Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזו לנצ'יה מדובר?

אם זה לנצ'יה תמה, מוסך GTA בחיפה יכול לעזור לך. שם עובדים חבר'ה טובים, יש להם סבלנות למכוניות כאלה. מוסך אמין ועבודה איכותית. כל זה במחיר עבודה לא גבוה. רוב החלקים שהם מזמינים, מגעים עוד באותו יום.

מוסך כללי מאוד טוב, לפי דעתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה לנצ'יה ואיזה שנת ייצור?.

רק חלק ממוסכי יבואן פיאט, לנצ'יה ואלפא רומאו מורשים גם ללנצ'יה ואכן מתמצאים בהן.

יש גם כמה מוסכים פרטיים (לא מורשי היבואן) שמתמחים גם בלנצ'יה (לדוגמא בפ"ת, בית דגן, בני ברק)

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

תודה יש לך טלפון שלהם במקרה?

איזה לנצ'יה ואיזה שנת ייצור?.

רק חלק ממוסכי יבואן פיאט, לנצ'יה ואלפא רומאו מורשים גם ללנצ'יה ואכן מתמצאים בהן.

יש גם כמה מוסכים פרטיים (לא מורשי היבואן) שמתמחים גם בלנצ'יה (לדוגמא בפ"ת, בית דגן, בני ברק)

זו לנצ'יה תמה שנת 1994

עשיתי לה צבע חדש במוסך פיאט חדרה ויש לי הרגשה, למרות שזה לא אמור להיות קשור, שדפקו לי במכוון או שלא את הקפיצים או את המתלים, משום שהאוטו עובר זעזועים קשים בכל בור קטן ובכל תיקון בכביש. (דבר שלא היה כמובן קודם)

האם אני יכול לבדוק את זה בעצמי ואם כן איך.

פורסם
התרחק ממוסך התלתן .

סע אל איציק בבית דגן .

מעניין למה אתה רושם זאת. אינני מכיר אותם, אבל אם תאיר את הסיבה, ניתן אולי להבין או לקבל את ההמלצה הנחרצת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מעניין למה אתה רושם זאת. אינני מכיר אותם, אבל אם תאיר את הסיבה, ניתן אולי להבין או לקבל את ההמלצה הנחרצת.

דני

לא בטוח שיהיה זה נכון לעשות את זה על גבי הפורום , אבל אחרי שאתה נמצא אצל בעל מקצוע והוא עובד כמו סנדלר , ומתחיל את הבדיקה מסדר הפוך , מהגדול לקטן ועדיין לא פותר בעייה ומשאיר בפה טעם של נפט , רואים גם תגובות כמו שלי .

אני בטוח שיש מי שמרוצה ממנוע , אני בצד השני .

אני סיימתי .

אגב יאמר שהמקרה שלי לא היה עם הלנציה , אלא אם האלפא.

אור

פורסם

ומצד שני רק במוסך התלתן הצלחתי למצוא מנוע משומש לפיאט פונטו HGT עבור מישהוא מאשקלון שבמוסך כלשהוא בצעו עבודת ראש מנוע (וזה באמת מסובך במכונית זאת) וגרמו לכך שכל המנוע נפגע.

מוסך התלתן החליף המנוע וביצע כמה התאמות (זה היה מנוע מיובא מאנגליה ושונה מהארופאי הרגיל, כפי שבישראל) ובעל הרכב היה מאוד מרוצה ושבע רצון.

כנראה שלכל מטבע יש לפחות 2 צדדים (יש גם צד שלישי, ההיקף הצר :wink:)

פורסם

אני יחזק את הדברים שרפי לין אמר

סע לתלתן ופנה לאבי הוא יעזור לך בכל העניין

ובקשר לאיזיק תשכך ממנו

בברכה

פורסם

מחזק את הדברים של רפי לין תגיעה לאבי למוסך התלתן

ובקשר לאיציק טיפלתי אצלו ולא אהבתי את התוצאות הסופיות

רק אבי מוסך התלתן

• תוכן חדש...