Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חידשתם לי בעניין המחירון.

חשבתי שרק מחיר החלקים הוא בפיקוח של היבואן (ולא היצרן).

במאמר מוסגר אציין שאני חובב נלהב של תוצרת פג'ו (בעיקר דגמי אמצע שנות ה-90 עד תחילת/אמצע שנות האלפיים), הרכב הבא שלי יהיה ככל הנראה פג'ו 406 (בתנאי שלא יימאס לי מה- AL4, שלושה חודשים הגיר המשוגע הזה מנסה ללמוד אותי ולא מצליח :lol:).

בכל מקרה בצר לי אני מתכוון לטפל בפג'ו שלי במוסך שאינו מוסך מורשה (לכן ביקשתי המלצה ואף קיבלתי בתודה), אני אומר בצר לי כי מאוד רציתי להמשיך ולטפל במוסך מורשה מאחר ואני מודע לרגישויות שיש לתוצרת psa, אבל מחירים כאלה כמו ששילמתי באלן (ולפי דבריכם אני מבין שהם נקבעים על ידי היצרן והם זהים בכל הרשת) אני לא מתכוון לשלם.

בברכה,

אמיר

פורסם

קודם כל - לובינסקי קובעים את השעתון (כלומר את הגדרת הזמנים לכל פעולה) ולא את המחיר עצמו (יש למוסכים גמישות בקביעת מחיר שעת העבודה, אם כי לא תמצא הבדל של 150 אחוז בין מוסך מורשה למשנהו).

אגב - שים לב שגם במוסך המורשה משתמשים בחלפים לא מקוריים (בחלקם). כל מה שכתוב לך כ-OEM הוא של יצרן הציוד שעובד עם PSA, אבל לא מגיע כציוד מקורי (כלומר לא עובר את בקרת האיכות של החברה), המשולשים הם תחליפיים (מקורי היה עולה פי 5). עניין תושבת המנוע המשופצת מאוד מוזר לי. אין מה לשפץ בתושבת הנ"ל מלבד החלפת הבוקסה (עולה פחות ממאה ש"ח).

306 הינה אחת המכוניות היותר פשוטות שיצאו מ-PSA, ובהחלט לא חובה מוסך מורשה אם העלויות הן כאלה.

קיבלת המלצה למוסך אחד בחולון, מוסך נוסף הוא המוסך של אורן ESI TURBO החבר בפורום.

פורסם

שלום .

ברצוני להוסיף

משולש חליפי מה שקיים בארץ סיני או טורקי עולה לצרכן בסביבות 130 ש"ח ליחידה (טורקי היקר)

בנוסף יש לבדוק פרונט אחרי החלפת משולשים.

רצועה 5PK1253 עולה 92 ש"ח חליפי אותה פירמה של מקורי דייקו או גייץ

רפידות הרכיבו לך פרודו זה מצויין

תושבת מנוע תחתונה עולה 45 ש"ח עבודה עוד 200

לגבי עבודה אצלי למשל היית חוסך בלי להגזים 910 ש"ח רק בעבודה והיית מקבל חלפים גם מקוריים

כלומר עלות כל התיקון יכלה להיסתכם ב- 2800 ש"ח לא כולל מע"מ בלי הרבה סיפורים

לא כל מה שנוצץ זהב

תמיר יהושע

פורסם

תמיר,

לפי ההודעה שלך, הרצועה (5PK) היא רצועת האביזרים, שעוברת דרך האלטרנטור, פולי קראנק, הגה כח ומזגן.

אם כך, מהי הרצועה השנייה בחשבונית (אני לא מדבר על רצ' 101 שיניים של הטיימינג, אלא על ה-855 של דגם ה-1.4)?

אגב, למען ההגינות יש לציין שעל חלפים מקוריים של לובינסקי יש שנה אחריות, לעומת תחליפי (אפילו OEM) שעליו יש אחריות של 3 חודשים בלבד.

זה לא בהכרח אומר שחגורה X טובה יותר מחגורה Y, אבל יש לזה מחיר מסויים.

• תוכן חדש...