Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש (אבל ממש) יפה.

אני כל כך אוהב את הספידר ואת מה שאת עושה לה, שלא הצלחתי להחליט אם עדיף רצפה אדומה או שחורה....

כל הכבוד,

אלירן

אגב, מה עם מכניקה? מערכת הגהה, בולמים? בלמים וכן הלאה? מצב סביר? או שהולכת לשיפוץ גם מכאני?

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

אחת המכוניות האהובת עלי,

משלבת בין הנאה מנהיגה, הנאה מהשימוש, ומראה נכון, והכי חשוב משפחה עם כבוד!

אין ספק שאתן ראויות אחת לשניה-זכיתן!

Alfa_logo.gif

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הי עדי,

הרכב באמת נראה טוב גם בצבע היסוד, אפור בהיר, אבל בסופו של דבר המכונית תהיה אדומה בצבע המקורי שלה והצבע האהוב עלי.

היי שלי,

התקדמות יפה מאד, וגם תוצאות טובות.

אני מבין שזה הצבע הסופי בחרת גוון אפור יפה :lol:

פורסם

תודה רבה

אחת המכוניות האהובת עלי,

משלבת בין הנאה מנהיגה, הנאה מהשימוש מקווה, ומראה נכון, והכי חשוב משפחה עם כבוד!

אין ספק שאתן ראויות אחת לשניה-זכיתן!

Alfa_logo.gif

כשמסתכלים על הסמל רואים כמה שהוא מהמם. עיצוב יפיפה.

רן

פורסם
ממש (אבל ממש) יפה. חן חן

אני כל כך אוהב את הספידר ואת מה שאת עושה לה, שלא הצלחתי להחליט אם עדיף רצפה אדומה או שחורה.... גם אני עוד לא החלטתי. בהתחלה רציתי יותר אדום, אבל עכשיו הנטיה היא ללכת על שחור מקורי וסולידי

כל הכבוד,

אלירן

אגב, מה עם מכניקה? מערכת הגהה, בולמים? בלמים וכן הלאה? מצב סביר? או שהולכת לשיפוץ גם מכאני?

אם תסתכל בהודעות שפותחות את השרשור תראה שהמנוע והמיכלולים ברובם שופצו, כך התחלתי את השיפוץ. במפגש הראשון בשרון יכולתי להבין את ההנאה בהרמת מכסה המנוע כדי שכולם יוכלו לצפות במנוע המבריק והמצוחצח.

resizeddscn9410.jpg

לעומת איך קניתי את הספיידר

resized11022009.jpg

פחחות וצבע נעשתה באופן לא מתוכנן ומוקדם לטעמי. רציתי להנות לפני כן מהנסיעה בספיידר אבל התאפשר לי להכניס את הספיידר לפחחות וצבע לאחר 10 ימי נסיעה וכך המשיך השרשור כמו שמפורט כאן בפורום.

פורסם
+ אווווווו (uuuuuu) + ווווווווההההה (ahhhhhhh)

הי אסף

אל תדאג, תקבל ליסוע גם על הספיידר, לא רק על המרצדס

מקווה שבספיידר לא תצטרך ללכלך את הידיים מתיקונים :lol:

שלי

פורסם
הי אסף

אל תדאג, תקבל ליסוע גם על הספיידר, לא רק על המרצדס

מקווה שבספיידר לא תצטרך ללכלך את הידיים מתיקונים :lol:

שלי

אני קנאי , אף אחד לא נוגע בה...:-)

אודי.

פורסם

אדום! אדום! האוטו ממש יפה באדום. ההכנה נראית טובה לצבע אדום עמוק ומבריק.

ריצפה אדומה יפה רק כשהיא חדשה ונקיה. לא מבחינים בלכלוך על הרצפה השחורה. לסיכום שטיח שחור יותר פרקטי.

היום צריך לתאם השקות הרבה זמן מראש אז אולי כבר הגיע הזמן? לא אני לא מלחיץ אני רק לוחץ...(קצת) שמח בשבילך שמתקדם כל כך מהר.

שלמה דן גדרון

פורסם
תודה על המחמאות והתמיכה.

בענין חלקי הפנים של הרכב - המושבים הקדמיים בסדר גמור ולא זקוקים לטיפול. מאחורה חסר המושב האחורי. הדשבורד זקוק לתיקון או חדש, עוד לא החלטתי בענין. יש לי שטיחי גומי מקוריים של האלפא, אבל מתחת לשטיחים אדאג לאיטום ובידוד מרעשים, כבר מחר או תחילת שבוע הבא אדאג לחומר, מעל הכל יהיה שטיח (עדיין לא החלטתי אם שחור או עם קצת אומץ לשים אדום, חיפשתי תמונות של ספיידר עם שטיח אדום כדי להתרשם ולא מצאתי, כך שצריך לדמיין את התוצאה). לדלתות יש חיפוי שאין צורך לחדש, רק לשים מתחתיו בידוד והדבר ייעשה.

מבטיחה לעדכן את השלבים בבוא הזמן גם עם תמונות.

יום טוב

שלי

אם את צריכה מושב אחורי כדוגמא לרפד אשמח להלוות לך את שלי.

במקומך לא הייתי שם כלום על שטיחי הגומי. אנשים משלמים ממון רב כדי לקנות כאלה. זה המראה המקורי של הרכב.

לא הבנתי לאן נעלמת אחרי הביקור הקצרצר במועדון אלפא, עכשיו אני מבין :lol:

פורסם

אז ככה:

לפי סקר מגזין רכב בריטי, (האם ניתן לסמוך על הבריטים בנושאי רכב זה כבר עניין אחר):

אדום: צעיר, אנרגטי, תוסס, חי, דינאמי. מתאים לבילוי על המסלול וחוף הים.

שחור: אלגנטי, מכובד, כבד, שקול, מתאים לבלוי ערב ויצאות מחויטות.

לבן: חגיגי, שמרני, מתחבא, מתאים לרומנטיים במיוחד ערב החתונה (או ערב שבועות).

בארץ, שחור מקשה על החיים, חום אבק שריטות. אדום, מצריך טיפול מונע ודוהה יחסית מהר, לבן קצת מת לטעמי

אבל שורד טוב יחסית.

העדפה אישית שלי: לרכב נהיגה אדום, רכב פוזה שחור!

לגבי הנאה מהשימוש, רכב קביריולט (גג בד) אינו נימדד כפי שמודדים רכב עם גג קשיח, הערך המוסף של הגג הנפתח

תלוי ישירות בבעלים שלו, יש שאוהבים ולא מוכנים יותר בלעדיו ויש שסובלים,

נסיעה עם גג פתוח בקיץ משולה לניפנוף מעל המנגל בצהרי אוגוסט על חוף הים, השרירים (למי שיש) מבריקים מזיעה,

הגוף ניראה עשר בבגד הים, וההרגשה.... כמו במטבח של הגהינום.

בנסיעה עם גג סגור ישמעו רעשי רוח, ריחות וחדירת אבק ומים חופשי לתוך הרכב.

אחזקה מסובכת יחסית לשמירה על הגג במצב טוב, ובמשך הזמן מתפתחת עצלנות כרונית לפתיחת הגג או סגירתו.

אסור להשאיר חפצים בתוך הרכב, ומצד שני תמיד צריך שיהיה שם, משקפי שמש, כובע רחב שוליים (או בנדנה)

קרם נגד שיזוף-ובקבוק גדול של מים!

וונדלסטים אוהבים לבדוק את חדות הסכין שלהם על גג הבד, וצבע חדש מושך אותם לבדיקת עומק שכבות הצבע.

במקרה זה אני ממש תומך בעונש מות!

נסיעה בעונות המעבר ממולצת ואם עולים לי-ם (דרך נס הרים) בלילה לא לשכוח סוודר קל.

אגב שמיכה בקבוק יין טוב ופירות חובה בכל נסיעה בשעות השקיעה...

אם קוורצת מהחומר הנכון, (על פניו ניראה שכן) את תהייני מהרכב, אם לא מצאת קונה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אז ככה:

לפי סקר מגזין רכב בריטי, (האם ניתן לסמוך על הבריטים בנושאי רכב זה כבר עניין אחר):

אדום: צעיר, אנרגטי, תוסס, חי, דינאמי. מתאים לבילוי על המסלול וחוף הים.

שחור: אלגנטי, מכובד, כבד, שקול, מתאים לבלוי ערב ויצאות מחויטות.

לבן: חגיגי, שמרני, מתחבא, מתאים לרומנטיים במיוחד ערב החתונה (או ערב שבועות).

בארץ, שחור מקשה על החיים, חום אבק שריטות. אדום, מצריך טיפול מונע ודוהה יחסית מהר, לבן קצת מת לטעמי

אבל שורד טוב יחסית.

העדפה אישית שלי: לרכב נהיגה אדום, רכב פוזה שחור!

לגבי הנאה מהשימוש, רכב קביריולט (גג בד) אינו נימדד כפי שמודדים רכב עם גג קשיח, הערך המוסף של הגג הנפתח

תלוי ישירות בבעלים שלו, יש שאוהבים ולא מוכנים יותר בלעדיו ויש שסובלים,

נסיעה עם גג פתוח בקיץ משולה לניפנוף מעל המנגל בצהרי אוגוסט על חוף הים, השרירים (למי שיש) מבריקים מזיעה,

הגוף ניראה עשר בבגד הים, וההרגשה.... כמו במטבח של הגהינום.

בנסיעה עם גג סגור ישמעו רעשי רוח, ריחות וחדירת אבק ומים חופשי לתוך הרכב.

אחזקה מסובכת יחסית לשמירה על הגג במצב טוב, ובמשך הזמן מתפתחת עצלנות כרונית לפתיחת הגג או סגירתו.

אסור להשאיר חפצים בתוך הרכב, ומצד שני תמיד צריך שיהיה שם, משקפי שמש, כובע רחב שוליים (או בנדנה)

קרם נגד שיזוף-ובקבוק גדול של מים!

וונדלסטים אוהבים לבדוק את חדות הסכין שלהם על גג הבד, וצבע חדש מושך אותם לבדיקת עומק שכבות הצבע.

במקרה זה אני ממש תומך בעונש מות!

נסיעה בעונות המעבר ממולצת ועם כבר עולים לי-ם בלילה לא לשכוח סוודר קל.

אגב שמיכה בקבוק יין טוב ופירות חובה בכל נסיעה בשעות השקיעה...

אם קוורצת מהחומר הנכון, (על פניו ניראה שכן) את תהייני מהרכב, אם לא מצאת קונה-רן

חח רן הייטבת לתאר בסקירה ממצה משו מניח שדמיינת אייך הנך מפליג באלפא,אדומה עם רעש נעים מהאגזוז,מישקפיי שמש,מוזיקה טובה,מניח שהאלפא תחנה במקום סגור,ממליץ להצטייד גם בגג קשיח לפחות בחורף ואת הבד המתקפל לשים בצד:)הרכב יזהר בצבעו האדום נוצץ היתי הולך על אדום פררי ברק ישיר :)

עופר בן צבי

• תוכן חדש...