Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אקווריום ולאחר יעוץ של החברה כאן חסכתי הרבה כסף וקיבלתי תוצאות די טובות ביזכות העצות.

עכשיו הבעיה היא כזאת שקניתי אותו לא קיבלתי קלקל שאמור לשבת בין האקווריום לבין השולחן.

המוכר טוען שיש דגמים שלא צריך ושלי אחד מהם (אין לו בעיה לתת לי רק שהוא טוען שלא צריך)

יש לי חבר שקצת מבין והוא טוען שחייב להיות קלקר בין האקווריום לשולחן.

הלכתי לחנות והסברי למוכר הוא אמר שאני טועה ונתן לי כמה חתיכות קלקר אמר לי לחתוך בגודל השולחן ואז להניח עליו את האקווריום.

השאלות:

האם באמת כל אקווריום חייב קלקר ואם לא הוא יתפוצץ ?

האם יכל להיות נזק אם לא צריך קלקר ושמתי בכל מיקרה ?

האם מומלץ בכל מיקרה להשים קלקר ?

האקווריום במידות 120 על 80 גובה על 60 עומק

אלף תודות לעונים רז...

פורסם

חובה

הצטרף למחאה להפחתת מספר התוים המינימלי בהודעה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באיזה אקווריום מדובר?

משהו של חברה בעלת שם או סתם זכוכיות מודבקות יחדיו?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הבעיה לא באקווריום, היא בשולחן.

המטרה של הקל-קר היא לפזר את העומס הנוצר מהמשקל על פני כל השולחן בצורה שווה.

אם השולחן שלך מעפן, או דמיקולו, ויש לו בטן / בליטה / שקע, או שיקבל כיפוף בעומס, העומס של האקווריום עליו לא יהיה אחיד ויתכן נזק לאקווריום.

בקיצור, שים קל-קר תוך שעה, ויפה שעה אחת קודם.

שם יפה יש לך, לא חראם ? אם נגלה שלא שמת קל-קר (ויש לנו את הדרכים שלנו) אתה תחסם מהפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שים קלקר.

אצל הורי היה אקווריום של 1 מ' שהתפוצץ באמצע הלילה בגלל בליטה בשולחן שנוצרה ממים שניפחו את השולחן,הבליטה הפעילה לחץ על תחתית האקווריום וניפצה אותו.

תחשוב על כמה עשרות ליטרים שמציפים את הסלון ב 1 בלילה.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
קניתי אקווריום ולאחר יעוץ של החברה כאן חסכתי הרבה כסף וקיבלתי תוצאות די טובות ביזכות העצות.

עכשיו הבעיה היא כזאת שקניתי אותו לא קיבלתי קלקל שאמור לשבת בין האקווריום לבין השולחן.

המוכר טוען שיש דגמים שלא צריך ושלי אחד מהם (אין לו בעיה לתת לי רק שהוא טוען שלא צריך)

יש לי חבר שקצת מבין והוא טוען שחייב להיות קלקר בין האקווריום לשולחן.

הלכתי לחנות והסברי למוכר הוא אמר שאני טועה ונתן לי כמה חתיכות קלקר אמר לי לחתוך בגודל השולחן ואז להניח עליו את האקווריום.

השאלות:

האם באמת כל אקווריום חייב קלקר ואם לא הוא יתפוצץ ?לא כל אקווריום חייב קלקר,יש אקווריומים קטנים שבאים ללא קלקר.

האם יכל להיות נזק אם לא צריך קלקר ושמתי בכל מיקרה ?נזק לא יהיה אם תשים קלקר-לא מזיק משמש לפיזור עומסים.

האם מומלץ בכל מיקרה להשים קלקר ?מומלץ באקווריום גדול וגבוה הלחץ על הקרקעית גדול ולכן חייב קלקר.

האקווריום במידות 120 על 80 גובה על 60 עומק

אלף תודות לעונים רז...

יכול להיות שתמלא מים בלי קלקר ותקופה לא יקרה כלום אבל כשהקרקעית תסדק/תשבר או משהו כזה לא תרצה ש570 ליטר בערך ישפכו לך בבית.

שים קלקר,נזק זה לא יעשה.

• תוכן חדש...