Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הארוע הרביעי במסגרת אליפות ישראל לעונת 2008 יתקיים ביום שישי הקרוב - 04/07, ובזמן שבארה"ב יחגגו את יום העצמאות אנחנו נחגוג את אמצע העונה.

 

הארוע יתקיים ב'מרכז הקארטינג לטרון' ובמסגרתו יערכו המירוץ ה-3 בליגת ה-2 פעימות 'פורמולה ימאהה' וה-4 בליגת הדו מנועי 'טווין קאפ'.

 

המירוצים ייערכו במסגרת לוח הזמנים המצורף - שימו לב, תדריך הנהגים יתקיים בשעה 14:30 ולא 13:30, מה שאומר שיום המירוצים כולו נדחה בשעה וזאת בכדי לצמצם למינימום את הנהיגה בשמש החזקה של הצהריים. אימונים ובדיקות טכניות יתקיימו כמתוכנן.

הערות:

 

* ההרשמה למירוץ נסגרת 5 דקות לפני תחילת תדריך הנהגים.

 

* נהג שיאחר לתדריך הנהגים ללא אישור ממני או כלל לא יופיע, גם אם הוא נרשם למירוץ, לא יוכל להשתתף וכספו לא יוחזר.

 

* בזמן הבדיקות הטכניות על פי לוח הזמנים, חל איסור על 'פורמולה ימאהה' לעלות למסלול.

 

* הבדיקות הטכניות ימשיכו במידה ויש צורך גם במהלך תדריך הנהגים. אין צורך שנהג יהיה ליד הקארט במהלך הבדיקות.

 

* נהגי 'פורמולה ימאהה' חייבים בציוד נהיגה מלא כמוגדר בתקנון. נהגי 'טווין קאפ' חייבים סרבל מלא וכפפות מכל סוג שהוא.

 

* עלות השתתפות 'פורמולה ימאהה' - 400 ש"ח. עלות השתתפות 'טווין קאפ' - 350 ש"ח (כולל מקצה אימון חינם).

 

* ביטוח אישי חובה לשתי הקטגוריות. על הנהגים להביא צילום פוליסת הביטוח שלהם עם הסעיף הנוגע לקארטינג. נהג שעדיין לא ביטח עצמו, יכול לקבל פרטים בקישור הבא: http://www.mykart.net/phpbb/viewtopic.php?t=1854

 

לוז:

12:00 – אימונים חופשיים 'פורמולה ימאהה' + 'טווין קאפ' (ניתן יהיה להתחיל באימון קודם, בהתאם לפעילות במסלול)

 

13:00 – בדיקות טכניות 'פורמולה ימאהה'

 

14:30 – תדריך נהגים 'פורמולה ימאהה' + 'טווין קאפ'

 

15:00 – הגרלות 'פורמולה ימאהה' + טווין קאפ'

 

15:15 – חצי גמר א' 'טווין קאפ' I

 

15:30 – חצי גמר א' 'טווין קאפ' II

 

15:45 – חצי גמר א' 'פורמולה ימאהה'

 

16:00 – חצי גמר ב' 'טווין קאפ' I

 

16:15 – חצי גמר ב' 'טווין קאפ' II

 

16:30 – חצי גמר ב' 'פורמולה ימאהה'

 

16:45 – גמר ב' 'טווין קאפ'

 

17:00 – גמר א' 'טווין קאפ'

 

17:15 – גמר 'פורמולה ימאהה'

 

17:30 – בדיקות טכניות למנצחי 'פורמולה ימאהה'

 

17:45 – פודיום 'פורמולה ימאהה' + 'טווין קאפ'

 

בהצלחה למתחרים,

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

שלום לך ירון מה שלומך? לפחות אחד שעוסק בעשיה ולא בקישקושים תמישך כך ירון בהצלחה לך.

 

 

בברכה זלמן

פורסם
שלום לך ירון מה שלומך? לפחות אחד שעוסק בעשיה ולא בקישקושים תמישך כך ירון בהצלחה לך.

 

 

בברכה זלמן

 

זלמן תודה על התמיכה.

 

יש רק בעייה אחת - לא סיימת את ההודעה במשפט סעו בזהירות :wink:

 

ואם כבר אז תזכורת לכך שהמירוץ הוא מחר.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

עוד מירוץ מוצלח עבר היום על כוחותינו, למרות מיעוט קל של מתחרים כולל מוביל טבלת אליפות ישראל 'פורמולה ימאהה' עומר מנור שנפצע השבוע בתאונה (כאן המקום לאחל החלמה מהירה).

 

18 הנהגים התחלקו בדיוק בין הקטגוריות ומיד בתום התדריך זינקו משתתפי אליפות ישראל 'טווין קאפ' לחצי הגמר הראשון. ראשון זינק יניב טרב שלראשונה מתחרה בליגה זאת. יניב הצליח לשמור על מקומו עד לסיום מה שאומר שבמקצה חצי הגמר השני יזנק אחרון. אור הירבי שזינק מאחור מסיים שני, אך בגלל עונש הורדה במיקום מורד למקום השלישי כשגל גרינברג תוםס את מקומו. מאחור, מקבלים עוד 4 נהגים עונשי הורדת מיקום.

 

במקצה השני נרשמו פחות ארועים ורק נהג אחד זכה להורדה במיקום. את המקצה נמצח מוביל טבלת האליפות ליאור ויסלברגר כשאחריו אור רום, אור הירבי ויניב טרב שלהזכירכם זינק אחרון.

 

במקצה הגמר מזנק שוב יניב טרב מהמקום הראשון תודות לתוצאות הטובות שלו מהמקצים המוקדמים. יניב מצליח לשמור על מקומו עד לסיום וקובע נצחון כבר במירוץ הראשון וקובע עובדה מעניית - ארבעה מירוצים עם ארבעה מנצחים שונים. שני מסיים אור הירבי שקופץ מהמקום השלישי למקום הראשון בטבלת האליפות. אור רום שמסיים שלישי, עולה למקום השני בטבלת האליפות. לשניהם אגב, 96 נקודות. ליאור ויסלברגר, בעקבות תקלה טכנית, מאבד את המקום הראשון הכללי בעקבות תקלה טכנית שאילצה אותו לסיים אחרון.

 

טבלת אליפות ישראל 'טווין קאפ'

1 אור הירבי 96

2 אור רום 96

3 ליאור ויסלברגר 94

4 דביר בלנגה 67

5 דרור לסט 64

6 עזרא עשיר 60

7 גל גרינברג 48

8 תומר ונטורה 43

9 דור צימברג 41

10 יואב גולדבוים 36

11 יניב טרב 36

12 אור מיכאלי 34

13 גלעד לסט 26

14 יעקב מרינגר 15

15 אסף לוי 14

16 עודד בארי 12

17 דורון רחמים 11

 

'פורמולה ימאהה'

חסרונו של עומר מנור בלט היום, כמו גם אנדריי שור, רוי ניסני ובן קלה. שינוי מרענן היה בעובדה כי הנהגים החדשים לא הוגדרו כ-Rookie והוגרלו עם כל השאר בצורה שווה. את המקצה הראשון מנצח סלבה אניסימוב כשיואב גולדבוים וציון סופר מאחוריו. ראוי לציין את ההתקדמות שעושה צעיר הנהגים ירין שטרן שמסים רביעי.

 

מקצה חצי הגמר השני מתחיל בתאונת זינוק שמסבסבת את ולרי ווסקובויניקוב וסלבה אניסימוב. השניים חוזרים למירוץ לאחר שאיבדו מעל לחצי הקפה. המירוץ מתקדם כשבראש ניצב יואב גולדבוים ואחריו ערן איגלר שבמשך 15 הקפות מצליח בקושי לשמור על מקומו כשאלי סאיג נושף בעורפו. סדר זה נשמר גם בסיום כשמאחור מצליח סלבה אניסימוב, בהקפה האחרונה, לעקוף את ולרי ווסקובויניקוב. שיפור המקום מעניק לסלבה את המקום השני בזינוק כשלפניו יואב ומאחריו ציון סופר.

 

מקצה הגמר מוזנק ללא כל תקלה וכבר לאחר ההקפות הראשונות מצליחים יואב וסלבה לפתוח פער למרות שהם צמודים אחד לשני. ציון סופר מצליח לשמור גם הוא על מקומו. מאחור נרשם קרב צמוד בין ערן איגלר ששוב נאלץ לעבוד קשה בכדי שלא יעקפו אותו. התוקף הפעם הוא ירין שטרן. הקרב הצמוד בין סלבה ליואב ממשיך עד לסיום ללא שינוי מקומות ושלישי מסיים ציון. דודי סטרוסלסקי מסיים רביעי וערן איגלר חמישי. ירין שטרן בשל תקלה טכנית פורש פנייה אחת לפני תום המירוץ. ללא ניקוד במירוץ, יורד עומר מנור למקום השלישי כשאת ההובלה תופס סלבה ואחריו ציון.

 

טבלת אליפות ישראל 'פורמולה ימאהה'

1 סלבה אניסימוב 58

2 ציון סופר 47

3 עומר מנור 45

4 דודי סטרוסלסקי 42

5 יואב גולדבוים 41

6 ולרי ווסקובויניקוב 28

7 אדר לוי 24

8 ירין שטרן 22

9 ערן איגלר 20

10 בן קלה 16

11 אלי סאיג 16

12 רוי ניסני 15

13 אנדריי שור 9

 

המירוץ הבא יתקיים ביום שישי ה-1 לאוגוסט

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

×
×
  • תוכן חדש...