Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי כלב מסוג פינצר מעורב כבר 15 שנים. הכלב זקן ובהתאם לכך הוא מתנהג.

הכלב אוכל את עצמו באיזור הגב ומתגרד נונסטופ ,במשך ה5 שנים האחרונות ,שבמהלכן הוא טופל אצל הוטרינר אצלי בעיר וכל פעם הטיפול היה עוזר לחצי שנה והבעיה חוזרת חלילה.כיום גבו של הכלב ממש בלי שיער,עורו פצוע ומדמם,וכל זאת מהגירודים,הגירודים הם בכל הגוף כשריכוזם הגבוה והקשה נימצא בגבו ובאוזניו של הכלב.

נוסף לכך בחצי שנה האחרונה התחיל ספטום חדש שלו הכרנו אצל הכלב,לכלב יש שלפוחית רגישה ,שותה ללא הפסקה ומשתין ללא הפסקה,המצב הגיע לכך שהבית שלנו מריח מפיפי קבוע וצריך להוציא אותו כל שעתיים בממוצע וגם זה לא תמיד עוזר ,והכי נורא שהכלב ס-ו-ב-ל!!

בשנה האחרונה הוצאנו קרוב ל3000 שקלים על טיפולים אצל הוטרינר שעלו בתוהו.

מישהי שפגשתי ברחוב וראתה את הכלב אמרה שהתופעה הזו אוליי קשורה לפיטריה שיש לכלב בתוך הגוף.

אני עובד עיצות ,מהבדיקת שתן האחרונה שבוצעה אצל הוטרינרנימצא שהכלב מאבד סידן ויש קצת דם בשתן,

הכלב סובל,ואנחנו סובלים,להרדים אותו בישבילנו זה רצח,אנחנו רוצים לעזור לו ולנו ולתת לו טיפול שיאריך ויקל עליו את חייו האחרונים עם כמה שפחות כאב וסבל.

אני אשמח לקבל חוות דעת שלכם על וטרינה איכותי או מקום כזה שיעזור לנו ולכלב בצימצום סיבלו .

כל עזרה ,רצינית ומפורטטת תתקבל בברכה.

תודה:cry:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פנה ישירות לבית החולים הוטרינרי בבית דגן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קצת יותר פרטים?

לפחות טלפון למענה אנושי.

תודה.

פורסם

אני הייתי מתרחק מבית דגן כמו מאש.

בבית ברל יש אלטרנטיבה לבית דגן שנקראת "חוות דעת" - מרכז מומחים לאבחון וטיפול וטרינרי.

http://www.chavatdaat.co.il/

ומבלי לחרוג את גבולות המקצוע - לגבי הגירודים - יש לקנות כובע ("אהיל") בצורת משפך שקוף שמרכיבים לכלב על הצוואר ומונעים ממנו את היכולת לפגוע בעצמו, עניין של כמה עשרות שקלים אצל כל וטרינר. אחרי שהפצעים יחלימו אפשר לנסות להוריד.

איפה הוטרינרית של הפורום?

:turn-l:
פורסם

יובל תודה רבה,

אגב למה לטענתך יש להתרחק מבית דגן?

פורסם

מנסיון אישי שאני מעדיף לא לפרט.

שים לב לעובדה שזהו "בית החולים הוטרינרי האוניברסיטאי "

שמטרתו השלישית, לפי האתר: http://vethospital.huji.ac.il/

הכשרת דור חדש של רופאים וטרינרים וקיום לימודי המשך לציבור הרופאים הוטרינרים

המטרה לעצמה חשובה מאוד, אבל השאלה אם אתה רוצה שהכלב שלך יהיה נשוא הלימוד.

:turn-l:
פורסם

יש וטרינר מקצועי וכזה שמבין מאוד בכלבים וחתולים בפ"ת.

אם תרצה לדעת את מס' הפלא' שלו, פנה בה"פ.

פורסם
תודה לך ,המסר נירשם לפניי.

אל תמהר לרשום חוות דעת של מישהו אחד. לי בית דגן הצילו כלבה עם היפוך קיבה ממוות וסיפורי אימה אני יכול להביא לך על כל בית חולים לאנשים בארץ.

"המרכז בבית ברל" הוא... מרפאה ורטרינרית של מספר רופאים עם התמחויות שונות תחת גג כלכלי אחד. אני מכיר אישית לפחות וטרינר אחד שם, שמניסיוני הוא מצויין (זאב גאנז). גם אם הם השקיעו (כל אחד בנפרד) בציוד מתקדם, עדיין, לפי האתר, בעיות עור אינה תחום ההתמחות של אף אחד מהם.

בארץ, בינתיים, אין שום מקום עם ציוד וריכוז יידע כמו בית דגן. להמליץ על עוד וטרינר כל אחד יכול. אם אתה רוצה אני יכול להמליץ על שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לי הצילו ממוות בבית דגן את הכלבה לאחר עקיצת עקרב צהוב ענק.

מסירות הטיפול והדאגה לכלבה הייתה לא פחות ממדהימה אבל יותר מזה אין לי דעה לחיוב או לשלילה על המקום.

ל"אהיל" קוראים אליזבת וכל וטרינר מוכר את זה.

אם אתה רוצה המלצה על וטרינר שרק מילים טובות יש לי להגיד עליו עד עכשיו שיושב בפ"ת אתה מוזמן לפנות בה"פ.

פורסם

לזה שאמר משהו על מטרות הלימוד בבית החולים הוטרינרי האוניברסיטאי, אתה מודע לעובדה שכל בית חולים בארץ כמעט הוא אוניברסיטאי ושבעצם ההפך הוא הנכון ושהם המוערכים (איכילוב הדסה רמב"ם סורוקה וכמעט כל בתי החולים במרכז) לעומת אלה שלא, נכון?

הכשרת הרופאים לא אומרת שיעשו ניסויים על הכלב ושרק סטאז'רים יהיו שם, אלא אומר שיהיו שם וטרינרים מן הטובים בתחום שמכשירים את דור העתיד ושיהיה שם צוות שיוכל לטפל בכלב ולא רופאה וחצי.

בכל מקרה לפותח השרשור הייתי מציע לברר בשני המקומות, הן בבית דגן והן בבית ברל.

פורסם

בן 15, לא נעים אבל אחרי 3 "הרדמות" של כלבים שהיו בני בית במשך 30 השנה האחרונות, שהילדים שלנו גדלו איתם יותר מאשר עם אשתי ואני ואחרי שכל המתה היתה טרגדיה של מריבות ובכי לפני, וחודשים אחרי , אני מציע לך ל"הרדים".

אתה נכנס לשלב שמי שירויח מזה הוא רק הוט.

הרפואה לא מתקדמת בוט כנראה כי לא משקיעים בה כמו בחקר מחלות אדם. התקופה הבאה תהיה נוראית והכלב בן 15.

חבל עליו, חבל עליכם,חבל על הכסף.

פורסם

למרות שאיני מתיימר להיות מבין גדול בכלבים בפרט או ברפואת בע"ח בכלל, אני נאלץ להצטרף לדעתו של זה שמעלי.

הכלב כבר בוגר מאוד, וממה שידוע לי, ברגע שכלב מגיע לשלב בחייו שבו הוא מתחיל לעשות צרכים על עצמו, הוא סובל יותר ממה שאתם תסבלו לאחר שהוא יורדם.

קח אותו לווטרינר בכל מקרה, אבל תכין את עצמך נפשית, עם כל הצער שבדבר, לאפשרות שלא יהיה מנוס מהרדמה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...