Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש מכונית חסכונית בדלק ואמינה לנסיעה באיזור הצפון - הרבה בין עירוני, אבל גם עליות. אני לפעמים קצת נוסע פרוע, ולא מטפל ברכב הכי בעולם אני מודה..

אני לא חושב שאני אסע המון אז בנזין.

עד 13,000 שקל, אבל האמת מעדיף ללכת לכיוון של ה8000.

כנראה ידנית עדיף לחסכנות והאמינות אז נדבר על כאלו.

לא פחות מ1995 נראה לי סביר.

צריך מזגן טוב!

חשיבות פחותה:

עם מטען כמה שיותר גדול (אבא ממליץ אסטרה סטיישן אבל הן נדירות ולא קראתי כאן דברים אדירים על האמינות כמו שהוא גרם לי לחשוב) כי לפעמים אני מעביר באוטו קצת ציוד סאונד, רמקולים וכו'.. אבל ממש לא תכופות אז אולי נוותר על התענוג...

אני אוהב דוושות והגה רכים, שונא קלאץ' קצר, אבל זה לא גורם מכריע.

לא רודף אחרי נוחות יותר מדי.

תודה מביני עניין

אדם

פורסם

תלמד לטפל ברכב.

ידנית עם אחלה גיר ידני וחלקי חילוף לא יקרים בכלל דייהו רייסר, רכב עם תא מטען מכובד, קלאץ' ארוך, הגה מקסימום אתה יכול להחליף אבל הוא לא רך, אפשר להתפרע איתו בכייף כמו שאומרים, רק שהוא הנעה קדמית.

ואם תדע לנסוע.. אז בכיף תוכל לעשות 1:13 בצריכת דלק.

פורסם

תנסה לבדוק סקודה פליסיה 96+

מחירון ברצפה. ממש ברצפה. (6 אלף + - )

אנטריור מאוד יפה לשנה ובהשוואה לכל המתחרות במחיר למיניהן.

תא מטען בסדר גודל של 270 ליטר. אם צריך אפשר להגדילו על ידי קיפול מושבים אחוריים ואז מקבלים 965 ליטר פנויים לרמקולים שלך. במקרה חריג אפשר ללכת על פליסיה סטיישן, תלוי כמה מקום אתה צריך.

אותי ברכב מסדר מבחינת סחיבה, מנוע 1.3, אבל אם רוצים אפשר להתפשר מבחינת זמן להשקיע בכמה שבועות יותר ולמצוא אחת עם מנוע 1.6 של VW, שזאת ליגה אחרת ממה ששמעתי.

שיהיה בהצלחה.

🤔

פורסם

אני יכול להמליץ לך על סיאט קורדובה, לי יש סיאט קורדובה שנת 95 ידנית , 1.6 .

האוטו לא צורך יותר מדיי דלק , גדול ומרווח יחסית, תא מטען מספיק גדול . מהנה לנהיגה [לדעתי]

המחירון של הדגם הספציפי 10,500 .

אני מאמין שיהיה קשה לך למצוא אחת במצב טוב מכני וויזואלי , אבל קח את האוטו כאפשרות

בהצלחה בחיפוש ..!

• תוכן חדש...