Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ישנן כמה עברות שנחשבות חמורות ונהגים חדשים עלולים לקבל עליהן טסט/תאוריה מחדש ונהג חדש לעוד שנתיים.

רציתי לדעת אם בעקבות כל עבירת מהירות/אי מתן זכות קדימה/אי עצירה בתמרור עצור נהג חדש יקבל טסט ותאוריה מחדש ונהג חדש לשנתיים נוספות או שזה תלוי בהחלטת השופט?

תודה מראש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם שילמתי אגרה וקיבלתי רשיון חדש שלא כתוב עליו "נהג חדש" אך נשאר לי עוד שבוע עד שעוברות שנתיים מהטסט, מה קובע? אני ברגילה עכשיו אז חשוב לי לדעת אם אני יכול להסיע אוטו מלא, לפי הכרטיס רשיון אני יכול אבל אני עדיין בספק בגלל השנתיים האלו שלא עברו עוד.. תודה על כל עזרה

פורסם

אל תקח את הסיכון, אם חלילה יקרה משהו תמיד יטענו שזו הייתה אחריותך לוודא כי הרשיון תואם לאותו המצב.

תחכה שבוע לא יקרה כלום.

פורסם

שלום לכולם :wink:

אני נהג חדש וצעיר, קיבלתי רשיון לפני מספר חודשים, ויש לי שאלה בקשר לביטוח כי באמת אין לי מושג:

אם אני נוהג בערך פעם בשבועיים-שלוש למשך 30 דקות, יש איזשהו ביטוח שאני יכול לעשות רק לנסיעות האלה?

מחירי הביטוח לנהג צעיר וחדש הם בשמיים, ואני לא חושב שמשתלם לי לשלם את כל הכסף הזה לשעת נסיעה בחודש.

בדקתי את הפניקס צעיר, אבל אחד מהתנאים הוא שהנהג הצעיר צריך לבטח את עצמו בביטוח חובה (הרכב מבוטח בביטוח חובה, אבל לא חובה צעיר), וזה גם כן הרבה כסף.

יש איזשהו ביטוח לנסיעות בתדירות מאוד נמוכה? האם צריך לעשות ביטוח לנסיעות כאלה?

תודה מראש :wink:

פורסם

נתחיל מהסוף.

האם צריך לעשות ביטוח חובה לנסיעות כאלו? כן, חד משמעית. קרא את ההודעה הראשונה בשרשור זה כדי להבין מדוע.

למעט חברת ביטוח אחת שיש לה שירות של ביטוח נהג חדש לזמן קצוב (לא זוכר אם זאת חברת הפניקס או לא), אין נכון להיום פטנטים חוקיים נוספים.

אם אתה נוהג בתדירות מאוד מאוד נמוכה, אתה יכול להרחיב את הפוליסה זמנית לפוליסת כל נהג. הרחבה כזאת עולה לרוב כמה מאות בודדות של שקלים והיא לתקופה קצובה של כמה ימים עד שבוע. החיסרון הוא שתצטרך להתקשר לסוכן שלך יום לפני שתרצה לנהוג ברכב ולשלם כמה מאות שקלים. בקיצור, זה לא נוח אבל שימושי למקרים חד-פעמיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דניאל,תבדוק את הקישור הבא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3115047,00.html

הוא אומנם ישן , אך יתכן ש"הפניקס" מפעילים ביטוח דומה/זהה כיום.

הם מבקשים שהנהג הצעיר יהיה מבוטח בביטוח חובה (שזה כבר כסף רב)

וצריך להודיע להם 3 שעות לפני הנסיעה.

נשמע ביטוח בעייתי. אם לא הייתי צריך להודיע להם 3 שעות לפני התחלת הנסיעה, הייתי אולי שוקל באמת לעשות אצלהם את הביטוח הזה.

פורסם

אובכן, שלום רב קודם כל.

בזמן האחרון התעמקתי דיי הרבה במחירי הביטוחים, וכדומה, ופתאום ראיתי את הפורום הזה, האמת שאני קורא כאן הרבה, אך לא היה לי משתמש בפורום זה, החלטתי לפתוח ועל ההתחלה יש לי שאלה מאוד חשובה!

בכל אופן, אני נהג חדש ואין, לא מזדמן לי לעשות ביטוח עכשיו, מדובר ברכב של המשפחה ואני כהוספה = 4500 אלף ש"ח במקרה הכי טוב, וגם צריך לחדש את הפוליסה, כי מתברר שלאבי רק ביכולותו לנהוג על הרכב.

ידידה שלי סיפרה לי על דבר כזה שנקרא ביטוח למס' ימים שאתה משלם 55-60 ש"ח כל פעם

ז"א נגיד ואני רוצה לנהוג היום 8/7

אני מרים אליהם טלפון

אז יש לי ביטוח ליום/יומיים/שלוש, עד ארבעה ימים

כמו שהבנתי, ואוטומטית, הם מעבירים לעצמם את הכסף דרך הוראת קבע

ז"א שיש לי ביטוח לכמה ימים האלו!

האם זה נכון?

אם כן, לאן אני אמור להרים טלפון, זה חוקי בכלל?

האם בשביל לעשות דבר זה, אני יצטרך שאבא שלי יעבור לחברת ביטוח אחרת/סוכן אחר

כי כמו שהבנתי

אם מדובר ברכב אחד, אין אפשרות לעשות כל נהג בנפרד וגם לי משתלם ועושים ביחד הכל

חשוב לי מאוד שתענו לי על שאלות אלו!

תודה מראש.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

יש ביטוח שפועל רק כאשר אתה יוצא עם האוטו, זה לא שאתה מזמין ביטוח ל4 ימים הקרובים אלא כל פעם שאתה לוקח את האוטו אתה מרים להם טלפון, משתלם רק אם אתה לוקח את הרכב לעיתים רחוקות האפשרות הזאת היא בביטוחים הישירים ככה שכדי לדעת אם כדי לעשות את זה תצתרכו להחליף חברת ביטוח כדאי קודם שנדע באיזה ביטוח אתם מבוטחים כרגע

פורסם

קודם כל, איני מבוטח כלל במצב הנוכחי!

ואבא שלי מבוטח דרך סוכן ב "מנורה מבטחים"

אני גם נהג צעיר, וגם צעיר בגיל, אז אני ישתמש ברכב לסופ"ש, אולי כמה פעמים בשבוע

אבל ברור שכל שבוע אני ינהג.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אי אפשר, צריך לעשות פוליסה מחדש, כאילו זה עיניין של פורמליות ורק הכל על ניירות

אבל זה מצריך לבטל את הפוליסה הנוכחית של אבי שהיא רק עליו

ולעשות חדשה

עליי ועליו

וכל הבאסה

שהוא אשכרה מאבד את החצי שנה שהוא שילם להם, דרך הוראת הקבע.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

ניתן להוסיף נהג חדש\צעיר, אנחנו עשינו את זה במשפחה כאשר אח שלי קיבל רשיון פשוט שינו לנו את תנאי הפוליסה כך שגם הוא יהיה מבוטח ושילמנו את ההפרש, לא היה צורך בביטול הפוליסה.

דבר נוסף, אפילו אם היה צריך לבטל לגמרי את הפוליסה, בכל מקרה תקבל זיכוי כספי על החלק היחסי משנה שנשאר עד תום הביטוח, כך שבכול מקרה כל מה שתצטרך לשלם זה רק את התוספת עבור נהג חדש.

פורסם

1. אפשר להוסיף עוד נהגים לפוליסה גם באמצע התקופה. ברור שזה ידרוש תוספת תשלום.

2. חשבת על האפשרות שאולי אבא שלך לא כל כך נלהב לתת לך את המכונית ולכן לא מתאמץ להסדיר את ענין הביטוח ?

3. יש חברות ביטוח (לא בכולן) שאפשר להוסיף לביטוח נהג נוסף לפי שימוש בפועל - זה בד"כ טוב למי שמשתמש ברכב אולי פעם בחודש ובד"כ מדובר בחייל שמגיע לחופשה פעם ב...

4. אם בחברת ביטוח שהרכב מבוטח כרגע, אין הסדר כזה, אז אי אפשר לבטח שם ב"שיטת הימים".

5. אתה לא יכול לעשות ביטוח למס' ימים בחברה אחרת, אלא אם תעבירו את כל הביטוח לחברה אחרת. הביטוח למס' ימים הוא הרחבה על בסיס הביטוח השוטף.

6. גם אם קיים הסדר כזה בחברה שהרכב מבוטח כרגע, אזי שימוש ברכב כל שבוע יגרום לכך שהתוספות הקטנות האלה יעלו הרבה יותר מאשר ה-4,500 שאבא שלך צריך להוסיף לשימוש קבוע שלך.

אולי בשימוש לפי ימים, התוספת היא 50 ש"ח ליום = כ-18,000 ש"ח לשנה. לעומת זאת חייל שמגיע פעם בחודש לחמשוש, ישלם רק 1,200 - 1,800 ש"ח תוספת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...