Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.. הייתי ברכב מרצדס ושמעתי כמובן איכות שמע מעולה.. שמתי לב שבמגש האחורי כנראה יש רמקולי 6*9 (אני לא בטוח-כי זה מכוסה בגריל) אבל מה שעניין אותי זה שהם הפיכו רק תדרים של באסים בלי כל מיד, ושאר הרמקולים מנגנים תדרים אחרים.. השאלה היא האם מדובר בקרוסים?? ובכלל מערכת קומפננט? או שהרמקול עצמו בנויי להפקה באסים בלבד?

ומכיוון שאני לא ממש מבין בקומפננט, האם חובה לחבר אותם על מגבר? או שאפשר על הרדיו דיסק ישירות?

תודה מראש לעונים...

(אני לא תרחתי לעשות חיפוש, אז בבקשה תענו בכמה מילים {ואל תגידו את המשפט תעשה חיפוש:lol:})

פורסם

אפשר לחבר את הקומפוננט לרדיודיסק , רוב הHU ים מוצאים עד 22WRMS שזה כלום, והתוצאה תהיה לא משהו בכלל.

בקשר למרצדס, על תיקח את המ"ע המורכבת מ6 או 8 כדוגמה, אני שמעתי כמה מערכות מקוריות ברכבי מרצדס, כאשר כל הרמקולים וכל הסט אפ באים מהמפעל, כנראה שכן הם משתמשים בקרוסים כלשהם, אבל בלי מגבר, ושומעים נהדר!

פורסם
כנראה שכן הם משתמשים בקרוסים כלשהם, אבל בלי מגבר, ושומעים נהדר!

בוריס ידידי המלומד,

אתה בוודאי יודע שהסוד טמון בנצילות של הרמקולים אבל עם זאת ברכבים מסויימים כן ישנה הגברה שמגיעה מהחברה

למשל אצלי ב B.M.W יש הגברה של החברה.

נ.ב.

אני מנסה הרבה זמן להשיג אותך וכנראה שהחלפת פלאפון

אתה יכול לשלוח לי אותו בפרטי?

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

יש להזכיר כי ההד יוניט אצלו זה די וי די (לא הרדיו דיסק המקורי) לכן לא נראה לי שיש הגברה מהחברה, ואני חייב לדעת איך בדיוק הוא עשה שהרמקולים האחוריים מנגנים רק בסים!

תודה

פורסם

אולי על הרמקול ישנו קבל קרוס קטן שמורה לו לנגן רק מתחת ל100הרץ

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כדי לנגן תחום נמוך (באסים) יש צורך בסליל ולא בקבל.

הקבל מיועד לניגון תחום עליון (הכוונה מעל לתדר מסוים)

או שיש ב HU עצמו קרוס פנימי/יציאת סאב שמחוברת ישירות לרמקולים האחוריים.

מתחדשת*

פורסם

בחלק מרכבי מרצדס יש סאבים במגש האחורי, בדרך כלל הן מגיעות עם מיספר רב של אלמנטים ככה שיש מגבר ולא מישתמשים בהגברה של הHU.

כדי לחתוך LP צריך לחבר קבל במקביל או סליל בטור לרמקול, זה נחשב כקרוס מסדר ראשון. פה אפשר ליקרוא על זה בהרחבה:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/PassiveFilters/25-08-2003-Theory-Filters.html

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לא בריא לחבר מעגל LP בעזרת קבל בלבד אומנם התוצאה שתתקבל

תהיה קרוס אובר 6DB אבל בתדרים הגבוהים הקבל "יראה" כקצר למגבר

• תוכן חדש...