Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על הת'רד.

מה לגבי ה-B3 סדאן ? לפי האתר של הירחון "אוטו" הם הציעים גרסה מהודרת באותה העלות: "לרגל חגיגות היובל לסובארו העולמית, 'יפנאוטו' היבואנית, משיקה בישראל גרסת B3 ייחודית לשוק המקומי. הגרסה החדשה עונה לשם 'R' ונבדלת משאר אחיותיה במראה (סבכה קדמית שונה במעט וחישוקים קלים) ובאבזור שיותקן בהתקנה מקומית: חלון גג חשמלי ומערכת מולטימדיה הכוללת מסך מגע וערכת ניווט. המחיר לא השתנה ונותר בגבולות קבוצה 2 לשווי השימוש, קרי: 111,000 שקלים."

האם לאור זאת שווה לקחת את הסובארו על פני הפוקוס ? נגמר לי הליסינג תוך 3 חודשים ואני צריך להחליט.

האם ייכנסו בסובארו 2 כיסאות ילדים ובוסטר ?

תודה למשיבים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות החבילה המעניינת, לB3 גם בגירסה המיוחדת עדיין לא מעט חסרונות:

1. אין ESP שזה לדעתי הכרחי בכל רכב חדש.

2. בהנחה שהמבצע מתייחס רק לגירסת ה5 דלתות , תא המטען קטן אפילו יחסית לרכבי האצ'בק בסגמנט הזה - 301 ליטר.

3. המון דיווחים על צריכת דלק גבוהה יחסית (תריץ חיפוש בפורום).

4. ביצועים בינוניים מינוס (תריץ חיפוש בפורום).

בנוסף, אני אישית לא הייתי מתעסק עם סאנרוף "בהתקנה מקומית".

פורסם

ל KANFI:

למשפחה עם 2 כיסאות בטיחות + בוסטר רכב הכי מתאים הוא מיניוואן.

בגלל שאין מיניוואנים בקבוצה 2, הכי נכון (בתנאי שיש אפשרות) לקחת מסחרית קטנה (ברלינגו\קנגו).

רק לרנו רנגו יש דגם בנזין אוטומטי - אני ממליץ מאוד (יש לי 3 ילדים - כיסא בטיחות ו 2 בוסטרים, הנוחות והמרחב של קנגו אני לא מוכן להחליף בשום רכב משפחתי רגיל).

אם אין אפשרות למסחרית, תבחר בין פוקוס למגאן (מרחב פנים הכי גדול קבוצה 2), אבל קודם תבדוק האם כל הכיסאות מסתדרים מבחינת הנעילה במושב האחורי.

נ.ב. סקודה רומסטר - רכב שהכי קרוב למיניוואן מכל רכב מקבוצה 2, שווה בדיקה, יכול להתאים למשפחתך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ונדאי I30 [למה לא: עגלת תינוקת לא נכנסת לבגאז', לא אוהב קוריאנית למה כן: מנוע חזק, רכב מתקדם (ככה כותבים)]

הI30 הוא רכב חזק

אנשים באמת נהגו על I30 שהם יוצאים בהצהרה שהמנוע חזק? כמה זמן נהגתם? שעה? נסיעה משולבת? עירונית?

או יותר בכיוון של "חבר אמר/השכן מספר"?

הרכב היה אצלי 10 ימים של נסיעות משולבות והיה נח מעט בלילות, רכב עם 15K ק"מ.

הוא טוב, הוא יציב, הוא מרגיש אחלה כרכב ליסינג בקבוצה 2 מול מתחרות נחותות יותר שמופיעות כאן בשרשור אבל

הוא לא בעל מנוע חזק!! (וזאת לא נק' הציון של הרכב הזה! בטח לא משהו שמבדיל אותו מהמתחרות)

*לגבי הפוקוס- מנוע חלש, טוב ויפה, אבל בין זה לבין לא לסיים עקיפה? אתם רציניים?

חלש זה ביחס אולי ל-3, לקורולה, ל-I30 ולבוגאטי ויירון.

לא משהו שיגרום לחשש אצל הנהג שמא עקיפה תגזול לו 7 דקות מהחיים!

*מגאן- יש לי חבר שיש לו 2 רכבי מגאן פרטיים! האחד מהדור הראשון (2003) והשני מהדור ה-2 (שהוחלף בימים אלו בדימקס, שייך לאבא שלו).

אף אחד מהמגאנים לא עשה לו בעיות לאורך השנים שהם אצלו.

חזרו למציאות, תפסיקו עם הקלישאות המיותרות.

• תוכן חדש...