Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב בתקציב של עד 20 אלף ש"ח.

הרכב אמור להיות אוטומט ואמין (אמור לנסוע פחות ק"מ מהממוצע).

עד עכשיו חיפשתי רכב משנתון 99 ומעלה אך רובם עם ק"מ גבוה ולא במצב הכי טוב (זה מה יש במחיר הזה...).

עכשיו,יש לי שכן עם אלמרה יד 1 עם מעט ק"מ.

שאלתי היא האם כדאי ללכת על רכב זה למרות השנתון או שלא כדאי.

האם יש הצעות אחרות ?

תודה רבה

פורסם

הרכב בסה"כ מצויין אלמרה רכב מאוד אמין אבל הבעיה היחידה שלו זה שיש לרכב רק כוכב בטיחות אחד שזה די עלוב , בכסף הזה ניתן לקנות מכונית קטנה אירופאית הרבה יותר חדשה עם 4 כוכבים, אבל רוב הסיכוים שתהיה פחות אמינה מאלמרה במיוחד באוטומט. אם האמינות זה מה שחשוב לך על זה ללא דאגות (רק וודא הסטוריה של הרכב) עם הבטיחות וחסכוניות מה שחשוב לך אז חפש משהו אחר.

פורסם

לי יש אלמרה משנת 1999 עם כ-108,000 ק"מ ועד היום לא הייתה בה ולו תקלה אחת! אין פה הגזמה,לא "שכחתי" שום תקלה וחוץ מטיפולים עפ"י הספר,צמיגים,מצבר וגומיה לציריה לא נעשה דבר.

כל החשמל,החלונות,הנעילה,צינורות המים,צינורות הבלמים,אגזוז הכל אבל הכל מקורי ובמצב תקין לחלוטין.

ככה שאלמרה היא אופציה שפויה ונכונה ברמות המחיר שאתה מדבר עליהן ושבהן בד"כ קשה לרכוש רכב משפחתי שאפשר לסמוך עליו.

ראוי לציין שאני מקפיד על טיפולים אצל היבואן ושהרכב כל הזמן בחנייה מקורה (וגם זה חשוב כי השמש הישראלית מייבשת ומאכלת כל חלקה טובה.. מה שמשפיע לפעמים על פלסטיקה,מערכות חשמליות וחלקי גומי).

בדוק שהאלמרה שהוצעה לך אכן טופלה כראוי ועשה גם אתה ישור קו במוסך מורשה, חשוב להקפיד על שמן מתאים (שימון מותחן טיימינג בשילוב עם עוקת שמן קטנה יחסית.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עפ"י המלצות היצרן. אני מטפל באלמרה שלי במוסך המרכזי במפרץ חיפה ושם שמים את השמן המתאים. עלות הטיפולים אגב,אינה בשמיים ואם עולה לי עוד 100-200 ש"ח לשנה אז שווה את השקט הנפשי.

חשוב להחליף את השמן בזמן שכן הוא מאבד מתכונותיו עם הזמן,היות ואני נוסע רק כ-10K ק"מ בשנה אני מחליף שמן פעם בשנה בטיפול (הפעם היחידה שהרכב נכנס למוסך...).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...