Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הדיון הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1701

וחשבתי ללכת על 75W90

אבל אז ראיתי את זה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=18975

אני חייב להגיד שעכשיו אני יותר מבולבל!

מה לעשות, להכנס למוסך מרכזי להגיד להם תחליפו שמן גיר,לשבת באולם המתנה, לשלם וללכת בלי לשאול מה הכניסו?

פורסם

בחיים לא.

תעשה סיבוב בחנויות חלפים באזורך, אגב, מאיפה אתה ?

תשאל איזה חברות יש וכמה עולה ?

אני קניתי מה שהיה זמין בחנות החלפים שלי; חברת XCEL בסביבות ה-80 ש"ח לגלון (4 ליטר).

היה מיועד לדיפרנציאל של סובארו ישנה שמכרתי. אני בטוח שהוא עושה את העבודה ברוב סוגי הרכבים.

אתה רוצה סתם להחליף או להוסיף כי חסר לך ?

פורסם
בחיים לא.

תעשה סיבוב בחנויות חלפים באזורך, אגב, מאיפה אתה ?

תשאל איזה חברות יש וכמה עולה ?

אני קניתי מה שהיה זמין בחנות החלפים שלי; חברת XCEL בסביבות ה-80 ש"ח לגלון (4 ליטר).

היה מיועד לדיפרנציאל של סובארו ישנה שמכרתי. אני בטוח שהוא עושה את העבודה ברוב סוגי הרכבים.

אתה רוצה סתם להחליף או להוסיף כי חסר לך ?

מאזור המרכז, אולי כדי להיכנס לצנטרל

לגבי אם חסר אני לא יודע כי אין מדיד, אבל אין נזילות אז אין סיבה שיחסר בפעם האחרונה שהחלפתי זה היה משהו פשוט שקניתי בתחנת דלק.

אבל כשאני רואה כמה בעיות יש לאנשים, נראה לי שמגיע משהו יותר טוב לרכב שמפנק אותי כל כך הרבה זמן ובלי יותר מידי בעיות..

פורסם

לאחר חיפוש בפורום נראה לי שהבנתי שרדליין זה השמן בשבילי

בפעם הקודמת שהחלפתי שמן גיר קניתי בהמלצה חמה 75W90 של רויאל פרפל. לא ערכתי לו בדיקות מעבדה אך לאחרונה הגיר התחיל לחרוק מעט בשילוב לשני כאשר הרכב קר לחלוטין. כיוונון של הקלאץ' והחלפה לשמן של חברת Redline בהמלצת מוסך רון (שהוא אפילו יקר יותר מרויאל פרפל) פתרו את הבעיה (כיוון הקלאץ' לבדו לא עזר).

משהו יודע אם ניתן להשיגו בצנטרל?

האם יש חנות שמוכרת אותו במחיר מעט יותר טוב מהמחיר

עריכה

שמעתי שיש בחולון את חברת זוקו שמתמחה בשמנים מיוחדים, נראהלכם שיהיה להם את השמן?

פורסם

דברתי היום עם זוקו בחולון, אין להם REDLINE ובכלל הם מוכרים רק בנפחים גדולים (לפחות 18 ל').

נסיתי לדבר עם צנטרל אבל משום מה הוא לא ענה (אולי סגור בסביבות 15:30?).

מישהו יודע אם יש לו, או לחלופין איפה כן אפשר להשיג את השמן הנ"ל?

• תוכן חדש...