Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה דיזל. האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

אנחנו מחפשים רכב שיהיה אמין,בטיחותי וחסכוני בדלק, לא מצאתי בפורום תשובות שעונות לי בדיוק על השאלה.

ואיך האסטרה 1600 סמ"ק? מה עדיף את הדיזל או הבנזין (מבחינת חיסכון ואמינות).

האם כדאי לחפש את האסטרה או לעבור לרכב אחר בתקציבה. התקציב,דרך אגב, הוא 35K ש"ח וכמה שפחות יותר טוב.

תודה רבה מראש.

פורסם

שמע תמיד תיקנה בנזין אפילו אל תיתלבת בעליות רואים הבדל משמעותי בעיקר כשהדיזל יקר יותר מהבנזין בזמן האחרון

אסטרה איזה שנה?

Chevrolet in my Vains

2003 AVEO

OPTRA 2007

2009 MALIBU

פורסם

לא מכיר כל כך טוב את האסטרה דיזל, אבל מה שבטוח - היו הרבה כאלו בצה"ל וכדאי לשים לא לא ליפול על אחת כזו (שבטח קרעו אותה ולא טיפלו בה כראוי)

פורסם
שמע תמיד תיקנה בנזין אפילו אל תיתלבת בעליות רואים הבדל משמעותי בעיקר כשהדיזל יקר יותר מהבנזין בזמן האחרון

אסטרה איזה שנה?

בתקציב הזה הן נכנסות בסביבות שנת 2000.

פורסם

:|

אמר זה שהרכב בסמלון שלו עושה 11 ליטר ל-100 ק"מ.

פורסם

הדיזל יקר יותר מבנזין?

אני קונה ביו דיזל ב 4.60, בתחנה ליד הבית שלי הסולר יקר מהבנזין ב-3 אגורות בדיוק. יש כאלה שהרבה יותר זול.

רכבי הדיזל זולים תמיד ב-20% מרכבי הבנזין המקבילים.

לגבי האופל (אחרי שהורדתי את החרטטן מהגב) - אל תתקרב לאוטו ספציפית. לפחות בדגמי הדיזל יש בעייה חמורה של משאבה שעולה קרוב ל-15 אלף ש"ח לשפץ. עדיף להתרחק.

אני ממליץ לך על קסארה טורבו דיזל HDI אוטומטית - רכב חזק, אמין, איכותי. חפש לך אחת שטופלה במורשה, ייכנס לך בתקציב דגם 2003-2004. תתחדש.

פורסם

לגבי האופל (אחרי שהורדתי את החרטטן מהגב) - אל תתקרב לאוטו ספציפית. לפחות בדגמי הדיזל יש בעייה חמורה של משאבה שעולה קרוב ל-15 אלף ש"ח לשפץ. עדיף להתרחק.

.

כמעט הכפלת את המחיר, אבל, אם מבצעים את התיקון לא במוסכי חברה,זה עדיין יקר.

אני לא יודע האם בעיה חמורה או כמו בכל רכב דיזל, אחרי 200 אלף ק"מ יש אפשרות תתצטרך לשפץ משאבת סולר.

פשוט זאת של אסטרה יקרה במיוחד, ויש סיכוי טוב שמוכרים את הרכב בגלל הצורך לשפץ משאבת הזרקה.

אם התיקון כבר בוצע לאחרונה ויש קבלות על כך, אפשר לשקול את אסטרה דיזל,

בסך הכל הרכב לא רע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...