Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנה עוד קצת:

אכן V8 משובח......

:wink:

וברצינות, אף פעם לא הבנתי את הקטע של לפרסם חברת שמנים או תוסף דלק ע"י בחורה צעירה וחצי עירומה,אז אני מבקש שתעלו עוד תמונות כאלה, אולי בסוף זה יקלט לי.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
התרומה שלי:

לעומת שאר התמונות... זו תמונה שאני צילמתי (ללוח שנה שלא יצא לפועל... :roll:)

אני מתאר לעצמי שזה מה שקרה:

הבחורה מתפשטת במיטה שלך , ואומרת "נו , תראה לי מה אתה יודע לעשות " .

אתה בתגובה שולף , אבל לא את הXXX אלא את המצלמה...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אכן V8 משובח......

:wink:

וברצינות, אף פעם לא הבנתי את הקטע של לפרסם חברת שמנים או תוסף דלק ע"י בחורה צעירה וחצי עירומה,אז אני מבקש שתעלו עוד תמונות כאלה, אולי בסוף זה יקלט לי.

:lol:

זה הכי פשוט בעולם.

עשו פעם ניסוי נורא פשוט בו חילקו קבוצה של 20 גברים לשתי קבוצות של עשר.

כל פעם בתורם עלו שני גברים, אחד מכל קבוצה לסוג של התמודדות, שמו 10 יורו על השולחן, על אחד הגברים היה להציע דרך לחלוקה מסויימת בין שתי הקבוצות והשני היה אמור להחליט אם הוא מקבל את ההצעה או לא. במידה ולא הגיעו להסכמה תוך דקה, אף אחד לא קיבל את הכסף.

רוב המקרים הראשונים נגמרו בחלוקה שווה ולפעמים אפילו הצד שהיה אמור להחליט אם לקבל את העיסקה הצליח לקבל יותר.

אחרי כמה דקות נתנו לאותם גברים למשש תחתונים וחזיות של בחורות נאות וחזרו על הניסוי, התוצאות המדהימות הראו שבכל המקרים הגברים התרככו והסכימו לקבל הצעות הרבה פחות טובות.

בכל מקרה... אתה מוזמן להעלות עוד תמונות של לוח השנה הזה.

פורסם
זה הכי פשוט בעולם.

עשו פעם ניסוי נורא פשוט בו חילקו קבוצה של 20 גברים לשתי קבוצות של עשר.

כל פעם בתורם עלו שני גברים, אחד מכל קבוצה לסוג של התמודדות, שמו 10 יורו על השולחן, על אחד הגברים היה להציע דרך לחלוקה מסויימת בין שתי הקבוצות והשני היה אמור להחליט אם הוא מקבל את ההצעה או לא. במידה ולא הגיעו להסכמה תוך דקה, אף אחד לא קיבל את הכסף.

רוב המקרים הראשונים נגמרו בחלוקה שווה ולפעמים אפילו הצד שהיה אמור להחליט אם לקבל את העיסקה הצליח לקבל יותר.

אחרי כמה דקות נתנו לאותם גברים למשש תחתונים וחזיות של בחורות נאות וחזרו על הניסוי, התוצאות המדהימות הראו שבכל המקרים הגברים התרככו והסכימו לקבל הצעות הרבה פחות טובות.

בכל מקרה... אתה מוזמן להעלות עוד תמונות של לוח השנה הזה.

משהו בתגובה שלך הזכיר לי אותו..

SpeakOutJamesMaylarge.jpg

פורסם
אני מתאר לעצמי שזה מה שקרה:

הבחורה מתפשטת במיטה שלך , ואומרת "נו , תראה לי מה אתה יודע לעשות " .

אתה בתגובה שולף , אבל לא את הXXX אלא את המצלמה...

נכון, אתה לא יודע כמה סיבולת אתה מפתח כשאתה מצלם (במיוחד לתימני כמוני)

יפתח, מי היא אותה בת ישראל הכשרה והתמימה שצילמת?

אלעד,לא תמצא אותן בגוגל ומתוך נימוס לא אומר את השם שלהן אבל אחת מראשון והשנייה מרמלה... עכשיו לך לחפש אותן (למרות שהבחורה בתמונה הראשונה באה איתי מזמן מספר פעמים למפגש בהרצליה)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

דרך אגב, לא כל התמונות הן מאותו לוח שנה, פשוט אלו תמונות שמותר לי לפרסם יש עוד ה-מ-ו-ן תמונות שאני לא יכול לשתף אתכם מכל מיני הפקות לשעבר...

הנה עוד כמה

2.jpg

IMG_0196.jpg

IMG_0158.jpg

2222.jpg

1111.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
יש עוד ה-מ-ו-ן תמונות שאני לא יכול לשתף אתכם מכל מיני הפקות לשעבר...

תשמע, אתה באמת מוכשר והבחורות שאתה מצלם מדהימות.

אבל לא חבל ככה לעצבן שלושה מנהלי פורום? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...