Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לראות שהקווים של ה-408 מושפעים מה-908RC, שזה טוב :mm_yeah:

2c7bb915b56d0dab78e4db4a417207bb.jpg

Peugeot-908_RC_Concept_2006_800x600_wallpaper_03.jpg

נקווה שיחזרו לפרופורציות יותר טובות כמו ב-406 המושלמת, משהו בחלק האחורי של ה-407 התחרבש לגמרי.

פורסם

מוזר לי שפיז'ו לא הלכו בדרך העיצוב המסורתית שלהם, קרי עיצוב דגם חדש שנראה כמו משהו מנופח מאוד של הדגם הקודם + גריל ענקי (עוד יותר).

בכל מקרה, ה408 נראית מוזר, ממש לא פיז'ו.

עריכה: מזווית מסויימת הE CLASS הזאת מזכירה לי משום מה את הקרסופייר (זאת לא מחמאה).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לא מת על הקו החדש של רנו. הוא מוצלח בלגונה, במגאן גם, אבל בגרסאות הקופה הוא כבר יוצא מכל החורים אז למה לדחוף את אותם פנסים לכל רכב שלהם?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לא, ממש לא רק אתה.

כבר במתיחת הפנים של ה-307 כתבתי (נדמה לי שבנטקאר) שהלוע הזו שכל דגמי היצרן צריכים לאמץ בשם "הזהות המשפחתית" מגעילה וברוטלית.

מיצרן שחובבי ההגה היו בראש מעייניו הם הפכו לסתם עוד יצרן אפור, חסר יחוד מקדש בינוניות ומעוצב בצורה מופרזת.

המכירות הוכפלו, אז כנראה שרוב הלקוחות אוהבים את המרק הפושר והמעוצב הזה.

דרך אגב, כנ"ל לגבי סיטרואן (הידועה יותר כפז'ו 2).

• תוכן חדש...