Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קיבלתי תגובה למכתב התלונה.

הנדון: מכתבך מיום 18.12.2008 למבקר המשרד לביטחון הפנים

הנני לאשר קבלת מכתבך בנושא שבנדון שהתייחס לפעולה שנעשתה ע"י יחידת משטרת התנועה הארצית בשרון, שכללה ביום של תאונה, שהביא לכך שנהגי אופנועים עצרו במקום, וכך יכלו השוטרים לעצור אותם.

לצערנו חלה בשנת 2008 עליה מדאיגה במספר הנפגעים בתאונות הדרכים בקרב רוכבי האופנועים. נוכח זאת, הונחו קציני התנועה למקד פעילות אכיפה כנגד אופנוענים, המשתוללים על הכבישים ומסכנים הן את עצמם והן את המשתמשים בדרך.

במשטרת ישראל חל איסור מוחלט על ביצוע מרדפים אחרי רוכבי אופנוע, נוכח הסיכון הממשי הרב הקיים לחייהם של רוכבי האופנועים. שוטרי התנועה הונחו לעבוד בשיטות בטוחות ויצירתיות לצורך ביצוע אכיפת חוקי התנועה נגד האופנוענים המפרים אותם.

לצערנו במבצע שנערך ע"י יחידת משטרת התנועה הארצית בשרון, שסוקר ע"י ערוץ

10 של הטלוויזיה, הפליגו השוטרים ביצירתיות למחוזות רחוקים מדי, ולא לכך התכוון פיקוד אגף התנועה, בדברו על יצירתיות בהפעלה.

אנו תמימי-דעים עמך, כי הביום והשיטות שננקטו לא היו ראויות.

ראש אגף התנועה, העיר הערותיו למעורבים בנתיבי הפיקוד, תוך הדגשה כי חל איסור מוחלט על ביצוע פעולות דומות בעתיד.

אנו מודים לך על פנייתך, המעידה על אכפתיות ומודעות לנושא המאבק בתאונות הדרכים, שמטרתו מניעת הקטל בכבישים.

ב ב ר כ ה,

עו"ד רקפת לוין, סגן-ניצב

ראש היחידה לתלונות הציבור

מסתבר שלמישהו שם יש קצת שכל.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
בכל מקרה נקווה שמדיניות זו תיפסק כלפי רוכבי האופנועים.

אתה מדבר על המדיניות שעוצרים אותם כשהם שועטים ב180 קמ"ש בין מכוניות שנוסעות, במקרה הטוב, 100-120 ?

אני דווקא בעד שיעצרו אותם. אולי הם ירגעו בצד הדרך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה מדבר על המדיניות שעוצרים אותם כשהם שועטים ב180 קמ"ש בין מכוניות שנוסעות, במקרה הטוב, 100-120 ?

אני דווקא בעד שיעצרו אותם. אולי הם ירגעו בצד הדרך.

אני בעד זה , שהנהג אשר נמצא בשמאל יורד מהכביש ויקנס על אי שמירת הימין.

נהגי האופנועים עוקפים מימין מחוסר ברירה, להוריד נהג ישראלי מהנתיב השמאלי הוא בגדר משימה בלתי אפשרית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רק אני חושב שהתגובה הזאת באה כדי להרגיע את הרוחות?

נראה לי שזאת תגובה יותר כדי לסתום לאנשים את הפה בזמן שהם עושים מה שבא להם וככה הם מורידים מעצמם אנשים.

אם לחשוב על זה בצורה פשוטה, איל אפשרי לעצור אופנוע במהירות של 200 קמ"ש אם לא בצורת מחסום מסוג כזה או אחר?

לרדוף אסור, לביים תאונה אסור, כל מה שנשאר להם זה חסימת כביש בזמן אמת ואני לא רואה את המשטרה מסתפקים בחסימה פשוטה בלבד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני בעד זה , שהנהג אשר נמצא בשמאל יורד מהכביש ויקנס על אי שמירת הימין.

נהגי האופנועים עוקפים מימין מחוסר ברירה, להוריד נהג ישראלי מהנתיב השמאלי הוא בגדר משימה בלתי אפשרית.

כאשר נוסעים בכביש בעל 2 נתיבים ויש עומס תנועה סביר;

משמע שיירת מכוניות בנתיב הימני הנוסעת ~80-90 קמ"ש ושיירת מכוניות בנתיב השמאלי הנוסעת ~100-110 קמ"ש,

אין שום סיבה שבעולם שכל המכוניות שבנתיב השמאלי פתאום יעברו לימני רק כי אופנוען פוחז החליט שמתחשק לו לנסוע 180 קמ"ש.

הנתיב השמאלי אכן נועד לעקיפה, אך הוא גם נועד לנסיעה כאשר נפח התנועה בכביש גדול מזה שיכול להכיל הנתיב הימני בלבד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נכון, אבל הבעיה שהמון נוסעים בנתיב השמאלי במהירות של 80-90 קמ"ש וזה באמת מעצבן לאור העובדה שבאותו כביש ניתן לנסוע ב-100 קמ"ש באופן חוקי.

• תוכן חדש...