Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע מגבר של JL AUDIO 300/4

לכל ערוץ 75 RMS ואם אני יעשה אותו מגבר של 2 ערוצים בברידג כל ערוץ יוציא 150 RMS אם הבנתי נכון לפי הנתונים שלו

וקומפוננט מקדימה של פוקל V1 ואחורה של פיוניר 6X9

חשבתי להשתדרג למשהו בהרבה יותר רציני מקדימה ואפילו אולי להעיף את האחורה

אני מעוניין שישמעו ממש חזק ואיכותי... אני אוהב סאונד חד ונקי(גם עכשיו שומעים חזק אבל אני רוצה הרבה יותר וגם שאני יגביר ממש חזק זה לא יתחיל לי להתעוות)

שמעתי את ה HERTZ HI-ENERGY אהבתי את הסאונד אבל אני רוצה הרבה יותר מזה

אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע..

מצד שני רציתי לשדרג את הסאב שלי CERWIN VEGA HED 12

300 RMS

שמחובר למגבר של VISONIK

רציתי להחליף אותו ב HAVOC 15 עם מגבר של SUNDOWN 1500D

ד"א האוטו שלי ללא אטימה

מה כדאי לעשות ?! להחליף את הסאב לסאב עוצמתי ולהשאר עם הפוקאל ואולי באמת ישמעו נהדר

או שכדאי להשקיע בקומפוננטים ואחרי תקופה לקנות את הסאב מה אתם אומרים

מדובר באוטו טויוטה קורולה 98 האקוסטיקה של הרכב הזה בעייתית מאוד =\

תודה רבה לכל העוזרים:-o

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אם הייתי רוצה spl,הייתי שם שתי מידבאסים בדלתות וקיק פאנל בכיל צד,סאב של fi btl18,וכמובן מגברים בהתאם,אבל זה ממש יקר

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מקס BTL 18 לא נכנס בכל רכב ,

פותח השרשור -

השאלה ממה אתה לא מרוצה מהמערכת שלך ?!

באס ?

גבוהים ? (קומפוננט)

כשתענה על השאלה תקבל את התשובה לכך

אני ממליץ לבא למפגש מרכז (מחר- רמת גן )

ולקבל יותר פרופורציות

אם זב לשמוע את סט הקומפוונט שבכוונתך לרכוש

וגם "לקבל" בראש :] מקצת סאבים איכותיים

ובכלל יהייה כייף !

אבל שוב כמו שאתה אומר

אתה רוצה להחליף סאב\מגבר\קומפוננט

השאלה מה בעדיפות ראשונה וממה אתה הכי פחות מבסוט מהמערכת הכוללת במצב הנוכחי .

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמלעיך. קרא את כללי הפורום***

אני לא יכול להגיע למפגש לצערי הרב.. ! רציתי מאוד להגיע היום אבל אין ברשותי את הרכב...ובאמת רציתי לשמוע כמה סאבים וקומפוננטים

בקשר למערכת.. אני לא יודע מה להגיד =\ כי לפעמים הקומפוננטים הם לא משו ולפעמים הם ממש מצויינים ואז פתאום הסאב לא משו...ואחרי כמה זמן הסאב מנגן ממש חזק איכותי ויפה...

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לעניות דעתי, אם אתה לא רוצה לקבל עיוות בווליום גבוה השלב הראשון הוא איטום המרכב מרעשים:

דלתות, תא מטען, ולאחר מכן אם עוד יש צורך אז רצפת הרכב. הצליל ישמע משמעותית נקי יותר, גם בעוצמה גבוהה.

מתחדשת*

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך! קרא את כללי הפורום***

אני מתכוון כשאני מגביר ממש חזק אז הרמקול מגיע למקסימום שלו ולא יכול לנגן יותר מזה אז הוא מתחיל כמו לקרקר כזה..לזייף לזה אני מתכוון

בגלל זה חשבתי אויל לקנות רמקול הרבה יותר חזק ואיכותי

• תוכן חדש...