Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאון לי יש אופל קורסה 97 ידנית שנתיים הרכב אצלי ולאחרונה אחרי בעיות התחממומות

יש לי תובנות חדשות + נסיון בנושא - תוצאה של תהליך ארוך שהיה...:?

האם אתה מתכוון שהמחוג אצלך נמצא מאונך יחסית לשעון - כלומר נמצא בקו ישר כלפי מעלה?

יש שם איזור שהוא בין הקווים גדול יחסית לשאר השנתות.

אם הוא נמצא שם אז זה תקין.

פורסם

מיכו אמנם נכון שזה מה שרשום בספר רכב

אבל לא נראה לך שזה לא כל כך נכון לגבי מקומות כמו ישראל?

שהחום פה גבוה יחסית...

במכונים שאני הייתי (2 מכונים, 1 בראשון ועוד אחד בת"א) וב-2 מוסכים שטיפלתי ברכב

בניהם אחד שמתמחה באופל בכולם ידעו לומר לי את מה שרשום בספר רכב לגבי החום

ואת מה שמהנסיון שלהם עדיף בארץ...99 זה פשוט גבוהה ומאוחר מידי...

לדוגמא סע ברכב חזרה מאילת או לאילת עם מאוורר שנכנס לפעולה כמו שאתה אומר

ב-99 מעלות אני בטוח שאתה תכנס לתחום האדום שנמצא ממש קרוב לשם...כי זה

יהיה מאוחר מידי. - זה נכתב מנסיון אגב :evil:

פורסם

judge_shay10

יש הגיון במה שאתה אומר, אבל מטרת המאוורר היא להוריד טמפ' וזה בדיוק מה שנעשה כלומר 99 מעלות זה המקסימום חום שראיתי מנסיון אצלי כי באותו הרגע שהמאוורר מופעל הטמפ' מתחילה לרדת כמעט מיד לאיזור ה 92~95 .

חוץ מזה המערכת בנויה לעבוד בטמפ' של 95 בערך פלוס מינוס ובכל מקרה האיזור האדום הוא בערך ב 105 מעלות.

אני הולך רק למוסכים מורשים ודווקא לי אמרו שאין מה לדאוג בקשר לחום.

דבר נוסף המאוורר התחיל לפעול (99 מעלות) רק בפקקים בקיץ ולא במהלך נסיעה רגילה.

ואם שמת לב גם כשהמנוע חם "מאוד" ובשלב שלפני תחילת פעולתו של המאוורר, כשאני כיביתי את המנוע המרווח בין הטמפ' שכיביתי ועד הטמפ' באיזור המסוכן (אדום) הרכב לא הרגיש צורך להפעיל את המאוורר כדי לקרר כי יש לו מספיק מרווח ביטחון, בניגוד לרכבים צרפתים שראיתי.

נ.ב אני בכל מקרה שאלתי על זה ואמרו לי שזה בסדר.

נ.נ.ב ביצעתי לפני שלושה חודשים ניקיון לרדיאטור (כי רציתי להחליף מים) ועכשיו הטמפ' "מתקשה" להגיע לאמצע הסקלה.

מיכו.

• תוכן חדש...