Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי אני טועה בניסוח ?

5 דלתות = האץ'בק, לא ?

גם הקסארה וגם ה 307 הן "האצ'בק" (תצורה בה שטח המטען מחובר יחדיו עם תא הנוסעים ודלת תא המטען נפתחת יחד עם השמשה האחורית. ההבדל בין האצ'בק לסטיישן מבחינה טכנית זה ששטח המטען של הסטיישן הוא גדול יותר משמעותית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
קסארה יש רק בגרסת 5 דלתות וסטיישן - והיא אופציה מעולה (מודל גבוה יותר במחיר זול יותר) עם אותה ארכיטקטורה, אותם מנועים, אותן תיבות הילוכים ואותם הפינוקים. הקאסרה גם מציעה אמינות טובה וחלפים זולים יותר - היא נשענת על בסיס מכוניות מוכרות עם שפע חלקי חילוף במחירים טובים משמעותית מאלו של ה 307.

איציק

הקסארה אחלה רכב ה307 יותר מודרנית איכותית ומרווחת מבחינת מחירי החלפים כמובן שאין הבדל אותו המנוע{ב1600} אותו הגיר אותם הבלמים וכו'.

פורסם

הבנתי אותך..

פשוט בתמונות היא נראית כל כך .. ארוכה.

אני אקרא עליו.. תודה על ההמלצה וההתלבטויות :)

פורסם
nepet - תודה !! אני כבר שבוע מחפש באינטרנט ולא מצאתי מקום אחד שמוכר סט כזה.

איציק - דבר אחד שהיה לי חשוב הוא שהאוטו יהיה בעל 5 דלתות, ואני רואה שלקסרה אין גרסא כזאת (או שאני טועה ?)

לכן היא לא כל כך אופציה מבחינתי, אבל תודה.

ולגבי צריכת הדלת וההתנהגות, אני גר במרכז ועושה מקסימום הרצליה-תל אביב.. (האם ה1.6 תהיה חסכונית יותר?) אין כרגע אקזמפלר גרסת 2 ליטר שמעניין אותי לכן אם לא אמצא סיבה משמעותית לחכות, אלך על ה1.6.. בכל מקרה אני אבקש לנהוג על כזאת בשביל להרגיש את ההבדל.

ולגבי הירידה במחירון - במחשבה שניה אני יכול להבין איך זה חסרון..

האם בינואר הירידה אמורה להיות עוד יותר משמעותית ? איך זה בדר"כ בתחילת שנה ?

תודה !

אין בעד מה.

רק שתדע, שגם ה 2 ליטר שלי הגיע מלובינסקי טרייד.

על טופס הבדיקה האנמי, הם מצאו עוד דברים שלא גילו בבדיקה (תפוחים / משולשים לא זוכר מה היה שם + מסרק הגה אם אני לא טועה, והחליפו).

שבועיים אחרי הקניה ראיתי שלא שמתי לב אבל יש רעש מסעפת פליטה בגלל איזה פחית שהשתחררה, זה לא מכוסה באחריות ,

בנוסף הגומיות של דלת שמאל + הגומיות על השמשה הקדמית היו יבשות לגמרי ומפרוררות.

למרות אי אילו ויכוחים, (למה הגעתי היום ולא בזמן הבדיקה), הכל סודר במוסך רשת בפ"ת, על חשבונם.

ומשהו לגבי המחיר. זה שאתה מקבל מימון של 36 תשלומים , זה כבר שקול להלוואה שאתה לא לוקח בריבית של בערך 5000 ש"ח. זה כמו לקבל את הרכב במחירון פחות 5. ואם בנוסף אתה קונה אותו במחירון מינוס 2 , זה אומר שסה"כ קיבלת אותו ב 7000 ש"ח מתחת למחירון, ועל כל זה קיבלת אחריות למנוע + גיר + מדחס מזגן.

רק שתדע שעם רגל עדינה על הגז , כל יום פ"ת - הרצליה המחשב דרך שלי הראה 8.4 ל 100 ק"מ.

שהרבה יותר כיף לצאת מרמזור אדום כשהרכב מגיב, מאשר עם 1600 כבד (שגם עולה לך בדלק בגלל סל"ד גבוה), אבל זה כבר סובייקטיבי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

nepet , למה זה סובייקטיבי ? אתה מתכוון לאנשים שמעדיפים לצאת מהזרמזור באיטיות ?

אני לא חובב נהיגה גדול אבל בינתיים אני רואה שה 2 ליטר יותר טובה גם בהתנהגות וגם צריכת דלק בגלל סל"ד גבוה ?

פורסם
הקסארה אחלה רכב ה307 יותר מודרנית איכותית ומרווחת מבחינת מחירי החלפים כמובן שאין הבדל אותו המנוע{ב1600} אותו הגיר אותם הבלמים וכו'.

בוודאי שיש הבדל וכנראה שאתה לא מכיר מספיק טוב את הרכב בשביל להעיד.

בקסארה וב 307 מערכת המתלים וההיגוי שונה לחלוטין. הקסארה חולקת מכלולים ותיקים וזולים מאוד לתיקון (בין אם זה משולשים מקוריים שעולים פחות מ 500 שח ליחידה ובין אם זה משאבת הגה מכאנית פשוטה ולא אלקטרונית ב 6000 שח).

זה שהפלאגים והסננים זהים - לא על דברים מהסוג הזה יפול דבר (כבר ציינתי שמכלולי המנוע והגיר זהים).

מבחינת איכות - חד משמעית אין יתרון ל 307.

בעניין צריכת דלק בנסיעות עירוניות צפופות בלבד: עבור מנוע 2 ליטר ותיבת הילוכים אוטומטית סדר גודל של 8 קמ לליטר זה הגיוני ואפילו טוב !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
גם הקסארה וגם ה 307 הן "האצ'בק" (תצורה בה שטח המטען מחובר יחדיו עם תא הנוסעים ודלת תא המטען נפתחת יחד עם השמשה האחורית. ההבדל בין האצ'בק לסטיישן מבחינה טכנית זה ששטח המטען של הסטיישן הוא גדול יותר משמעותית).

איציק

מרכב כמו של הקסארה, קסנטיה, C5, אוקטביה ועוד נקרא נוצ'בק. הכוונה למרכב 5 דלתות (לתא המטען יש דלת גדולה ולא מכסה קטן כמו בסדאן), אבל שתא המטען שלו בולט מגוף הרכב אחורה במעט.

פורסם
nepet , למה זה סובייקטיבי ? אתה מתכוון לאנשים שמעדיפים לצאת מהזרמזור באיטיות ?

אני לא חובב נהיגה גדול אבל בינתיים אני רואה שה 2 ליטר יותר טובה גם בהתנהגות וגם צריכת דלק בגלל סל"ד גבוה ?

יש כאלה שאין להם בעיה שהרכב מרגיש "כבד".

לכן אמרתי סובייקטיבי.

אני מכיר אנשים שכל דבר שתתן להם שייקח אותם מנקודה X ל Y עונה על ההגדרב רכב, ולא משנה מה יתר הפרמטרים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...