Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לאחרונה רכשתי יונדאי טראקאן מודל 2003. כאשר אני מאיץ בעלייה או במישור ועובר 2500 סל"ד, נדלקת לי נורת בקרה של המנוע. אם אני לא מוריד את הרגל מהגז, האוטו נעצר ואז אני חייב לכבות ולהתניע. הייתי בשני מוסכים ושניהם לא סגורים על הבעיה. האם יש למישהו פתרונים?

תודה מראש ויום משובח

פורסם

סביר להניח בעיה במזרקים או במשאבת סולר שלא מפיקה מספיק לחץ. כמובן שצריך לבצע בדיקת מבחנות למזרקים ודיאגנוסטיקה למשאבה. המצערת ברכב הנ''ל היא אלקטרונית וכאשר ישנה בעיה עובר הפיקוד למצערת לחתוך כוח ואז המצערת מתנתקת (הרכב לא מגיב, המנוע עובד על סל''ד סרק). ממליץ לך לגשת למכון דיזל דרומית בבאר טוביה לאיתור התקלה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני בעל טראקאן 2005 והתחלתי לסבול מבעיה דומה. בכל מאמץ של הג'יפ נדלקת נורה שמתוארת בספר הרכב כהתראה על בעיית פליטת גזים. באחד מהמקרים המצערת הפסיקה להגיב באמצע נסיעה.

האם מצאת פתרון לנושא ?

• תוכן חדש...