Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...מאז שקניתי את האוטו הדבר הזה היה קיים.

אני נוסע עם מנוע חם והכל ,רוב הזמן זה קורה בהילוך שני ושלישי..

כלומר אני נוסע נגיד ב20 קמ"ש ומעביר להילוך שני ונותן גז , אני מרגיש שכאילו הגז לא פועל איזה שניה ואחרי שניה האוטו מין דופק קפיצה עצבנית קדימה. כאילו כל הלחיצה שהייתה לי מלפני שניה נפלטת בו זמנית ולא בקצב שווה כמו שזה אמור להיות...

הקפיצה הזאת מורגשת כמו קיקדאון באוטומט אבל הרבה יותר חזק...

דרך אגב האוטו הוא ידני. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שמשהו סתום ולכן זה נאגר ואז נפלט במהירות?

שאלה 2:

בעיה מעצבנת נוספת היא קשורה להגה, כשאני מסובב את ההגה יותר מחצי סיבוב,לא משנה אם בנסיעה או בעמידה אני שומע חריקה ממש מעצבנת, ממה זה יכול להיות?

אפשר לקנות איזה תרסיס ולרסס על מערכת ההגה שלא יחרוק?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

בעיה ראשונה -

יתכן וכיוון התערובת של רכבך לקוי, גש למכון קרבורטורים לבדיקה, כמו כך יתכן ומשאבת הדלק תקולה.

בעיה שניה -

תבדוק האם יש מגע בין גלגל ההגה לפלסטיקים שחובקים את מתג ההצתה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נסה לעלות לסל"ד גבוה ,בהילוך סרק(ניוטרל), בדוק אם החיתוכים שציינת,שנראים כמו הפסקת תאוצה לשניה,מורגשים כשהמנוע לא בעומס ו/או מורגשים חלקית.סבירות גבוהה שעליך לבצע גקוי שיפוץ וכוון קרבורטור. בדיקה נוספת שעליך לבצע,היא לנסוע נסיעת מבחן, בהילוך הבעיתי 2-3,תוך משיכה חלקית !(ההדגשה היא על חלקית ,ולא מלאה), של הצ'וק אם הבעית הקרטועים נעלמת, סביר להניח שאבחנתי הקודמת נכונה!! אין בהמלצתי הקודמת שלילת בדיקה והחלפה של חוטי הצתה ו/או כבל + פלטינה. בצע את הבדיקות שציינתי ודווח בפורום! בברכה ותמיד לשרותכם. צביקה קרבורטור.

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

טוב תודה.....האם עליי לגשת למכון קרבורטורים או למוסך דיהטסו מורשה?

מה עדיף?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה ,KOMPI צודק. הבעיה היא בתערובת וצריך לנסוע למכון קרבורטורים והם יסדרו לך את הבעיה,במקרה הזה מוסך מורשה לא יעזור אלה רק אם תצטרך להחליף פלטינה וחוטי הצתה.

בשריד שלי היתה כזאת בעיה ,זו מין הצפה כזאת לכמה שניות ולאחר מכן האוטו מעיץ במכה.

בסוף הסתבר שהיתה לי סתימה בקרבורטור .

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

אוקיי...סבבה... זה מה שאני יעשה...אני רואה כל השריידים חולים בזה:)

אני אדאג לזה ואדווח 8)

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

דרך אגב אתם יודעים כמה זה עולה לנקות את הקרבורטור? ולסדר את כל העסק הזה??

וכמה זמן בערך זה לוקח למכונאי?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

בסביבות -350 ש"ח לא כולל מ,עמ (אבל כולל חלקים) .זמן עבודה משוער בין 3 ל- 4 שעות. בברכה צביקה קרבורטור.

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

• תוכן חדש...