Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במלחמת לבנון השניה,

התקשורת גילתה כל מהלך ומהלך של צה"ל בשידור חי.

את הכניסה הרגלית, ואת ההתקפות האויריות והן הארטילריה.

יש לצעוק צעקה גדולה על מנת להפסיק זאת במידית!

בל נשכח בעיקבות צילומים של מקומות בהם ישבו חיילים, ידעו על כך החיזבלאה וירו טילים לאותם המקומות.

בעיקבות כך היו לנו אבידות בנפש.

שלא נחזור על טעות זו פעמיים!!!

ירון מאיר

פורסם

צודק!

הרבה פעמים התקשורת מציינת את מקום הנפילה וככה החמאס/חיזבאללה במלחמה ידעו לכוון טוב יותר.

צריך שהצבא יפעיל את הצנזורה על התקשורת בצורה מאסיבית.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני למשל גם כן נגד התקשורת, ומעדיף לדעת על המתקפה שמחברים שמשרתים בצבא ויודעים מי כן אמור לדעת ומי לא, אבל מה ניתן לעשות נגד זה העיתונים מחפשים סקופים ומרחיבים כתבות כדי להיות הראשונים שהגיעו למקום אבל מה ניתן לעשות נגד זה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש צנזורה צבאית ,ערוץ 22 מדגיש כל הזמן שהם מדווחים באישור הצנזורה..

צריך להעלות את הצנזורה קצת יותר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

צודקים לחלוטין!! בשביל מה צריך להיות מפורסם בכל התקשורת על הכנות לכניסה רגלית לעזה!? מי שצריך לדעת(קיבל צו8) יודע ומי שלא אז לא.

אם קצת היינו מעבירים אווירה של עסקים כרגיל והמשך תקיפה מלמעלה היינו אולי יכולים להכנס עם גורם ההפתעה כמו שנכנסנו בשבת וכיתשנו חצי מהרצועה.

אבי.

פורסם

"רקטה נחתה בתחנת אוטובוס בלב אשדוד" ואז "אנו נמנעים למסור מיקום מדוייק של מקום הפגיעה עקב צנזורה".:cry:

עצוב ביותר.ואים אותו טמבל ששלח את הרקטה יושב כרגע וצופה בחדשות 10 לא יבין לאן הגיע.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם אני בדעתכם.

אם נמחוק את עזה, גם לא יהיה מי שישלח את הטילים.

זה לא מעניין אותי מי נמצא שם גם, כמו שאותם לא מעניין מי נמצא כאן.

ואני לא אוסיף מילה בנושא.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אומנם אני גם בעד צנזורה אבל בהסתכלות על הטילים המדוברים גם אם טיל אחד מגיע לנקודה מסויימת ירייה של אותו סוג טיל מאותה נקודה מדוייקת באותה זוית מדוייקת ככל הנראה לא יפגע באותה המטרה.

הטילים המדוברים הם לא טילים חכמים במיוחד והנקודת פגייה שלהם תלויה בכל כך הרבה משתנים (לדוגמא כיוון הרוח) שככל הנראה המידע שניתן באמצעות התקשורת לא גורם לאויב במקרה הספציפי הזה להיות חכם יותר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לגבי עזה , מסכים עם אלה שהביעו פה דיעה.

אבל, תזהרו לא לקבל אזהרות כמוני :D

בכל מקרה , יש קבוצה בפייסבוק שמציעה דרך יחודית לפתור לתמיד את מצוקת החנייה בארץ :D

אולי יש מושתלים של "בצלם" פה , אז כדאי לחשוב מה אומרים כי הם עוד יתבעו אותנו ואת הפורום כולו...

כי הפלסטינים ה"מסכנים" יותר חשובים להם מיהודים.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...