Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל לירן, יש הרבה שמועות על איך המשטרה ידעה, חלקן תלושות מהמציאות ובאמת לא ממש כדאי לפרסם אותם כדי שאנשים לא יטעו.

לגבי המרוץ, למשטרה היה מידע מודיעיני מוקדם על האירוע, שוטרים סמויים שנכחו במקום משעות הבוקר המוקדמות צילמו את כל המכוניות במצלמות וידאו. המכוניות נמצאות כרגע במגרש של משטרת קרית גת ומחר יגעו בוחנים של משרד התחבורה לבדוק את המכוניות.

המשטרה יצא פה שקרנית גדולה. כל המכוניות הגיעו על טריילרים, במסלול שהיה סגור הרמטית לא היתה פיסת אספלט כך שלא היתה שום כוונה לנסוע על כבישים. המשטרה תיפסה על עץ גבוהה מידי ועכשיו היא מחפשת איך לרדת ממנו. למחר אנחנו מנסים לארגן את העיתונאות כדי לעשות הרבה רעש מהסיפור ואולי באמת יצא מזה משהו לטובה.

מחר אני יעדכן אותכם בנעשה.

לילה טוב

ניר.

בהצלחה!

ד"א, יצא לי לקרוא תגובות בוואלה (אם אני לא טועה) על הפשיטה הזאת, להפתעתי גיליתי שחלק לא קטן מהן תומך בשוטרים, ואף שולל קביעת חוק למירוצים חוקיים... :?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יש כתבה נחמדה של גיל מלמד במעריב של היום

ממליץ לקרוא ולמי שיש סורק אז הוא מוזמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

גם בידיעות יש כתבה לא רעה, שמציגה את כל העניין בסימן שאלה. רוב הכתבה מדבר הצד של מארגני המירוץ - מוסבר כי הרכבים לא נסעו על הכביש, המקום היה סגור בפני אנשים ע"י מאבטחים, היו פרמדיקים ואף מוסבר גם שכשהמשטרה הגיע לאירוע היא לא בדיוק ידעה באיזו סיבה לתרץ את הפסקת המירוץ....

לדעתי זה אחד הדברים הכי מטומטמים ששמעתי עליו. הרי הרכבים הגיעו על טריילרים לשטח, אז במה בדיוק המשטרה יכולה להאשים את הנהגים ???

פורסם

כמי שנכח באירוע קבלו קצת מידע מהימן:

היה מסוק משטרתי שחג מעל האיזור (חבל שלא תמונות מהאויר, כי כך היה ניתן לראות כל השטח היה מתוחם, מאובטח ושמור).

5 רכבים הספיקו לצאת לדרך. אחרי שהרכב החמישי עבר, נכנסה לשטח המסלול טויוטה של משמר הגבול ועמדה בדיוק אחרי סיבוב אבל ההזנקה בכל מקרה הופסקה.

לא הייתה שום ניידת על המסלול אבל מה שכן הגיע לשם אקורד חדשה עם מצלמה בפגוש הקידמי.

כל הרכבים הועמסו על הנגררים של הנהגים (למה לא הביאו גרר כמו בפ"ת?!) והשיירה נעה לעבר קרית גת.

השוטרים לא ידעו איך לאכול את זה וחיפשו את "בלון גז של נייטרו".

שמעתי גם כמה שוטרים שמשווים בין הרכבים ל"ניד פור ספיד".

לגבי נסיעה בכביש: סט צמיגים לעפר עולה הון תועפות. על הכביש הוא יחזיק עשרות ק"מ בודדים. אז למה לדבר שטויות במשטרה?!

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
חברה מחר המכוניות יוחזרו לבעליהן.. והכל ישוב למקמו בשלום ...

אני מקווה שהחוק יאושר בקרוב.

ובקשר להלשנה לירן... אל תכניס את האף שלך בידעות לגבי קבוצה של אנשים שהרבה מעל הליגה שלך... ותפסיק לדבר שטויות... כי אין לך יד ורגל במרוצי הראלי בארץ.

אין מצב שבעולם שמיהו היה מלשין על המרוץ. מהמשתתפים.

היה פירסום על המרוץ באינטרנט וככה נודע למשטרה.. שדרך אגב אם הייתה יודע לא שלחה בוחני רכב מהיחדה המרכזית כמו המקרה של פתח תקווה... ולא הרימה הילקופטר... הכל עניין של שרירים ורושם מצד המפכל...

יום טוב

קובי , אני כמוך בעד הראלי ונגד מה שהמשטרה עשתה.

שממעתי ממקור כלשהו ופרסמתי את זה , זה לא המצאה , אלא עם המקור טועה.

זה שאני לא בליגה שלהם ואני באמת לא , לא אומר שאני לא צריך להגיד דבר זה

או אחר.

מצד שני אתה גם לא בליגה של הפוליטיקאים אבל אתה עדיין כמו כל אחד מעביר ביקורת

לעיתים.

בקשר לבוחנים אני לא יודע , אבל מסוק העלו לאוויר במירוץ הראלי .

בשורה התחתונה Z8 וקובי , אני , אתם כולנו באותה סירה ואני מוכן לעזור לארגן

כל מחאה או כל הפגנה כלשהי למען מיסוד הספורט המוטורי.

פורסם

לפני כמה רגעים חזרתי מקרית גת. כל הרכבים הוחזרו לבעליהם. הנהגים חתמו על מסמך המחייב אותם לא להשתמש בכלי הרכב בשום דרך שהיא עד לארגון מרוץ חוקי. את הבאגי של ארז אברמוב רצו להחרים אך הוא טען ובצדק שגם רכבי האקסטרים שהיו בתחרות אתמול הם מבניה עצמית ואין עליהם ביטוח ולא פייר שהמשטרה עושה איפה ואיפה. מפקד התחנה דיבר עם היועצת המשפטית ויחד החליטו לשחררו.

אגב, המכוניות שם גרמו למהומה בקרית גת שלא רגילה לנוכחות של מפלצות כאלה. לאורך כל סוף השבוע לא היה תושב אחד שלא בא לראות את המכוניות.

היום בערב יש ישיבת נהגים. נראה מה מתוכנן ונדווח.

second is the first looser

פורסם

עכשיו אני לא מבין את המדינה המפגרת שלנו...

עיר מתה כמו קרית גת להקצות לידה מרוץ ראלי פשוט מחיה את העיר...

מסעדות עסקים וכו...

איפה השכל?!?!

אני פשוט נדהם והמום מהקטע עד איזה רמה של גול עצמי המדינה הזאת עושה פעם אחרי פעם..

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תאמינו לי, גם השוטרים חיים בסרט.. (מהיר ועצבני...)

הם פישלו, הם יודעים שהם טעו ועוד שלחו מסוק... עכשיו הם משקרים על זה ואומרים שהם התכוונו לסוע על הכביש....

בושה. שוטרים לא מפותחים. מוגבלים שיכלית. (לא מכליל)

פורסם

ת'אמת, זה הרבה יותר עצוב ממצחיק, כל הסיפור הזה.

זה מראה לנו בדיוק באיזו מדינה מפגרת אנחנו חיים, ועם מי אנחנו

מתעסקים.

במדינה נורמלית, היו מעלים מזמן על טיל את כל מי שהיה שותף

ל "מבצע אכיפה" שכזה, והיו גורמים להם לחשוב טוב טוב לפני שהם עושים

שוב מבצע כזה.

אבל אנחנו במדינה שבה מי שצועק משקר ומסלף את העובדות(המשטרה

במקרה הזה) הוא זה שקוצר את התהילה, ולא מי שבאמת צודק.

• תוכן חדש...