Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השסתום הזה יושב ממש ביציאה מהטורבו לאגזוז

וכל פעם שהוא רואה בוסט הוא פשוט נפתח,ויש לך כאילו אגזוז פתוח.

לא רוצה לעשות רעש נוסעים רגיל.

חוסך בעיות עם המשטרה לגבי האגזוז

וגם הרבה כסף שנחסך מבניית אגזוז 3 או 4 אינץ מלא.

http://www.atpturbo.com/root/releases/release091004.htm

פורסם

כמה כל זה עולה ?

איפה אפשר להשיג כזה בארץ הקודש ?

וכמה מסובך זה להתקין (אני רואה שזה יחסית פשוט אבל בכל מיקרה )?

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

מצתרף לשואל מעליי, ומוסיף- עד כמה חמור הרעש בפריקה, ואיך בדיוק מתבצעת הפריקה (ז"א ע"פ איזה בוסט נקבעת הפתיחה?)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

האמת רעיון גאוני, איך לא חשבו על זה קודם.

איך השסטום נפתח? על ידי הגזים? זאת אומרת אם אני מגיע למשל ל 3000RPM אז השסטום נפתח?

😈Seat Leon Cupra 280😈

• ספונסר פורום
פורסם

מה בדיוק גאוני בזה? מישהו פעם שמע איך נשמע בריחת גזים בכזו כמות? אני נוסע עם רכב מוגדש שצינור הווסטגייט שלו פתוח לאטמוספרה,ובגדישות הרעש מחריש אוזניים,וזה רק חלק מהגזים.

בקיצור,זה לא מציאותי,זה טוב למסלולים לא ליום יום

פורסם

תקשיב תלוי ליום יום של מי :twisted:

סתם אבל עכשיו בירצינות יש באתר שם וידאו שמראים גולף 1.8 t אם זה וזה נישמע בסדר (לפחות לטעמי).

אנא הפסק לבזבז לנו את האות ח' . תודה . יאשה .

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

בתור מנהל בפורים שיפורים וחובב שיפורים מושבע אני מצהיר שאם השכן שלי שם באוטו כזה "שיפור" (אעלק שיפור) אני שורף לו את האוטו על היום הראשון שהוא מתקין את זה.

אביזר מקולל שלא מספיק שעוקף את הממיר, הוא גם מחריש אוזניים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש פה כמה תגובות מוגזמות לגמרי,

קודם כל רכב שיש בו טורבו הוא הרבה יותר שקט מרכב בלי טורבו

כי הטורבו עצמו הוא כמו משתיק.

פה יש הרבה מכוניות שנוסעות על טורבו ובלי אגזוז בכלל,וזה נשמע פחות מרעיש מאגזוז לחץ

באוטו בלי טורבו.

בלי לפגוע באף אחד,אני רואה פה אנשים שמתיימרים להיות מכונאים ולא נראה לי מבינים הרבה.

אבל רעש מוויסט גייט ממש לא דומה לרעש של טורבו בלי אגזוז,כי הוייסט גייט מוציא את הגזים לפני הטורבו

וכמו שאמרתי הטורבו הוא ממש כמו משתיק באגזוז.

בכל מקרה למה לדבר הרבה,תכנסו לכתבה שימו תוידאו ותגידו לי אם זה מרעיש או לא.

המצאה גאונית ביותר שיצאה לא מזמן, וכל פעם שיש מלאי לחברה הזאת הוא נגמר תוך כמה שעות.

למי ששאל איך זה נשלט,כמו שאתם רואים בתמונות יש לו וויסט גייט שאפשר לכוון אותו על ידי הבוסט במערכת,

אפשר לשים לו בוסט קונטרולר ידני או ע"י מחשב ששולט על בוסט קונטרול אוטומאטי.

• ספונסר פורום
פורסם

תן לי לנחש.יי יש לך קשר ליבואן \יצרן של המוצר הזה?

כי אם לא אני לא מבין איך אתה יכול לפרסם ולהמליץ עליו,הרעש שזה יעשה יהיה מחריש אוזניים,אבל אם להיות קטנוניים,קצת פחות מרעש של גזים שיוצאים מהסעפת,עדיין,לא משהו שאפשר לנהוג איתו.

ובקשר להתיימרות של חלק מאיתנו להיות מכונאים..אתה די צודק,כי אני לא מצליח להבין איך אצלכם המכונאים המוכשרים הוציאו 820 כ"ס ב28PSI מPT67 שתומך ב700 כ"ס,וגם זה מגיע ב40 PSI..כנראה שבארה"ב הסוסים קטנים יותר מפה.

אורן

פורסם
כנראה שבארה"ב הסוסים קטנים יותר מפה.

אורן

סוסי פוני. :lol:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
תן לי לנחש.יי יש לך קשר ליבואן \יצרן של המוצר הזה?

כי אם לא אני לא מבין איך אתה יכול לפרסם ולהמליץ עליו,הרעש שזה יעשה יהיה מחריש אוזניים,אבל אם להיות קטנוניים,קצת פחות מרעש של גזים שיוצאים מהסעפת,עדיין,לא משהו שאפשר לנהוג איתו.

ובקשר להתיימרות של חלק מאיתנו להיות מכונאים..אתה די צודק,כי אני לא מצליח להבין איך אצלכם המכונאים המוכשרים הוציאו 820 כ"ס ב28PSI מPT67 שתומך ב700 כ"ס,וגם זה מגיע ב40 PSI..כנראה שבארה"ב הסוסים קטנים יותר מפה.

אורן

בחור מצחיק אתה,טוב נו כמו כל ישראלי מצוי קשה לך לפרגן למשהו שהמציא משהו גאוני שאתה לא יכולתה לחשוב עליו בעצמך.

ולא אין לי שום קשר ליצרן,אבל אני לעומתך יודע לפרגן.

בטענות שלך שהרעש מוגזם אני מבין בדיוק כמה מכוניות טורבו ראיתה בחיים שלך,

תן לי לנחש,אפשר לספור אותם על יד אחת, כנס לוידאו שיש שם אולי תלמד דבר או שניים.

תן לי לנחש גם עוד משהו,אתה יודע לקרא נתונים טוב וקראתה באתר של PRECISION

שPT67 תומך ב 700 כח, יפה לקרא אתה יודע,אבל אני בספק אם איי פעם ראיתה איך נראה PT67

חוץ מאשר באתר אינטרנט,אז תעשה לי טובה לפני שאתה מדבר ועושה לעצמך פאדיחות

תנסה לכבד את המקצע שלכאורה אתה עוסק בו,ויש אנשים שטיפה יותר טובים ממך בו.

ועוד משהו בשבילך בבקשה:

מסתבר שגם לקרא אתה לא יודע, מתוך האתר של PRECISION

http://www.precisionturbo.net/buick-turbos.php

אז לידיעתך PT67 התחלתי תומך ב 780 כ"ס

והדגם הכי חזק של PT67 תומך ב 850 כ"ס.

פשוט תפסיק להטעות פה אנשים על ימין ועל שמאל.

אין לי מושג מה יש לך נגד ישראלים (כאילו שאתה אמריקאי מבטן ומלידה) ולמה אתה יושב בניכר אבל תתחיל למתן את התגובות שלך, הדיון פה הוא תרבותי ומנומס! בגירה

פורסם

בגירה:

בכל מקרה, אם הפטנט הזה עובד ואפשר לכוון אותו כמו שצריך אז אני אעדיף שהשכנים שלי יתקינו אותו מאשר איזה אגזוז פתוח.

כך אפשר לבחור מתי יהיה רעש ומתי לא!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• ספונסר פורום
פורסם

בטענות שלך שהרעש מוגזם הרעש יהיה מחריש אוזניים,לא מוגזם

אני מבין בדיוק כמה מכוניות טורבו ראיתה בחיים שלך,יותר משאתה יכול לתאר,אבל המכוניות שראיתי לא מעניינות,המכוניות שבניתי הם אלו שצריכות להחשב בדיון,ואתה?

תן לי לנחש,אפשר לספור אותם על יד אחת, כנס לוידאו שיש שם אולי תלמד דבר או שניים.

תן לי לנחש גם עוד משהו,אתה יודע לקרא נתונים טוב וקראתה באתר של PRECISION

שPT67 תומך ב 700 כח, יפה לקרא אתה יודע,אבל אני בספק אם איי פעם ראיתה איך נראה PT67

שוב,מה ראיתי לא מעניין(למרות שהחזקתי השבוע (PT70 )מאשר באתר אינטרנט,אז תעשה לי טובה לפני שאתה מדבר ועושה לעצמך פאדיחות

תנסה לכבד את המקצע שלכאורה אתה עוסק בו,ויש אנשים שטיפה יותר טובים ממך בו.ואני לומד מהם כל יום

ועוד משהו בשבילך בבקשה:

מסתבר שגם לקרא אתה לא יודע, מתוך האתר של PRECISION

http://www.precisionturbo.net/buick-turbos.php

ציין בבקשה איפה יש שם PT67 שתומך ב850,וחוץ מזה,שידוע לכל מי שמבין חצי דבר בענף שPRECISION תמיד מפריזים בהספקים של הטורבוים שלהם,וזו הסיבה שהם לא מספקים מפות קומפרסור לרוב הדגמים שלהם,אז עד שלא תעלה לפה מפה קומפרסור של PT67,או לחילופין גרף דיינו של ההונדה שלך שכיביכול הוציאה 820 כ"ס בגלגל(שזה 900 במנוע,וכאמור,הטורבו הנ"ל לא יוציא יותר מ700 בגלגל תנופה בחיים) אני לא ממש אקח את ההצהרות שלך כאן ברצינות.

פשוט תפסיק להטעות פה אנשים על ימין ועל שמאל.

אין לי מושג מה יש לך נגד ישראלים (כאילו שאתה אמריקאי מבטן ומלידה) ולמה אתה יושב בניכר אבל תתחיל למתן את התגובות שלך, הדיון פה הוא תרבותי ומנומס! בגירה

אורן.

פורסם

נא להפסיק בשמוש היתר באות ח, בגירה.

מאיפה אתה יודע כלכך הרבה על PRECISION ? תענה על זה

מקריאה באינטרנט, נו באמת....מתי פעם אחרונה ראיתה טורבו שלהם או עבדתה על רכב שיש בו טורבו שלהם.

התשובה שלך כבר דיי ברורה לי בלי שתענה.

ל המגדשים שלהם ידועים פה בצורה אחרת, הרבה יותר יעילים מ GARRETT.

תראה את הטורבו החדש שלהם SC62. חיסל לגמרי את ה GT35 ברמת הכוח

ומקבל בוסט יותר מהר מ GT30.

אז אני לא יודע בכלל על כל אלה שמבינים בענף מה הם אומרים, אצלנו זה מוכח במירוצים אמיתיים כל סופ"ש

שהרבה כסף מונח על הכתפיים של הטורבו, ו PRECISION מספק את הסחורה יותר מ GARRETT.

אז אתה תמשיך לקרא באתרי אינטרנט ואני ימשיך לספק את הסחורה במירוץ כל סופ"ש.

ולעניין, אין לי שום דבר בעולם שאני צריך להוכיח או לספק לך , למרות שללמד אותך הרבה אני יכול.

פשוט תראה תתמונות, תקרא את הרכיבים ותנסה ללמוד בדיוק כמו שלמדתה כל כך הרבה על PRECISION.

אני בטוח שתוכל להוסיף קצת לידע שלך מאנשים שעובדים על דברים אמיתיים ולא על אתרי אינטרנט.

פורסם

אורן וליאור מהברונקס, אתם מתבקשים להפסיק לריב באופן מיידי.

הערה לליאור מהברונקס:

1. תפסיק עם אוירת ההתנשאות באופן מיידי! נהל דיון מכובד וענייני או שתנהל אותו עם החברים שלך במוסך! אזהרה שניה ואחרונה בהחלט!

2. תמונות של מכוניות ופרוט של החלקים כל ילד בן 12 יכול לפרסם פה, אומנם אתה לא חייב להוכיח כלום אבל גרף דיינו של הרכב יראה רצינות ואמינות מצידך. תבין דבר אחד בבקשה, בין אם אנחנו ישראלים שלא יודעים לפרגן או אמריקאים חמודים ומפרגנים (אלעק), מישהוא שפתאום נכנס לפורום שיפורים (אפילו פורום אמריקאי) ומספר כמה קל ופשוט לבנות הונדה עם 800 כ"ס, 10 שניות ל 1/4 מייל יתקל בכל מקום בהרמת גבה וברצון להבנה האם מאחורי ההודעה אדם אמיתי ורציני (הרי גם בארצות הברית הגדולה והנערצת לא כל אחד בונה 2 רכבים סתם ככה בהשקעה כוללת של 50 אלף דולר) או איזה ילד שראה יותר מידי פעמים "מהיר ועצבני".

3. נא להפסיק עם ה חחחחחו השימוש הזה לא מקובל כאן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...