Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית 2 רמקולים של C-W. (חלק מסט של קולנוע בייתי).

בכל אופן הם יחסית גבוהים והחלטתי להניח אותם על שרפרף איכותי מעץ.

שמעתי רבות שעדיף שרמקולים רצפתיים יהיו צמודים לקרקע ולא מנותקים מהריצפה.

הבעיה שלי היא שאימי שוטפת את הריצפה בצורה אובססיבית ואני מפחד שמים יגיעו לרמקול למרות שזה לא קרה...עדיין.

בכל אופן היום הזמנתי 2 שרפרפים מעץ מלא כפי שציינתי וגובה השרפרף יהיה 20 ס"מ מהריצפה.

האם הגובה הזה סביר?

האם גובה זה יפגע באיכות הצליל?

הצעות ושיפורים בגובה או בכל דבר אחר בעניין יועיל, תודה.

8)

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

מזדהה עם הקטע של"אמא מנקה את הבית בלי סוף"

איכות הצליל לא תפגע כל עוד הרמקול יציב! תוודא שהפרט הקטן הזה עומד על שלו,כל השאר שטויות.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

טוב, הפתרון שלך מראה על המון רצון טוב וזה יופי לדעתי, אבל הפתרון המקובל ברמקולי high-end הוא spikes - מעין יתדות כאלה בגובה כמה סנטימטרים, שנגמרים בשפיץ מחודד שהוא נקודת המגע עם הרצפה. המטרה של היתדות האלה אינה דווקא הגנה מפני ספונג'ה, אלא שיפור איכות הקול (ולא ניכנס לפרטים, שאייל יעשה את זה אם בא לו... :wink: ), אבל זה מתאים גם למטרה זו.

הבעיה היא ש-spikes בדר"כ באים מותאמים לרמקולים (יחד איתם) או כחלק ממעמד לרמקולים "מדפיים". זה נראה כמו הדברים שכאן:

http://www.britishhifi.com/so/

אני לא בטוח שיש פתרון כזה לרמקולים רצפתיים שלא באים עם spikes, אבל בכל מקרה נראה לי שבהנחה שאתה מחפש מקסימום ביצועים, עדיף שתחפש פתרון יעודי "אודיופילי".

אם לא בא לך להתעסק עם כל זה, כל מעמד שהוא לא זבלוני במיוחד צריך להספיק.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

מזכיר לי את הת'רד של אייל עם החרסינות והלבני זכוכית וכל שאר הקסמים לשיפור איכות השמיעה :lol:

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

• תוכן חדש...