Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרתכם בemule

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החמור האלקטרוני שלי "זורק" לי הודעה "אנא הדבק לקובץ זה רשימת שרתים תקינה על ADRESSES DAT לא נמצאו כניסות רשימת שרתים בקובץ על מנת לעדכן אוטומטית את רשימת השרתים".

ההקודעה קופצת כאשר אני מנסה להתחבר

מיותר לציין שכשאני מנסה להוריד משהו כלום לא זז

אני מחובר דרך ראוטר (2 מחשבים בבית) אם זה משנה משהו , הגדרתי בחומת האש את הEMULE (והסימלון של החמור מופע עם עיניים מכוסות).

תודה מראש

:roll:

פורסם

אייקון עם עיניים מכוסות מצביע על מזהה נמוך (LOW ID). אני ממליץ לך להכנס לאתר הבא: http://www.lhnet.co.il/

ולהכנס לפורום אימיול באתר. קיימים שם המון מדריכים לטיפול בתקלות ובהאצה של החמור, ואתה תמיד יכול להוסיף הודעה עם תיאור הבעיה שלך.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

ההודעה שמופיעה לך לא קשורה ישירות למהירות ההורדה.

כדי לבטל אותה כנס למסך ההגדרות, בחר בServer (בעברית זה בטח שרתים), ותוריד את הV מהאפשרות הראשונה (Auto-Update Server list at startup).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...