Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת לא הפעם הראשונה, תמיד כשאני מפרק את בית הפילטר ומחזיר יש הרגשה ורעש עמום בנסיעה.

אני מחזיר אותו כמו שצריך, האוטו סוחב טוב אך עדיין יש רעש עמום ולא רגיל כמו שאני נוסע

בנוסף יש עוד צליל מוזר.

יכול להיות שאני יותר מדי פדנט ושם לב לדברים האלה? כי כשהמשכתי לנסוע לאחר הפעם האחרונה שהסרתי את בית הפילטר הרעש היה ונעלם. יכול להיות שהתרגלתי.

הפילטר לא הוחלף, רק הפלסטיק שלו הוסר למען ניקיון.

הקלטתי את הצליל והעלתי, אם תוכלו לעזור לי לפענח מה זה יכול להיות אני אודה לכם

http://www.sendspace.com/file/5fodti

או

http://www.f2h.co.il/389387924

פורסם

אני שומע רעש כמו חלק מתכתי משוחרר ורטט בתא המנוע.

בנוסף יש רעש באסי חלש כמו של פילטר פתוח, יכול להיות שהצינור בין הפילטר למצערת קרוע והוא מושך אוויר.

בדוק שהקופסא של הפילטר סגורה טוב וששום צינור לא קרוע/מנותק.

פורסם

איכות ההקלטה גרועה כי היא מהפלאפון. מה שמטריד אותי זה אותו רעש מתכתי, מורגש בעיקר שאני מחליף הילוך מ1 ל2. מורגש בסוף ההילוך הראשון על 20 קמ"ש ככה.

הרעש בא מלמטה אני חושב ולא מתא המנוע. הקופסא של הפילטר נראית סגורה היטב ולא הבחנתי בשום צינור קרוע.

לא נראה לי הגיוני פתאום הרעש המתכתי הזה אם בסה"כ הוצאתי והחזרתי קופסא מפלסטיק

פורסם

דווקא נשמע יותר רעש ממערכת פליטה, כנראה מגע של צינור הפליטה בחלק כלשהו או תושבת מנוע לא תקינה.

הרעש גם מזכיר לי מקרה עם תושבת מדחס משוחררת שהרעישה רק בתחום סל"ד מסויים.

אין לי איך לקשר זאת עם ההתעסקות בבית מסנן האויר.

פורסם

הבעיה היא שלא עשיתי שום דבר שכרוך בפירוק ברגים. בסה"כ הוצאתי והחזרתי את הפלסטיק של הפילטר אויר. אין שם שום ברגים או משהו כך שאני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש

פורסם

מקפיץ.... עבר לעמוד השני כבר

יש למישהו עוד דעה מאיפה אני יכול להתחיל לחפש את הרעש? כשאני בא להעביר הילוכים מראשון לשני ושני לשלישי, בסוף ההילוכים אני שומע רעש מתכתי כמו בהקלטה. אני חושב יותר לכיוון תושבת מנוע אבל ביום בהיר אחד זה יכול לקרות? המנוע מגיב אותו דבר וגם הסתכלתי ולא ראיתי אותו עולה ויורד, דבר המעיד על תושבת גמורה. מה עוד אני יכול לבדוק?

פורסם

רעשים זה עניין סובייקטיבי, במיוחד שאתה לא נמצא ליד הרכב לשמוע את זה.

לפי עוצמת הרעש בהקלטה שצירפת נראה לי שזה עניין של דקות לבעל מיקצוע למצוא את הגורם לכך.

• תוכן חדש...