Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון התחלתי להריח ריח דלק חזק אצל חבר שלי בפנים הרכב,הוא טען שזה עובר ובלה בלה בלה

ואני אמרתי שברכב אסור שיהיה ריח של דלק ובמיוחד ברכב שמעשנים בו

בקיצור הרמתי א המושב האחורי כי שם נמצאת משאבת הדלק ולהפתעתי גיליתי שלולית קטנטנה של דלק

הדלק יוצא מהפלטה שסוגרת את המשאבה בתוך המושב

עכשיו לשאלתי:

ממה זה יכול לנבוע?

משאבה סדוקה-האם משאבות הדלק בפונטו 94 הם מפלסטיק?

גומית אטימה שהלכה לעולמה?

אין לי עוד מושג

אשמח לשמוע דעות של מביני עניין בנושא,או אנשים שחוו את אותה הבעיה

פורסם

כנראה שראש מש' הדלק סדוק וזה נפוץ בגלל החלפת מסנן דלק בצורה לא זהירה שבה מושכים את צנור הדלק וסודקים את פית הצנור מהפלסטיק שבראש המשאבה. כוונתי לפונטו דור 1 (עד מחצית שנת 2000). יתן לקנות ולהחליף רק את ראש המשאבה ולא את כולה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

חנויות חלפים מתמחות בפיאט:

1. "מ.י.ר חלפים" שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275 ואתרם www.m-i-r.co.il

2. "נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052

פיאט פונטו החלו לייצר בשנת 1993 וארצה הן התחילו להגיע באופן סדיר בשנת 1995 אבל יתכן שיש כמה מכוניות בודדות משנת 1994.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ערב רב

חליפי 200-300 שח

במוסכי פיאט

כדאי לתת להם לעשות את העבודה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...