Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה פרסמתי פה לפני כמה ימים מודעה ויצא מכל ההודעה הזאת שהפנתם אותי לכיוון של

מגבר : Mac audio Z4200

סאב: Rockford P2

קומפוננטים: Morel dotech Ovation 6.5

HU: קלריון ב1500 שקל לא זוכר ת'דגם

אני שומע בעיקר דאב סטפ, דרם אנד בייס, ורוק

אחרי סיבוב חנויות קצרצר בלה קר...הוא אמר לי שהדוטק לא מתאימים לדלת של המכונית הזאת מה שנראה לי בולשיט. והוא הציע לי פוקאל 165A + JBL 10004 + סאב של פוקאל 10 אינצ' + פיוניר 5060 משהו כזה ובנייה ב5000 שקל.... זה גם לא הרכיבים שרציתי וגם המחיר קפץ ב1000 שקל...

לאחר מכן הייתי בפומפה, והוא אמר לי שהמורל לא מתאימים למוזיקה שלי אלא למוזיקה קלאסית והציע לי ת' פולק אודיו DB6501+ מגבר + MAC AUDIO ZX4500 + רוקפורד P2 + קלריון שרציתי + בנייה עם חוטים של MONSTER ב5150.... המחיר גם גבוה בהרבה ממה שתכננתי.

עכשיו לשאלה שלי.... שני המוכרים נראה לי מאכילים אותי סיפורים... כי לא שמעתי שום דבר על הדוטק שלא מתאימים למוזיקה הזאת.... ועל הפולק אודיו לא שמעתי ולא מצאתי ביקורות הולמות עליהן ורק פומפה מוכרת אותם....נשמע לי לא משהו בכלל.

את הZ4200 כבר לא מוכרים... והוא אומר לי שהפיוניר 6050 ב1000 שקל אפשר למצוא רק רפרביש...

מה אתם אומרים על ההצעות האלה? יש הצעה יותר טובה בסכום שכזה?

***הפורום הוא לא ג'ונגל. השתמש בעברית תקנית. ננעל***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...