Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.gamespot.com/features/6191251/index.html?om_act=convert&om_clk=gumballs&tag=gumballs;img;0

תמונות זהות מPS3 ומXBOX360.

תעבירו את העכבר על המילה PLAYSTATION3 והתמונה הזהה מהקונסולה תעלה במקום הXBOX360.

הXBOX360 מציג טקסטורות חדות יותר בכל התמונות , גם הצל אמיתי יותר , בכלל כל התאורה אמיתית יותר.

בחלקם אפילו מציגה יותר פרטים.. לדוגמא NFS PRO STREET :

XBOX360

nfs2.jpg

PS3:

nfs2_2.jpg

ENJOY

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי אישית אין כרגע XBOX360 או PS3 (כי אין לי טלויזיה שתומכת ב-FHD) אבל לומר לך את האמת אני יותר התרשמתי דווקא מהתמונות של ה-PS3, כי ב-360 יש יותר מדי תמונות עם קוים חתוכים, כמו למשל בתמונה שאתה צירפת, ליד הצל של הבחורה שעל הכביש יש איזשהו קו שפשוט חתוך לכל אורכו, ובתמונה ב-PS3 הוא מופיע יותר טוב.

"OVER" חדות זה גם לא טוב מדי.

ובתור אחד שראיתי בלייב את ה-PS3 מול ה-XBOX אני יותר אהבתי את האיכויות של הפלייסטיישן.

ובשורה התחתונה, שתי הקונסולות מציגות איכות מעולה, אבל החבילה של הפלייסטיישן נותנת יותר (לא צריך לשלם על משחקי רשת, המכשיר מגיע FHD בלי צורך לקנות רכיבים נוספים ויקרים וכו').

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואני אוסיף מה שעידן כתב , כמו דיסק קשיח שעולה המון בXBOX , מתאם רשת אלחוטי שעולה עוד 70 דולר וכו.

שלא לדבר על הסיכוי האפסי לבעיות חומרה לעומת הXBOX והעובדה שיש בארץ יבוא רשמי.

ודברים קטנוניים כמו נעילת אזורים בXBOX אל מול REGION FREE בPS3.

(לפריצה אני לא מתייחס בהתחשב בזה שהיא מורידה אחריות ומבטלת את האופציה בלשחק און ליין ולהוריד דברים מהסרבר של מייקרוסופט שזה בערך הייתרון הכי גדול שלה שבאמת קיים)

בקשר לפורטים שיוצאים ל2 הקונסולות - אכן לרוב הם רצים טוב יותר על הXBOX כי הPS3 לרוב פותחו אח"כ ויותר קשה לפתח לה , אבל קח דוגמאות הפוכות כמו COLIN MCRAE DIRT שמקרטע על הXBOX ורץ חלק על הPS3 כי הוא פותח עליו וקח משחקים אקסקלוסיבים לPS3 (כמו ראטצ'ט וקלאנק שנראה לא רחוק מסרט אנימציה על מחשב בHD בREAL TIME) ואז תחזור אלינו עם כמה "מאכזב" הPS3.

בקיצר , שתיהן מצוינות לשתיהן יש נקודה טובה פה מול נקודה טובה שם.

בינתיים אני מאוד "סובל" עם הPS3 שלי וה42" בסלון.

חיי אינם חיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה מנסה להצדיק את הקניה שלך או משהו?

שתי הקונסולות מרשימות מבחינת הגרפיקה, והאמת, גם אני מוצא את התמונות של הPS נעימות יותר למראה. בעיקר בגלל הקווים המפוקסלים שיש בXBOX.

!AWDSOME

פורסם

ל-PS3 חומרה יותר חזקה ופוטנציאל לפיתוח משחקים יותר טובים בעתיד, זה כל ה"באזז" מסביב לפלייסטיישן.

כרגע המשחקים בשתי הקונסולות נראים מעולה.

פורסם

איזה קטעים...תראה עם איזה משחק אתה עושה השוואות...

תשקיע קצת יותר מאמץ ותעשה השוואה בין ה- GTA-IV בין שתי הקונסולות, ואם זה לא עוזר לך - אתה מוזמן אלי עם ה- XBOX שלך בשביל לראות את הפרולוג של גרנד טוריסמו.

ואז נראה מי מקבל בראש...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תגידו, אתם לא שמים לב שלפעמים יש משחק מסויים שנראה בפלייסטיישן יותר טוב, ולפעמים יש משחק שנראה בXBOX יותר טוב?

שומדבר פה לא גורף כי בטכנולוגיה של היום עדיין לא מצליחים לנצל את כל היכולות של שני המכשירים האלה.

מבחינת יכולות חומרה, לפלייסטיישן יש יותר (על הנייר) אבל את ההבדלים המשמעותיים במשחקים בינו לבין האיקס, נוכל לראות רק בעתיד.

פורסם

אתה ממש טועה - ופה בדיוק ההבדל במשחק מאוד מאוד ספציפי שקוראים לו גרנד טוריסמו.

אומנם היום זה הפרולוג, וכבר אני אומר לך שאין בכלל מה להשוות בין ה- PS3 לXBOX באיך שהמשחק נראה, וחכה למשחק המלא שייצא עוד שנה בערך.

תבינו דבר פשוט - הבעיה עם ה- PS3 היא שהוא יצא מאוד מאוד מוקדם. הוא פשוט הקדים את זמנו. לכן, משחקים שיצאו עד מחצית 2008 יכולים להיראות דומים מאוד בשתי הקונסולות ואז זה מאוד קל לבוא ולהגיד שה- XBOX עדיף על ה- PS3 כי גם זו אותה אייכות וגם יש לו פריצה.

מה שלא יהיה אפשרי להתעלם ממנו יותר, זה מה הולך לבוא בעתיד. כי בעוד שהיום ה- XBOX עובד בשיא היכולת על המשחקים הכי חדשים היום בשוק, ה- PS3 עדיין בניוטרל. וזה יבוא לידי ביטוי באופן מובהק, ברור וחד משמעי במשחקים שייצאו בעתיד.

וכשאני אומר עתיד, אני לא מתכוון לעוד 3-4 שנים (למרות שגם זה נכון) אבל אני יותר מתכוון לחצי שנה -שנה הקרובה.

ושוב, ברור שאף אחד לא רוצה לקנות קונסולה בשביל משחק שייצא עוד שנה - אבל זה בדיוק הפואנטה שלי - ה-PS3 הקדים את זמנו, בגלל זה יש את כול הוויכוחים המיותרים האלו של מה יותר טוב.

זה כמו שהיינו מדברים על מעבד QUAD לפני 5-6 שנים - הייתם אומרים: "למה צריך את זה" או "מעבד כפול ליבה נותן את אותם הביצועים"...פשוט יצא מוקדם מדי, זה הכול.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

האיכות אותה איכות.

בסה"כ מדובר בפילטר AA שמיושם בצורה "חזקה" יותר בPS3 כדי לתת תמונה חלקה יותר.

אז זה מוריד מעט מהפרטים אבל התמונה נעימה יותר לעין.

בדיוק כמו בצילום.

פורסם

זה לא קשור לAA יותר לפוסט פרוססינג ד"א.

וד"א אם מתייחסים לעוצמה הגרפית פרופר , הכרטיס מסך של הXBOX כנראה טיפה חזק יותר מזה של הPS3 , במעבדים לעומת זאת , המעבד של הPS3 חזק משמעותית ומסוגל לעשות גם חישובים גרפים.

היתרונות שלו חוץ מהמעבד הם דיסק קשיח בכל קונסולה וכונן BLUE RAY.

ברגע שילמדו להשתמש בו (ובמשחקים שהם לא פורטים) התוצאות מדברות בעד עצמן , כמו בפרולוג.

בקשר לWII , לסגנון משחקים מסוים הWII בהחלט על הכיפק ויש לו כמה משחקים לא פחות ממדהימים.

ליביו (עם WII וPS3)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם עיבוד המשחקים של PS3 הוא חזק יותר אז למה הPS3 מטשטש טקסטורות ?

XBOX360

assassins3.jpg

PS3:

assassins3_2.jpg

אפשר לראות בבירור שהרצפה והאדמה מטושטשת ביחס לXBOX360..

PS3 מבצעת אופטימציות כדי שהכרטיס הגרפי יספק קצב פריימים תקין.

אז על איזה גרפיקה אתה מדברים שתיהיה ? במקום שיהיו יותר פרטים אז יש פחות פרטים אבל AA גבוה יותר..

משהו הזוי בקונסולה הזו.

בקשה לפריצה , טפו טפו טפו עברה שנה והאינטרנט בקונסולה עובד יופי יופי!

פורסם

הבנתי שהולך לצאת כונן שקורא BLUE RAY גם לXBOX.

בקשר לXBOX ודיסק קשיח שלו,כרגע יש לי 20 גיגה אני לא חושב שצריך יותר מזה,אבל זה אני.

בנוגע להשוואת,בתאכלס שני הקונסולות מהנות ומציגות איכות.

דיברתם על זה שהחלקים לXBOX יקרים אין להשוואת את זה למחיר המשחקים שעולים הרבה מאוד כסף,בישביל ה PS3. לכול קונסולה היתרונות והחסרונות שלה.

בקשר למשחק ב LIVE

חוץ מהבעיה שצריך לשלם בנוסף בישביל לשחק ב LIVE. לא ראיתי בעיות של באנים.

• תוכן חדש...