Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש מהרכבים שציינתי בכותרת. (אני יודע שסיריון הוא מיני לעומת השאר)

נהגתי בכל המכוניות פרט לקורסה ואת הסיריון אהבתי מאוד, סוויפט קצת פחות ומזדה הייתה תענוג. כרגע אני נוהג בקורסה שנת 2000.

רציתי לשמוע דעות לגבי המכוניות הנ"ל בנוגע לצריכת דלק (אני מרבה ליסוע בדרכים עירוניות ולא עירוניות אך בד"כ לא בשעות עמוסות), בטיחות ו-Value for money ...

וכמו כן אם משהו יודע אם שווה לי לחכות לינואר

בנוסף האם יש אפשרות אטרקטיבית של טרייד אין עם הקורסה שלי?

תודה רבה

נדב

פורסם

בנוסף, נזכרתי עכשיו, רציתי לדעת אם משהו יודע נתונים מהימנים לגבי פליטות C02 של הרכבים.

זה דבר שמאוד מעניין אותי

כנו כן ראיתי שהמחירים הם כדלקמן:

סיריון - 96,000

סוויפט - 99,000

2 - 101,500

קורסה - 111,000

האם זה מדוייק? הבנתי שזה צפוי לרדת ב-2% בינואר...

המחירים הם לרמת גימור בסיסית, האם שווה להשקיע עוד קצת לרמה גבוהה יותר? בחלק מהמכוניות זה אומר גם בטיחות

יש לי הרבה שאלות אבל זה לגיטימי לא? :wink:

פורסם

במזדה הדגם הבסיסי מגיע עם שתי כריות אוויר, אני לא חושב שזה המקום לחסוך בו. בסעיף הבטיחות, המזדה והאופל הן היחידות מהמכוניות ברשימה שהשיגו ציון של חמישה כוכבים במבחן של ENCAP (המזדה כמובן השיגה אותו בדגם עם חמש כריות אוויר).

לגבי טרייד-אין, אני מציע לך לפנות לUMI. לי יש אסטרה ואני מקבל מהם מכתבים מדי פעם עם מידע על מבצעי טרייד-אין למיניהם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
מבחן השוואתי שפורסם באוטו. ה-2 מרגישה זריזה יותר, ספורטיבית יותר ונמרצת יותר בעוד הסוויפט מרגישה "שלמה" יותר, בוגרת יותר ונוחה יותר. שתיהן מכוניות מעולות ולדעתי עדיפות על הסיריון משמעותית. אבל על טעם וריח...
פורסם

ל-2 יש 6 כריות אויר ולא 5. לדגם המאובזר. בנוסף יש לה פנסי ערפל, צמיגים רחבים וגדולים יותר, מערכת בקרת אקלים ועוד כמה דברים ששכחתי. לדעתי שווה להוסיף 4K ולהיות בראש שקט. בכל מקרה, הצריכת דלק של המאזדה טובה, תלוי באופי הנהיגה של הנהג. אצלי עד היום זה היה 1ל-9, שזה גרוע יחסית, אבל עם רגל מאוד כבדה על הגז (משולב - עירוני ובינעירוני).

הביטוח יהיה מעט יותר יקר משאר המכוניות.

מבחינת הנאה וכוח - לא חסר.

עוד נקודה - למאזדה ולקורסה יש בגז גדול בהפרש ניכר מהסיריון והסוויפט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדובר על ירידה של 3% מסך המיסים ולא ממחיר הרכב כולו

שווה ערך לכ1500 שח...

בפועל קיים סיכוי שהירידה תבלע עקב עלייה בשערי המטבע והטמטום העולמי.

ה2 הכי בטיחותית בגירסה המאובזרת-לא לקנות את הבסיסית כמו שאמרו מעלי תוספת של 4 כריות אויר זה הבדל היסטרי בנוסף לכך פנסי ערפל,צמיגים 185/55 15 לעומת 175/65 14,בקרת אקלים לעומת מזגן מכאני,הגה עור,שליטה מההגה על הרדיו,מושבים משופרים ומושב אחורי ניתון לפיצול .

הקורסה לא נראית טוב בגרסת 5 דלתות והיא לא נמכרת בשיט-יתבטה בשמירת ערך גרועה וסחירות גרועה בעתיד, טעות מצד היבואן בכלל היה להביא אותה וזה מתבטא בתמחור בעיתי והצגה לא ראויה בעליל.

הייתי ממליץ לחכות לגאז החדשה אלא אם אתה מוכן לקחת אותה בגיר ידני שכן אין לה תיבה אוטומטית רגילה אלא רובוטית...

• תוכן חדש...