Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה לי רכב ששווה אלף שקל, ואחד הדברים שאני מתחרט שלא בדקתי אותם לפני שזרקתי אותו זה זה. וגם מה קורה אם מכניסים לראשון ב-70 קמ"ש (עם גז ביניים עצבני נראה לי שהוא ייכנס דווקא).

אבל בדקתי הרבה דברים אחרים :lol:

אם כבר הכי כיף ברכב שאתה מתכנן להרוס זה להכניס לשני במכה במהירות גבוהה, הגיר נשאר על הרצפה באחריות :twisted:

חלום חיי זה לנסות לשלב רוורס בקליאו ספורט ב68 קמ"ש :wink: יש מתנדבים?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואי זה טוב

אתה יכול לעשות את זה אם ההילוך יכנס לך, אבל באותו זמן שהרגל על הקלא'ץ תחזיר לאותו הילוך שהיית מקודם, כי אם תשחרר את הרגל, יהיה מאוד אבל מאוד לא נעים.

פורסם

כמו שכתב בגירה, אם תחכה מספיק עם קלאץ' לחוץ שהסל"ד ירד אז אולי תצליח לשלב. ברגע שתשחרר קלאץ' אתה תשבור מיידית את הגיר, או את הציריות, או את הקלאץ' או מה שלא יהיה שהוא החלק הכי פחות חזק במערכת ההנע. סביר להניח שתצטרך להזמין גיר חדש כי אולי איזה חתיכה אפילו תעוף לך דרך ההאוזינג שלו החוצה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

התבלבלת לגמרי, זה הדוגמן מהשרשור הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נקודת המוצא יצרן רכב מחפש למנוע טענות כנגדו.

אין אפשרות להכניס להילוך אחורי לא בגיר ידני ולא בגיר אוטומטי באקראי.

לצורך ההחלפה יש להתגבר על אמצעי בטחון המונע העברה מקרית.

ומדוע - כי החלפה שכזו גורמת נזק כבד , לגיר ו/או למצמד ו/או למערכת הנע.

בגירים אוטומטיים מסויימים הורדה להילוך נמוך ( לא לרוורס ) במהירות גבוהה לא מתבצעת , אלא רק בהדרגה כדי להגן גם על הגיר וגם על המנוע

אבל כיוון שהחום נכנס כל החפץ מוזמן לנסות ולדווח על התוצאות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני העברתי בטנדר מגנום מ- D לרוורס במהירות בערך של 50 קמ"ש, מה שקרה זה שהרכב נכבה והמשיך להתדרדר להפתעתי עד שעצרתי אותו, הנעתי מחדש, שילבתי ל-D שחררתי את הברקס בעדינות (כי פחדתי שמשהו נקרע/נהרס/יתפוצץ)ונסעתי משם.

למען הסר ספק, כל זה נעשה על כביש נטוש במושב במרכז הארץ ללא כלי רכב והולכי רגל בסביבה...:wink:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

ב"מכסחי המיתוסים" לקחו רכב אמריקאי ישן עם הנעה אחורית וגיר אוטומט, תוך כדי נסיעה קדימה במהירות כ50קמ"ש שילבו לרוורס, והגלגלים האחוריים "פירפרו" אחורה, הם רצו לבדוק מה קורה כשהגל הינע בהנעה אחורית נשבר תוך כדי נסיעה ונכנס לשבר בכביש, התוצאה הייתה שלא קרא כלום חוץ מזה שהגלגלים פרפרו נגד כיוון התנועה, לגבי המיתוס מה קורה אם הגל הינע נשבר בנסיעה וניכנס לשבר בכביש- הרכב טוטלוס.

בפרק אחר ניסו בגיר ידני לשלב הילוך רוורס כדי לבדוק אם ניתן להאט רכב ללא בלמים, מה שקרה זה שהיתה רק חריקה עצבנית מהגיר וההילוך לא השתלב, ניסו גם בגיר אוטומט לשלב לP ופשוט מאוד לא קרה כלום רק הפין שעוצר את הרכב בחניה נשבר והרכב תפקד כרגיל.

פורסם

מה שיקרה זה המנוע יסתובב הפוך ברגע שתשחרר את הקלאץ' עם הצלחת לשלב את ההילוך.

אם אתה מכניס ב100 קמ"ש והמנוע מתחיל להסתובב לכיוון השני,זה מאוד לא נעים!!!:roll:

כנראה שהמנוע ילך קפות,כל העומס יופעל עליו שהוא מתחיל להסתובב במכה לכיוון השני.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לא יודע על ידני..אבל באוטומט מודרני הגיר לא אמור בכלל לאפשר דבר כזה.

אצלי למשל (פאסאט מודל 2000) ניסיתי פעם לעשות את זה והתגובה הייתה כאילו הגיר על ניוטרל,בטח זה המנגנון הגנה שלו או משהו כזה.

לאחר מכן שילבתי חזרה לD והרכב נסע כרגיל.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

יש לי שאלה לכל מי שניסה.

למה?!

לי זה קרה בטעות בגולף אוטומטית ישנה של קרוב משפחה (איזה פאדיחה:|). הייתי באיזה ירידה בחיפה וחשבתי שאם אני שם ניוטרל בירידה אז אני חוסך בדלק:lol:.

מזל שנסעתי רק על 50 כי המנוע נכבה מיד.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אם אתה מתכוון לעשות את זה ,לא לשכוח דבר חשוב :

להקליט ורצוי עם קול.:twisted:

ועכשיו ברצינות :

=== אל תנסה ואל תחשוב בכוון ====

התוצאות שונות בהתאם לסוג הרכב ,זה עלול להיות מסוכן ,ולא רק מבחינה מיכנית.

בברכה

מוטי

פורסם

ערב טוב

לפני כחודשיים אחת הקצינות אצלי בבסיס עשתה בדיוק את זה ב 90 קמ"ש בסופה 2..

יש בסופה 2 6 הילוכים והיא התכוונה לשים שישי אבל לא בדיוק יצא לה..

הגיר החזיק מעמד וגם המנוע, אבל הדיפרנציאל האחורי החזיר את נשמתו לבורא אחרי חצי שניה..

לא מומלץ..

אלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...