Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה C4 שמתנהגת כמו C2 לפרקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שבפורשה C4 עם PDK ניתן לכבות את ההנעה לכל הגלגלים כשרוצים, ולקבל מכונית עם הנעה אחורית.

http://www.autoblog.com/2008/11/07/porsche-pdk-can-turn-off-front-wheel-drive-in-carrera-4/

http://www.youtube.com/watch?v=cYFk_WoxLzA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נשמע כמו שילוב מנצח לאקלימים קרררים.

חבל שזה לא כ"כ פשוט בגירסאות הרגילות.

פורסם

זה לא מדויק, יש הפרש של כ 150 ק"ג ביניהן , ה C4 ללא הנעה כפולה איטית יותר בכל מצב מה C2

ואילו עם הנעה כפולה מהירה יותר בתנאי מסלול לאחר זמן מה.

פורסם

150 פאונד יותר קרוב ל70 ק"ג.

proxima, למרות שאולי אתה לא טועה בנימוקים שלך, בעיני הסכום שווה יותר מסך החלקים.

C4 תאפשר לי/לאשתי לנהוג בבטחה בשלג/קרח (כלומר, בחורף של שיקגו :-)

בעוד שביטול ההנעה הכפולה יאפשר לי להנות יותר בקיץ.

ואם זה גם יקטין את צריכת הדלק של הרכב, זה בהחלט יהיה מבורך.

אז נכון, הנעה אחורית זה יותר כיף, זה פשוט לא ריאלי רוב השנה באקלימים שהם טיפה יותר קרים מהקיים בישראל.

לגבי הזמנים, זה ממש לא שיקול עבורי. כל אחת מהגירסאות האלו (C4 או C2, אפילו כולל הטארגה "הכבדה") מספיק מהירה בשבילי.  

הדגש שלי הוא יותר על כיף ושימושיות.

פורסם

מה שיקאגו קשורה לעניין?

אם אתה גר בשיקאגו ומדבר על האקלים שם זה עניין אחר.

ומה בדיוק יותר שימושי בPDK מאשר בתיבה ידנית? אפשר להסתדר בלי בעיה עם תיבות ידניות ביום יום.

עכשיו אחרי קריאה של הכתבה אני מבין שזה 150 ליברות כלומר בערך 70 ק"ג שזה גם די הרבה.

ובKEEP IT SIMPLE התכוונתי להנעה אחורית ותיבה ידנית.

אגב, לגבי זה שה911 מהירה מספיק בשבילך, זה נכון וזה גם נכון בשבילי ובשביל רוב הנהגים אבל מצד שני גם S2000, Evo, Z4 וyou name it יהיו מספיק מהירות ככה ששזה לא כל כך שיקול.

אני חושב שזה יהיה סתם מיותר להוסיף הנעה לגלגלים הקדמיים במיוחד כשהמנוע נמצא מאחור. אפילו באקלים כמו האקלים הבריטי.

איך אמר קולין צ'פמן...

• תוכן חדש...