Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדבקה דהויה "סיטרואן 4 שנות אחריות". האוטו בן 11 שנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"שביטיזם זה דרך חיים"- סטיקר שהכין לי חבר, מודבק על חתיכת קאפה ומונח על המגש האחורי. תמונה בהמשך.

מעבר לזה - פסים זוהרים הכרחיים ומדבקת טסט. גם את השאריות המתקלפות של "מיצובישי- 3 שנות אחריות" העפתי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני אנטי מדבקות / סמלים (ולכן לא תמצאו אף אחד מהם אצלי ברכב)... :roll:

המדבקה היחידה שיש היא של מועדון הרודסטרים, וגם היא אות פז"מ (המדבקה של ה"וותיקים"...)

בכל מקרה, לדעתי צריך לעשות מדבקה של CF שמתאימה בדיוק בקצה התחתון של המסגרת של הלוחית רישוי.

סולידי, לא מפריע ואפילו אני לא אתנגד לזה :)

נעשתה כזו כבר (איך לא - של מועדון הרודסטרים)... אייל, אתה מוזמן לקבל ממני אחת כזו (אם תחליף את הגולף) :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

המדבקה היחידה שהיתה לי על הרכב למשך תקופה היא של הטסט וגם היא לא נמצאת כיום אחרי שהחלפתי את השמשה הקדמית.

היו מדבקות שהודבקו על ידי מכון טסטים ובעלי מקצוע שונים שירדו מהרכב אחרי 5 דקות.

פורסם

אצלי אין שום מדבקה חוץ משל הטסט, גם את הפסים הזוהרים הורדתי, אין בהם צורך.

אבל אני לא יתנגד בכלל למדבקה שקופה עם מסר מצחיק בחלון האחורי, או שלט "נהג שודים" או משהו דומה במקום "נהג חדש" (בכל זאת שידעו שיש נהג שודים לפניהם, שיוכלו להזהר :wink:) מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אני אנטי מדבקות / סמלים (ולכן לא תמצאו אף אחד מהם אצלי ברכב)... :roll:

המדבקה היחידה שיש היא של מועדון הרודסטרים, וגם היא אות פז"מ (המדבקה של ה"וותיקים"...)

נעשתה כזו כבר (איך לא - של מועדון הרודסטרים)... אייל, אתה מוזמן לקבל ממני אחת כזו (אם תחליף את הגולף) :twisted:

למה להחליף? אפשר לעשות אותה קבריולט עם מסור דיסק.

בקשר לפסים זוהרים שכולם מתגאים בהסרתם - שנת 95 ומטה חייבים בהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

liorwohl רכב ללא פסים זוהרים אשר מחוייב בכאלה יכול לקבל הורדה מהכביש.

פרנקוס המדבקה שיש לך על הרכב משייכת אותך אוטומטית לאנשי ה "יש לי צ'קלקה בחלון האחורי = אני קשור איכשהו למשטרת ישראל ואני חי בסרט שזה משפיע על שיקול הדעת של נהגים אחרים".

פורסם

מכירים את המדבקות שמדביקים לך על הפגוש בבור בטסט?

פעם צעקתי לאחד מהם שלא ידביק,אבל אח"כ ראיתי כמה הוא מאוכזב וממש כאב לי הלב... :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...