Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , אני רוצה משהו לטייל איתו, ככה רכב לפיקניקים או טיולים ארוכים.

הרכב עבר 252K ק"מ, שנת 93 יד ראשונה, הוחלף גיר לפני שנה, יש מצבר חדש, צמיגים חדשים והאוטו נראה טוב ונשמע מצויין, אין נזילות והכל עובד, יש להחליף רפידות קדמיות (אני אעשה לבד תוך חצי שעה)

אני רוצה לדעת אם הרכב הנ"ל נחשב בן לוויה אמין, האם יש בעיות ידועות ונקודות שעליי לבדוק לעומק.

מבחינת חלקים , יש בשפע ובזול אבל עדיין , לא רוצה לנסוע עם מנוע ספייר מאחורה.

אשמח לשמוע מבעלים לשעבר או מכרים :wink:

בהתחלה חשבתי על טויטה פריוויה, אבל הגירסא הזאת של השברולט ממש הדליקה אותי.

צירפתי תמונות של הרכב

074-1.jpg

076-1.jpg

061-1.jpg

haters will hate

פורסם

פששש, איזה איבזור סוף!

הבעיה הכי ידועה היא צריכת הדלק, אבל אני מאמין שאתה מודע לזה.

בעיה מס' 2 היא אלטרנטורים שהולכים מהר, בד"כ ברכבים האלו יש מד טעינה, בדוק שהוא לא רוקד מדי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זהו???? דלק לא מפריע

אלטרנטור? החלפה בכמה דקות אז עם ספייר של זה אין בעיה, השאלה היא איפה הוא ממוקם אני אבדוק את זה.

haters will hate

פורסם

אתה רוצה שבי ואן, ברשותי GMC ואנדורה ראלי STX שזאת כנראה רמת גימור גבוהה, המנוע הוא 4.1 130 כוח במקור 6טורי, אצלי הוא אוכל 1-7 מהימים בהם המד עבד ,אמינות מצויינת ,חוץ מקרבורטור אף פעם לא נתקעתי איתו, הק"מ שלו הוא 155K בקרוב מאוד.מחירון אין לי מושג כי שלי שנת 84' והיה של נכה צהל.(קניתי אותה בשנת 2000 ב20K)

הוא כמו קראוון ,יש בו מיטה/ספה ,מטבחון,שטיח על כל האוטו +ריפוד גג +הגבהה ל2.20מטר גג מפיבר.

אגב המד טעינה רוקד למדי פעם נופל ל18V למרות שבדקתי וזה תמיד על 14V ,המד דלק לא עובד,המד חום לא עובד ,הלחץ שמן כן עובד.

התיעצתי עם המכונאי -החלטנו להתחיל לחפש לוח שעונים מפירוק.מישהו יכול לעזור לי מאיפה ?(בכלל גם כנראה מיכל דלק צריך אז אם מישהו יודע איפה משיגים חלקים שיגיד לי)

תמונה035י.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בכביש 40 ,

בקטע של חולון אזור יש מספר פרוקיות שעומדות (לפחות עמדו) וונדורות, שווה בדיקה.

רפי לין רשם פעם מספר פירוקיות שמתמחות ברכבים אמריקאים , צריך רק לחפש את ההודעה.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...