומיים הקרובים.

פורסם

תגידו, אתם נורמלים?

אתם מייצרים רעש רקע מיותר!

זה לא יודע מה קורה בכלל ומפעיל את דודה שלו שלא מבינה בזה כלום...

ההוא מפעיל את חבר של אבא שלו שרוצה בכלל עניין אחר...

שלישי מכיר את החותנת של דוד של נשיא רשות הספורט במאוריטניה....

מספיק עם זה!

זה רק יגרום נזק. זה מצייר את העוסקים בנושא כחבורת חובבבנים ללא ראש, ללא כיוון מסודר.

אי אפשר לטפל בדבר כל-כך מורכב בחובבנות כזו!

אלון

פורסם

אלון, אולי אתה צודק.

מקסימום אני אעלה את הנושא בתור אזרח מהשורה. כל אזרח יכול להעלות נושא לוועדה ולהשתתף בדיון.

באמת ובתמים - בתור חולה מוטוריקה - אין לי מושג למה הדברים תקועים.

פורסם
תגידו, אתם נורמלים?

מספיק עם זה!

זה רק יגרום נזק. זה מצייר את העוסקים בנושא כחבורת חובבבנים ללא ראש, ללא כיוון מסודר.

אלון

בהחלט כך .!

הפורום הזה פתוח לכולם .

אנא המתינו 48 שעות אתם " יורים על כוחותינו ".

פורסם
תגידו, אתם נורמלים?

מספיק עם זה!

אלון

אני יכול להעיד על עצמי בלבד. התשובה היא לא.:-)

כפי שהממשל נדרש לשקיפות כך גם נציגינו.

יש צורך לתעל את כל הרצון של כולם לדרך פעולה מוסכמת. יש דרך מוסכמת?

מסכים איתך כי יש לטפל בכך במקצועיות הראויה. האם כך נעשה?

מה לדעתך הדרך הנכונה לטפל בנושא בצורה המקצועית ביותר ? האם כך נעשה גם בפועל?

כל מי שכותב , לפחות אני, שנית אעיד על עצמי, עושה זאת כדי לקדם את הנושא ולא לחבל בו. מה רע בזה.

אם נוצרת אפשרות לקשר עם יו"ר הוועדה המטפלת בעינייננו , נפלא, האם נדע לנצל זאת , תגיד אתה.

כיוון שאף אחד לא התייחס לאפשרות הזאת ברצינות , טיפל בזאת אביעד כמיטב הבנתו. זה "חטאו". מה עם חטאינו בעיניין?

האפשרות הזאת נוצרה רק על סמך השרשור שמתנהל כאן " רעש רקע מיותר " לדבריך.

גלה לנו אולי יש קשר טוב מזה בידינו כרגע? שמא תאמר היו"ר בכיסינו בגלל א' ב' ג' וכו'.אפילו בלי פירוט.

יש מקום לחשאיות כאשר רוצים להפתיע את הצד השני , נגיד בהפגנה שתחסום את כבישי הארץ למשך דקה, שעה ,יום, שבוע.

אבל אני לא רואה פסול בהבעת דעה כזו או אחרת מעל דפי הפורום. זו תכלית הפורום ונשמתו , לטעמי לפחות.

תודה שהצטרפת לדיון, מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

מאחד שאיכפת לו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...