Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כשבוע הרכב שלי נכשל בטסט בין היתר על זיהום אוויר (סעיף אחד בלבד, וגם הוא, רק ב-0.1 מעל המותר...)

באסה לי!

בכל מקרה הייתי במוסך, שטיפל בשאר הדברים והוסיף לי תוסף דלק בשביל סעיף הזיהום.

מאז ניסיתי לעבור שוב את הטסט, רק שהפעם, הסעיף שנפלתי בו פעם שעברה, היה הרבה יותר חמור... (הפעם הוא היה ב- 0.7 מעל המותר)

מה אני אמורה לעשות?

ואולי מישהו יודע מהו הנוהל לגבי התוסף בטסטים, ז"א חוקי להגיד שהטיפול שנקטתי בו בעקבות בעיית זיהום האויר הוא הוספת התוסף? או שמבחינתם אני חייבת טיפול "אמיתי"?

תודה רבה מראש :wink:

פורסם

על איזה רכב מדובר ? עם קרבורטור ? עם הזרקה ? חסרים פרטים משמעותיים.

אם הרכב נכשל בפעם ה-1 על 0.1 זה ממש גבולי והאם בפעם הראשונה הרכב היה חם מספיק (ממליצים לחמם היטב את הרכב בנסיעה של 15 דקות לפחות ורצוי בינעירונית לפני שנכנסים לטסט).

אם כל זה לא עזר ועדיין יש זיהום צריך אבחון ובדיקת 4 גזים כדי להבין מה קורה שם אבל צריך לדעת איזה רכב ואיזה שנה כדי בסופו של דבר לדעת לאיזה בעל מקצוע לגשת- למכון לקרבורטורים לכיוון /ניקוי או למכון להזרקות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ואולי מישהו יודע מהו הנוהל לגבי התוסף בטסטים, ז"א חוקי להגיד שהטיפול שנקטתי בו בעקבות בעיית זיהום האויר הוא הוספת התוסף? או שמבחינתם אני חייבת טיפול "אמיתי"?

תודה רבה מראש :wink:

לבוחן אין זה משנה באיזה דרך טיפול בחרת לתקן את הליקוי. כל עיניינו הוא בתוצאה - תקין או לא תקין.

בטסט היו מעבירים אותך אם היית קונה מהם את התוסף ושם בו במקום, במיוחד כשמדובר על תוצאה כה קרובה.

באמת?! :?

נסה למצוא אצלינו תוספים למכירה...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אז מה לדעתכם?

אני צריכה לשים שוב תוסף ולהגיע שוב לטסט?

יש מצב שהפעם זה יעבור?

ואם ישאלו אותי במכון הטסט מה הטיפול שעשיתי? פשוט להגיד שהוספתי תוסף?

פורסם
לבוחן אין זה משנה באיזה דרך טיפול בחרת לתקן את הליקוי. כל עיניינו הוא בתוצאה - תקין או לא תקין.

באמת?! :?

נסה למצוא אצלינו תוספים למכירה...

אנט שלום רב!

קראי שוב, את מה שכתב עמית, (קומפי)השתמשת בתוסף דלק לפני הטסט, שמעשיר את קופת היצרן שלו,אותו אמור לעניין התוצאה של זיהום האוויר המתקבל בבדיקה, והאם הוא עומד בתקן.

אם הנתונים עומדים בתקן, הם חייבים להעביר אותך, עם תוסף ובלעדיו.

גשי למכון הזרקת דלק, או למוסך בעל מכשיר 4 גזים, וציוד דיאגנזוסטי, על מנת לבדוק את הסיבה לתוצאות הגבוליות.

יותר זול מהכנסת תוסף דלק.

הערה לאחר הכנסת התוסף, יש לבצע נסיעה , עם דוושת תאוצה לחוצה, ולאמץ מעט את המנוע, ולהגיע לבדיקה, עם מנוע לפ, ולא לכבות אותו, בזמן ההמתנה לבדיקה.

הבוחן גם אנור לבצע בדיקה, רק בתנאי שהמנוע חם ולא פחות מ80 מעלות.

האם בצעת זאת?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הערה לאחר הכנסת התוסף, יש לבצע נסיעה , עם דוושת תאוצה לחוצה, ולאמץ מעט את המנוע, ולהגיע לבדיקה, עם מנוע לפ, ולא לכבות אותו, בזמן ההמתנה לבדיקה.

הבוחן גם אנור לבצע בדיקה, רק בתנאי שהמנוע חם ולא פחות מ80 מעלות.

האם בצעת זאת?

בברכה

צביקה

בחנתי את הרכב בנס-ציונה ואני גרה ביבנה, אז בעצם הנסיעה שביצעתי הייתה מיבנה לנס-ציונה, לא דוממתי מנוע בזמן ההמתנה.

• תוכן חדש...