Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה שלומכם?

אוקיי אז ככה, הרכב שלי עמד להימכר. היגע אדם שהתרשם מהרכב וקבענו למחרת לסגור אחרי בדיקה של הרכב.

סיכמנו שאת המערכת אני משאיר אצלי ונותן לו רדיו דיסק פשוט במקומה.

מאושר וטוב לב פירקתי את המערכת שכללה את הHU כמובן, 2 מגברים ( הראשון W300 דו ערצי לרמקולים האחוריים והשני 4 ערוצי 600W שחובר לסאב ולאנטנה החשמלית) וסאב.

לאחר הבדיקה, העיסקה נפלה כיוון שהבחור התחיל לסגת מהמחיר שסגרנו עליו.

המצב כעת הוא שנשארתי עם הרכב בלי מערכת שמע - באסה אמיתית לחובב סאונד שכמותי.

מפני שכבר פירקתי את המערכת הקודמת,אני מתכוון לחבר את הרדיו הפשוט שהתכוונתי לתת לקונה,

לרמקולים האחוריים והקידמיים בלבד.

למרות שכשהייתי צעיר יותר, הידע של בתחום האודיו לרכב היה רחב יותר, כיום אני לא זוכר כלום ולכן אני מבקש את עזרתכם...

איך אני אמור לחבר את המערכת? החיבור לרמקולים הקידמיים אמור ליהיות פשוט יותר כיווון שממילא הם לא היו מחובים למגבר בהתקנה הקודמת. השאלה איזה חוטים לחבר ( מפחיד איך אני לא זוכר כלום בחיבורים האלה. פעם הייתי תותח בזה)? מה הצבע שלהם?

הבעיה היותר מורכבת היא ברמקולים האחוריים: אחרי שפירקתי את המגברים, שהיו גם מחוברים אחד לשני איכשהו, נישארתי עם המון חוטים באוויר ( שמתי עליהם מבודדים כדי למנוע קצרים)...

בקיצור אני צריך הדרכה דיי בסיסית. בעיקר לרמקולים האחוריים ולחיבור של האנטנה החשמלית.

אני בנתיים אחפש את המחבר של הרדיו דיסק:)

ביי ותודה

פורסם

MAZDA 6 תודה על התגובה אבל הלינק שנתת לי מדבר על שידרוד מערכת ישנה הכוללת סלילות וכאלה.

אני זקוק להדרכה בחיבור מערכת ישנה אחרי שכל הסלילות האלה כב בוצעו ונישארתי עם ימבה חוטןם באוויר.

איך אני אחבר עכשיו את הרמקולים האחורייםי?

פורסם

את כל החוטים שנישארו באוייר תוציא ותשאיר לך אותם הם גם עולים כסף...

ותיראה איך שאתה מוציא את הקבל RCA (הקבל עם היציאות ) הוא הולך לכיון המערכת תעקוב אחריו עם 2 חוטים של רמקולים שמחוברים לאחוריים ותחבר למערכת...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209427&highlight=%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A+%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA+%D7%99%D7%97%D7%99%D7%93%D7%AA+%D7%A8%D7%90%D7%A9

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

האם יש קונקטור מקורי או שהקונקטור חתוך? איזה רכב מדובר בכלל ?איך אנחנו אמורים לדעת את צבעי החיווט במידה והם שייכים לרכב? ניראה לי שיהיה יותר פשוט אם תיגש למתקין ותשלם כמה שקלים מאשר יגרם נזק כי לפי השאלות שלך הידע שאם היה לך פעם גם הוא היה מאוד מוגבל.

פורסם

למה אתה נותן לינק לאתר הזה אם יש מדריך מושקע בפורום?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

alpine - תודה על האמון אחי :wink:***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? רענן בבקשה את כללי הפורום***

בכל מקרה, המחבר המקורי חתוך כלומר כרגע יש רק צמת חוטים.

הרכב הוא יונדאי לנטרה.

פורסם

תשמע מה תעשה תמצא ת'כבלים של הרמקולים(תיהיה בטוח שהם של הרמקולים) תיקח סוללת אצבע ותחבר אחד לפלוס ואחד למינוס הרמקול שמשמיע רעשים תבדוק באיזה צד הוא האחורי ימני זה סגול וסגול שחור אם אני לא טועה האחורי שמאלי זה ירוק וירוק שחור קדמי ימני אפור ואפור שחור קדמי שמאלי לבן ולבן שחור .

תוציא את כל הכבלים שנמצאים שם סתם אם הכל כבר סלול כמו שאמרת זאת לא אמורה להיות בעיה צהוב זה הפלוס אדום זה הפלוס של הסוויטצ' שחור זה מינוס שמתחבר למרכב הרכב וזהו אתה לא צריך יותר מזה לבינתיים.

בהצלחה.

פורסם

הוא כתב שהצמה המקורית חתוכה ואין קונקטור ואתה נותן לו צבעים שלא קשורים בכלל. הצבעים שאתה מדבר עליהם זה כשיש תקע מקורי ואליה מחובר מחבר מתאים חבל שתמשיכו להטעות אותו עדיין אני חושב שיש דברים שאם אתה לא יודע עדיף לתת לבעל מקצוע כי בכל זאת לא מדובר בסכומי עתק.

• תוכן חדש...