Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

עשיתי טסט היום.

בטסט גילו פנס חזית ימין חלש.

הוא נכשל בבדיקה:

ימין סטטוס

פנסי דרך 5 חלש

האם זה אומר להחליף נורה בלבד? או משהו יותר רציני מזה?

עידן

פורסם

איזה סוג של רכב ?, ניתן להעלות את העוצמה על ידי:

1. החלפת נורה.

2. ניקוי החלק השקוף - זכוכית או פלסטיק.

3. בדיקת מצב הריפלקטור.

פורסם

פנס חלש?

תפעיל אור חנייה וגש מול הרכב תראה עם שני הנורות דולקות,

לאחר מכן תפעיל אור דרך וגש מול הרכב ותראה עם שני הנורות דולקות, יכול להיות שפשוט נשרפה הנורה של האור דרך הימינית, אם היא רק שרופה אז שטויות תחליף אותה.

(הכול בתנאי שהפנסים לא מלוכלכים או דהו עם הזמן, רפלקטור מלוכלך אני לא כול כך מתחשב כי זה לא קורה כול כך, הפנס הוא אטום).

לא יצא לי לראות נורה חלשה, לרוב או פועל או לא פועל ואז מכוניות נוסעות שהן קורצות לך כול הדרך - בפנס אחד אור דרך ובפנס שני אור חנייה.

למרות שבכול מכון טסטים יש שם חנות אביזרים קטנה שמחליפים נורות על המקום, לא הציאו לך? כי זו שטות ללכת עכשיו להחליף נורה ולחזור לטסט שלהם, ככה

אתה סוגר את הטסט שעשית ומחליף שם על המקום.

הכול בתנאי שהנורה באמת שרופה.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם
לא יצא לי לראות נורה חלשה, לרוב או פועל או לא פועל ואז מכוניות נוסעות שהן קורצות לך כול הדרך - בפנס אחד אור דרך ובפנס שני אור חנייה.

באמת?!

מה קורה במצב של מינוס לא תקין לנורה ראשית, מגע רופף, בית נורה שהותך קלות ועוד...?

אתה תראה אור כתמתם שבוקע מהנורה שעוצמתו חלשה מאד.

פורסם
באמת?!

מה קורה במצב של מינוס לא תקין לנורה ראשית, מגע רופף, בית נורה שהותך קלות ועוד...?

אתה תראה אור כתמתם שבוקע מהנורה שעוצמתו חלשה מאד.

אחד ל...אתה רואה נורה חלשה, מגע רופף לרוב הנורה פשוט לא תפעל והרבה חושבים שהנורה נשרפה ויש מחליפים

אבל עצם זה שהוציאו את הקונקטור והחזירו (פשוט עם נורה חדשה) חשבו שפתרו את הבעיה בגלל הנורה.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

noti , תקרא את התגובות שלי ושל מת"ח לאורך האשכול ותפעל לפיהן - כמובן תעשה זאת רק אם אתה יודע מה שאתה עושה.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

טוב,

אז עשיתי כמו שהמלצתם. הפעלתי אורות חנייה - שני הצדדים נראים אותו הדבר.

הפעלתי אורות דרך רגילים - נראה אותו הדבר.

האם ההבדל הוא לא כזה שאמורים להבחין בו גם ללא בדיקה ממוחשבת?

שמתי לב כעת (לאחר שהפנסים מלוטשים) שהנורה הראשית בפנס ימין לא נמצאת תחת כיסוי כמו בפנס שמאל.

האם זה יכול להיות קשור לעוצמה שלו?

אגב, הכיסוי שעליו אני מדבר זה מעין משהו בצורת יהלום מראות שיש בקצה הנורה.

עידן.

פורסם

אם אין את הכיסוי הזה על הנורה האור לא מתפזר טוב וזו הבעיה שלך.

פנה למי שפתח לך את הפנס שיתקן, זה לא יכול לעלם סתם ככה ביום בהיר.

פורסם

לפי תאורך, כנראה שהפנס עצמו לא תקין.

מדוע את מתעקב ולא ניגש לחשמלאי רכב או מוסך בעל ציוד לבדיקת עוצמת אורות לבדיקה?

פורסם

היום רק גיליתי את הבעיה ולכן אני רק מלקט מידע עד שיגיע יום ראשון.

לגבי החלק החסר - כשקניתי את הרכב הפנסים היו דהויים כך שלא היה אפשר לראות את החוסר.

האם חלק כזה אפשר לקנות בנפרד?

פורסם

לפי תאורך המשלים כנראה שהליטוש שבוצע לפנסים אינו מושלם ודרוש עוד עבודה עליהם.

אפשרות אחרת היא שאחת הנורות פגומה ותאורתה שחורה מדי או שאינה יושבת בתושבת היטב.

• תוכן חדש...