Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה (החלפתי סאב) הבנתי שהדפיקות לא הגיעו מהסאב עצמו אלא מהמגבר, החלפתי מגבר לפני שבוע וחצי למגבר של רוקפורד ומאז הסאב משמיע דפיקות שהוא מכובה דרך ה HU, משהו מוזר בכל פעם שאני נותן ברקס או בקפיצות בכביש הסאב משמיע רעש של דפיקה, מישהו יכול לעזור לי אולי לעלות על הבעיה? זה מהמגבר בטוח כי החלפתי סאב, השאלה היא למה זה קורה?

פורסם

ה RCA בסדר, החלפתי אותו יחד עם המגבר יכול להיות אבל שבגלל שה עודף של הכבל RCA נשאר מתחת למושב האחורי זה עושה את הבעיה?

ויכול להיות שהמינוס אני יבדוק את העניין.

פורסם

תבדוק עד כמה הגיין במגבר פתוח,אולי הוא פתוח עד הסוף או בקירוב ופשוט צריך טיפה להוריד את הגיין.

כמו כן תבדוק מה החיתוך של הסאב ברדיו דיסק ועם יש אז גם במגבר.

פורסם

רימא .רבגמל טומנירו למשח ירוביח קזחת ...הכישממ היעבה םע הארת ,בכרה םע עסתו בשומל תחתמ לבכה תא איצות . RCAב וא רבגמה לש םירוביחב וא !תילמשח היעב ךל שי ?ןייגו רבגמב םיכותיח רושק המ

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
רימא .רבגמל טומנירו למשח ירוביח קזחת ...הכישממ היעבה םע הארת ,בכרה םע עסתו בשומל תחתמ לבכה תא איצות . RCAב וא רבגמה לש םירוביחב וא !תילמשח היעב ךל שי ?ןייגו רבגמב םיכותיח רושק המ

מה קשור חיתוכים במגבר וגיין? יש לך בעיה חשמלית! או בחיבורים של המגבר או בACR . תוציא את הכבל מתחת למושב ותסע עם הרכב, תראה עם הבעיה ממשיכה... תחזק חיבורי חשמל ורינמוט למגבר. אמיר

הפכתי את הכתב..

• תוכן חדש...