Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה רק אני,או שלהשוות את "אוטו-דיפו" עם "פיט סטופ" זה גובל בטיפשות?

מה הלאה? מקדונלד'ס מול אגאדיר? :?

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אני מבטיח לכם שכל מוצר לרכב שתראו באוטו דיפו תמצאו במחיר זול משמעותי בדרום תל-אביב (יצחק שדה ושותפיו).

וזה באחריות.

הדוגמא הכי פשוטה, 4 ליטרים של פרסטון אדום באוטו דיפו, דרשו עליהם 80 שקל "במבצע".

בדרום תל אביב שילמתי 30 ש"ח פחות.

פורסם

מנסיוני הטרי, גם עם מבצעים כאלו או אחרים הרשתות הללו מוכרות במחירים מופקעים כמעט כל דבר

אולי מלבד עצי ריח.

דוגמה קטנה, לפני שבועיים רכשתי תוסף דלק k44 שעלה לי 107 ש"ח באוטו דיפו.

לאחר שבוע הזדמנתי לחנות חלפים ואביזרים בפתח תקוה, ונוכחתי לראות שמוכרים שם את אותו תוסף ב75 ש"ח.

פער של 30% !!

פורסם

שמן גיר הכי סטנדרטי 80\90 של אמריקאן איגל,הייתי חייב אותו בשבת המחיר לגלון באוטו דיפו:100 ש"ח

למחרת ראיתי אותו מוצר בחצי חינם ב60 ש"ח,ומהבדיקה שערכתי כמעט בכל מוצר אוטו דיפו עושק אותנו.

פורסם

זה לא מדוייק.

אם יש מבצע באוטודיפו הם חותכים מחירים.

למשל : קניתי שם מצב VARTA כחול 60AH במחיר של 750 כאשר הכי זול שמצאתי אצל כל מיני חשמלאים חאפרים בדרום ת"א היה באיזור 850.

(זה היה בתקופה שמחירים המצברים היו בשיא)

שמן מוביל S סינטטי מלא רכשתי שם ב120 ש"ח (שוב מבצע כסאח) שזה אותו מחיר שאפשר להגיע אליו בדרום ת"א , רק ששם זה בא בלי מדבקה של היבואן ולא ברור מאיפה זה מגיע, שלא לדבר על הבלאגן של להגיע לשם מלכתחילה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדיוק. מחזק את דברי אייל.

גם אני בזמנו רכשתי את הג'אנטים במבצע והם היו זולים יותר מיתר המקומות.

זו הסיבה שאני אומר לעשות סקר שוק כי אוטו דיפו עושים לא מעט מבצעים ושווה לבדוק את העניין וכך לחסוך מעות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
שמן גיר הכי סטנדרטי 80\90 של אמריקאן איגל,הייתי חייב אותו בשבת המחיר לגלון באוטו דיפו:100 ש"ח

למחרת ראיתי אותו מוצר בחצי חינם ב60 ש"ח,ומהבדיקה שערכתי כמעט בכל מוצר אוטו דיפו עושק אותנו.

אכן, בחצי חנים יש מוצרים לרכב במחירים אטרקטיבים. אין הרבה מבחר, אבל מוצרי טיפוח ונורות אפשר למצוא שם בזול בהרבה מרשתות אוטו-דיפו/ הום סנטר.

פורסם

שמועות אומרות שבכפרים ערביים בצפון ובדרום הארץ אפשר להשיג גם בשליש מחיר ...

So what ?

אני לא מבין איך אפשר להשוות בין סופרמרקט כללי שלאף אחד בו לא ממש איכפת מה תקנה, אם זה מתאים לרכב שלך או לא, ואם תתעורר בעיה לך תסביר כמה ולמה...

לבין חנות שיפורים ייעודית, עם צוות שמדבר איתך בגובה העיניים ובאותה שפה, שדואג שתקנה את מה שמתאים לרכב שלך, ושתמיד יבין אותך כשדבר איתו על מכוניות.

די, זה פשוט מגוחך !

דני G.

פורסם

מבצעים של אוטו דיפו מצוינים.

לפני שבועיים קניתי שם 2 צמיגים קונטיננטל חדשים ב370 ש"ח ועוד שלמתי בכרטיס זהב שמקנה 15% הנחה.

פורסם

ידידי,אם יש לך כסף מיותר אז זכותך לבזבז אותו היכן שתרצה,אני בוחר ללקנות את המוצר שאני רוצה במקום הכי זול שאמצא אותו גם אם זה סופרמרקט כללי,אפשר לחשוב איזה ידע מפגינים המוכרים באוטו דיפו סניף ראשון.תגובות מתלהמות ופופוליסטיות כמו שלך מעידות בראש וראשונה שיש לך אינטרס אישי באוטו דיפו. אז את הדמגוגיות שלך תשמור לעצמך.

פורסם
ידידי,אם יש לך כסף מיותר אז זכותך לבזבז אותו היכן שתרצה,אני בוחר ללקנות את המוצר שאני רוצה במקום הכי זול שאמצא אותו גם אם זה סופרמרקט כללי,אפשר לחשוב איזה ידע מפגינים המוכרים באוטו דיפו סניף ראשון.תגובות מתלהמות ופופוליסטיות כמו שלך מעידות בראש וראשונה שיש לך אינטרס אישי באוטו דיפו. אז את הדמגוגיות שלך תשמור לעצמך.

ניראה לי אתה לא הבנת למה הוא התכוון ידידי.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אם אתה מדברים על קוסמטיקה לרכב אז הינה לכן יבואן וליין מוצרים מעולה שכלל לא מופיע באוטודיפו.

WWW.CARPLAN.CO.IL מוצרים אנגליים מעולים ואיכותיים.

כול חומר של החברה הזו הוא מעולה והכי טוב שאפשר לרכוש בארץ.

החנות נמצאת בדרום תל אביב ברחוב הרכב 1 בחנות שהיא עצם חנות חלקי חילוף לפורד שכוללת גם את היבוא של קארפלאן.

אני לא תל אביבי ואני יודע שאפשר להשיג משהו זול וטוב יותר בלי אוטודיפו או פיטסטופ.:idea:

• תוכן חדש...