Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה להתייעצות -

הרכב, אופל אסטרה, הגיע למוסך מורשה לשאיבת דלק מן המיכל, אחרי מילוי דלק במקום סולר. המוסך גבה סך הכל 1126 ש"ח שרובם 745 ש"ח על 3 שעות עבודה.

אחרי שהוצאתי את האוטו מן המוסך, הוא לא סחב בכביש. גודל הבעייה הסתבר רק אחרי כמה קילומטרים בכביש המהיר, כשהאוטו נתקע על 10-20 קמ"ש בעלייה בשיפוע קטן ו40 קמ"ש בירידה בשיפוע קטן (מתל אביב לנס ציונה) . מנוע לא מתפקד.

הבהרות: לא התנעתי את האוטו אחרי שמילאתי דלק, ונהג הגרר שלקח את האוטו למוסך היה מודע לכך שאסור להתניע ודחף את האוטו.

דיברתי עם המוסך ובתור עמדה מוצהרת לא נלקחה כל אחריות על עצם זה שהאוטו חזר אלי בלי שהעניין שעליו שילמתי סכום נכבד נפתר. האדם שדיברתי איתו, אמר שיתכן שנכנס דלק למנוע ושהם צריכים לבדוק מה הבעייה. אני מצידי הבהרתי שלא ברור לי איך מסרו לי רכב כשהבעייה לא נפתרה( וכנראה גם לא נבדקה לעומק) ושעליהם לקחת אחריות.

אני מראש באנטי כיוון שבפעם האחרונה שהאוטו היה במוסך הזה (כן... צריך להחליף מוסך) הוא חזר עם בעייה שלא היתה לו מקודם , לפני שהיה במוסך, והתשובה שקיבלתי היתה - תבואי וניתן לך הצעת מחיר.

כרגע האוטו במוסך, וחשוב לי להבין מי עושה עוול למי - אני למוסך או המוסך לי .

השאלות שלי הן כך:

1. האם זה סביר, יחסית למוסכים אחרים, למסור רכב לא תקין (האדם מהמוסך ציין שהם עשו מה ששילמתי עליו - שאיבת הדלק)

2. האם המחיר שנגבה סביר?

3. האם 3 שעות עבודה לריקון מיכל דלק והחלפת מסנן סולר הן זמן עבודה ריאלי ולא מנופח?

3. באם בכוונתי לתבוע את המוסך בתביעות קטנות , האם זה הוגן כלפי המוסך? מה כדאי להכין ?

פורסם

המוסך היה אמור לשאוב את הבנזין מהמכונית.

כשלקחת את המכונית, מהמוסך מה היה מצב שעון הדלק והאם המוסך תידלק המכונית בסולר לקראת מסירתה אליך?.

רצוי שתכתבי במדויק את פרוט חשבונית המס ואולי לפי זה ניתן יהיה, רודם כל, לדעת מה בוצע (או מה נכתב שבוצע).

האם כוונתך שזה מוסך מורשה היבואן של אופל או מוסך כללי מורשה משרד התחבורה?.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...