Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יפנומטית חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי החליט שהוא רוצה לקנות יפנומטית חדשה.

האופציות היחידות שקיימות בעולם מבחינתו הן:

טויוטה קורולה

סוזוקי SX4

מאזדה 3

יונדאי I30

מה שחשוב לו זה נוחות נסיעה (הוא עשה נסיעת מבחן רק בטויוטה עד עכשיו), אמינות ובטיחות פאסיבית.

בגאז' גדול עושה לו את זה, למרות שהוא לא באמת זקוק לאחד (ולראיה הוא מוכן לשקול את ה-I30).

מה אתם הייתם ממליצים לו?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

את הסוזוקי תוריד מהרשימה; היא לא ברמה של שלושת המיתמודדות האחרות.

אם המתקן הרובוטי המזוויע בקורולה לא הפריע לו והוא זקוק לתא מטען גדול (לשם מה, אגב?) זו קנייה הגיונית וטובה.

אם הרשימה מיצטמצמת ליונדאי ולמאזדה זה כבר עיניין של סדר עדיפויות - היונדאי זריזה יותר וחסכונית בהרבה, המאזדה מתקשרת ומהנה יותר לנהיגה.

בנוסף, אחזקתה של היונדאי זולה בהרבה, בעיקר בתעריפי הביטוח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הסוזוקי נחותה משאר הרכבים שציינת המאזדה כבר מיושנת ועומדת ליהיות מוחלפת, דווקא הסובארו סדאן היא אופציה מעניינת בגירסת ה-2 ליטר ה-I30 אחלה רכב וייש את האופציה של הקיה סיד שהיא עדיפה על ה-I30 ,בנוסף יש לך גם את המיצובישי שלא ישבתי בה אבל הבנתי שאיכות הפנים והחומרים לא משהו,כרגע הסובארו סדאן ניראת האופציה הכי מעניינת ואחרייה הקיה סיד.

פורסם

I30 ולא קיה הן לא יפניות.

השאלה היא מה הוא מחפש ברכב,אם הוא מחפש סחירות,אז אני מאמין שדווקא המזדה תהיה הבחירה הכי טובה

לטויוטה הגיר מזוויע והיא נחותה מבחינת אבזור בטיחוטי מהמתחרות.

SX4 זה ליאנה בתחפושת,לא רכב מוצלח במיוחד,מתלים קשיחים מאוד,בטיחות ירודה,שמירת ערך לא משהו.

לגבי הI30 והריה,מדובר ב-2 מכוניות שהן בדיוק אותו הדבר,חדשות לגמרי,ולא ידוע לגבי אמינות וכנראה ששמירת הערך לא תהיה מבריקה במיוחד,כמובן שיחסית ליפנומטית

פורסם
I30 ולא קיה הן לא יפניות.

SX4 זה ליאנה בתחפושת,לא רכב מוצלח במיוחד,מתלים קשיחים מאוד,בטיחות ירודה,שמירת ערך לא משהו.

לגבי הI30 והריה,מדובר ב-2 מכוניות שהן בדיוק אותו הדבר,חדשות לגמרי,ולא ידוע לגבי אמינות וכנראה ששמירת הערך לא תהיה מבריקה במיוחד,כמובן שיחסית ליפנומטית

ואם הן לא יפניות אז? הוא מחפש מכונית או כלה לחתונה?

SX4 היא לא ליאנה בתחפושת - מדובר במכונית שונה למדי שמיתבססת על שילדה שפותחה יחד עם פיאט (סדיצ'י).

באמת הגיע הזמן להפסיק את הנבואות על שמירת ערך.

אף אחד לא יודע ולא יכול לדעת מה יהיה ערך המכונית בעוד 3 או 4 שנים, ובכל מקרה כל מכונית תאבד הרבה מערכה.

מחפש השקעה טובה? תשקיע באג"ח או בצמוד דולר, לא במכוניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה לא צריך לשכנע את המשוכנע

הוא ביקש יפנומאטית

I30 לא יפנית ולא קיה.

SX4 אומנם עם שלדה חדשה אבל לא הרבה יותר טובה מהליאנה אם בכלל

ואני הנחתי שהוא מחפש יפנית משתי סיבות שהן אמינות ושמירת ערך כמו כל מר ישראלי.

אני מצטער אם התגובה שלי לא הובנה כראוי

פורסם

מצטער, אבל במאמר מוסגר מזוויע אותי לקרוא שמישהו מחפש "יפנומטית חדשה". זה בערך כמו לשאול בפורום אודיו איזו מערכת 5 דיסקים טובה יותר, של איווה או של פיוניר. בכל מקרה, מבין האופציות היחידות שקיימות בעולם מבחינתו הייתי ממליץ על ה-I30 או הקיה סיד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רגע, אם הוא ניסה את הקורולה, למה שלא ימשיך וינסה את האחרות. רוב הסיכויים שפתאום יידע את התשובה לבד, למרות שאף אחת מהמועמדות אינה חגיגה מוטורית.

פורסם

תודה על התגובות. הוא ינסה את השאר, אבל אין לו מושג מבחינת אמינות ונהיגה ארוכה.

לכל אלו שקשה להם עם הדגמים שהוא מוכן לשקול - בעיה שלכם. (ולא משנה בכלל כמה אני מנסה לשכנע אותו רק לעשות נסיעת מבחן על רכבים נוספים).

נראה מה הוא יגיד על היונדאי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...