Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי טויוטה קורולה אוטומטית שנת 1999, יד שניה, 166,000 ק"מ. הרכב נוסע סה"כ יפה על הכביש.

מחירון 39,000 ש"ח. סיכמתי לפני בדיקה עם המוכר על מחיר של 32,000 ש"ח

בבדיקה של האוטו במכון התברר כי הוחלף ראש מנוע. כנראה אצל היד הראשונה לפני 2003. כמו כן הרכב עבר תאונה מאחורה והוחלף פח דופן אחורי שרותך מחדש לשילדה (על התאונה ידעתי מבעל הרכב לפני הבדיקה).כמו כן בגיר שמן כהה ובלאי דיסקיות הילוכים ותושבת גיר פגומה.

מה משמעות תיקון ראש המנוע?

האם כדאי לרכוש את הרכב לאור שתי בעיות אלה (מנוע ותאונה)?

תודה

פורסם

ממה אתה מודאג?

איזה רכב היום לא עובר תיקון בראש מנוע?

לפי כל הבדיקות המנוע תקין?אם כן אני לא מבין את הבעיה

פורסם

ברצוני להוסיף.

קומפרסיות של הטויוטה קורולה לפי הבדיקה:

a - 27.0

b - 29.1

c - 27.0

d - 28.1

האם זה תקין?

פורסם

השאלה המרכזית היא לא העניין של רכב, שעבר ראש מנוע, אלא כמה התאונה שהוא עבר משמעותית ואם נלקח הרכב לבדיקה אולי פותח השרשור יספר לנו באיזו משמעות קיטלג הבוחן את התאונה :נמוכה או גבוהה.

אם התאונה במשמעות גבוהה ויש פגיעה בשילדה לא מומלץ לקנות את הרכב כלל וזה שהוא מוריד 7000 ש"ח אז מה ?

כשהוא יצטרך למכור הוא יפסיד הרבה היותר מ-7000 ש"ח במכירה כי לא יהיו קופצים על רכב עם עבר של תאונה קשה.

אין ארוחות חינם בשוק הרכב ומי ששיש לו רכב יפני טוב,נקי ושמור לא מתבייש לבקש מחירון ואולי גמיש באלפייה אחת ולא יותר למרות מצב השוק הלא מזהיר והבחלט יתכן שלתאונה יש פקטור משמעותי בקביעת המחיר של הרכב מצידו של בעל הרכב.

כדי לדעת בוודאות יש לבדוק את השילדת הרכב אצל פחח /לבקש מהמוכר את דו"ח השמאי ולראות האם היתה ירידת ערך גדולה ומשמעותית,שיכולה לרמז על תאונה די קשה שעבר הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הייתי מתייחס לביצוע ראש המנוע. אם עבר כ"כ הרבה זמן מאז, כנראה שהתיקון בוצע כהלכה.

תיקון הדופן האחורית בעייתי. ירידת הערך המסחרית תהיה יותר מ-20 ומשהו אחוז שהצעת להוריד.

בנוסף - שמן גיר כהה בתיבת ההילוכים לא מבשר טובות .

במחיר הזה - הייתי מוותר.

• תוכן חדש...